Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 20
dicirstea spune:
Ati vazut fetelor? De Mihnea nu aveam niciun dubiu, dar de' suntem mame si avem temeri...chiar acum citesc o culegere de artcle despre parentig, o sa o trimit pe mailul comun, e foarte interesanta.
De fapt e un googledocs, oare il pot pune pe fb? ma ajuta cineva?
Miruta, sa-ti traiasca fata, sa se faca mare si frumoasa!
La multi ani si pentru Andrei Razvan, ca deja s-a facut maine![]()
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MaryAnca Buna ma numesc Mariana -Anca Pricop si sunt din Pascani,am 31 de ani si am o fetita de doi ani nascuta in luma mai pe nume Alexandra,lucrez la un magazin alimentar si sunt casatoritata de 5 ani ..sunt implinita si foarte fericita. Imi iubesc foarte mult fetita si mi-as da viata pentru ea,...imi mai doresc inca o fata dar mai incolo sa vedem cum decurg lucrurile. O zi buna si sper sa ne imprietenim! |
Bun venit! Si sotul meu e pascanean!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
David a mers azi la gradi. Sa va zic de patul etajat: succes maxim! Il recomand cu caldura familiilor cu doi copii!
Se cheama "patul sus-jos"(David asa zice). S-au bucurat mult de el. Cel mare face nani sus. Are aparatori si nu poate cadea. E foarte fain! www.scprofil.ro/produse.php?id=pat_etajat_clasic" target="_blank">Asa arata!
Matei s-a foit o ora si ceva sa adoarma aseara-pe la 23.30 a picat. Azi dimineata s-a trezit la 6. Acum bantuie prin casa, dupa bocete.
L-am scuturat nitel ca urla de plictis.
La multi ani, Antonia!
Oana e fain cu trei copii, dar uneori greu! Eu zic ca e bine sa ai MACAR 2 copii! Acum fiecare cum considera...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clodyac spune:
buna dimi fetele schimb capitolul
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic