Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

NEatza
ieri am lipsit stiu,ne-am plimbat, am fost la proba la rochia de botez.Am gasit-o la 130 de euro, tb doar sa-i dea drumul pe tateca de...e bleu-turcuaz deschis dintro tafta mata cu ape lucioase , merge de zi, apropo scrish, ca si eu am aceasi dorinta ca si tine sa arat beton la botez
si seara am avut program artistic de urlat...dar am reusit sa adormim inainte de 12.... cred ca Dodo e din cei pe care baia ii trezeste, as ca mutam baia mai devreme si cu papa inainte de baie, doar desert dupa, vad ca asa doarme mai bine..
iar la 6 mama denaturata ce sunt pt. ca nu vroia sa adoarma am pus-o in pat si m-am culcat si a adormit si ea
strumph, o sa dispara semnul.. si Dodo are pe ambii ochi si a zis ca dispar( aici e o vorba ca i-a tinut barza in cioc de acolo), unii copii au pe ceafa

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Super ca ti-ai gasit rochia dorita!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Buna fetele!

Nu am avut net o zi juma, ufff..greu fara.
Multam de aprecieri ptr buburuza mea, si fara exceptii trebuie sa spun sa avem cu toatele copii superbi! Am vazut fotgrafiile noi...
Am citit din urma si am retinut...

Incep cu strumphy Imi permiteti nu? Piscoata este o scumpa! Legat de pata rosie, nu te ingrijora ...dispar in timp. Finuta mea a avut aceeasi problema cu baietelul ei, ..si acum are un an si juma si nu se mai observa deloc, doar daca il studiezi cu ''lupa''.... In timp, va disparea complet.
inaclikMultam mult! Tare bine iti sta cu micutu, ... dar tu sigur ai nascut? Ai o silueta de invidiat...vreau si eu
bb_yasmiMulte, multe lunite inainte!!!
madutza_bra imi pare rau ce s-a intimplat cu pitica ta. Insa, a vomat in bratele tale, sau deja era la orizontala. Esti sigura ca ai tinut-o suficient de mult in brate sa scoata aerul?
simonacip
Multa sanatate mamicii tale, sa se faca bine fuguta. Astfel, poate vei primi mai mult ajutor... Mult spor la dieta, ...eu inca nu ma risc.
Apropos, .... imi este teama sa nu raman fara laptic. Am doua ''nuci'' nu stiu de unde curge atita lapte din ei de se satura ''grasuta'' mea. Cert este ca beau 4 litri de lichide pe zi, mic dejun musai ceai, sau lapte, sau iaurt...la prinz gratar cu salata, si seara ciorbita sau supita. Inversez...ptr a ajuta productia de laptic. Si vad ca e ok... Stiu ca nu prea merge ciorbita seara... dar imi merge mai bine asa.
deea
roxy eu zic ca mindra ta seamana tot cu tati, nu? Scumpa rau... Mindra mea da, sta mult la aer, in curte nu foarte departe de livada Ii prieste, se vede nu?

Intrebare? In ziua in care ati facut vaccinul, baie lui bb i-ati mai facut?

Revin ca bb vrea papa si afara apoi..

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Toata admiratie pt regimul si programul urmat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatzaaaa

deea am vazut bentite colorate la next in baneasa!

ailed felicitari pentru rochie!! si mie imi place mult de tot turcoazul nu mai am rabdare, trebuie sa ma duc si eu sa caut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Madutule, sa va fie de bine crestinarea
tu arati minunat si ai doi copii reusiti,sigur ti-am mai spus ,dar ma repet o familie minunata,implinita

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011
Ce rau imi pare ca nu reusesti sa te odihnesti cum trebuie ...Incearca sa ii faci baita mereu seara dupa ora 21 si apoi papa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

neatza
cine doreste un ness...mi-am facut unul fercat spuma..moama ce bun este..dar are si zahar

Iony nu-i nimic..ma crezi ca nu mi-am mai batut capul cu asta....dar totusi nu sunt impacata ca nu am reusit sa o dau jos, pt ca am impresia ca imi tine landoul pe ea si nu se fixeaza bine..parca ar fi inclinat pe spate..nu stiu daca intelegi

si tu ai o minune de fetitza si asa cum am mai zis..ma inebuniti si tu si mada cu bentitele bebeluselor....i-am gasit si eu la fata...nu ceva spectaculos e si pe un vedre deschis....dar mi se pusese pe bentitza..o sa ma mai uit si prin afi cand merg..ca in kiabi si c7a nu aveau...insa i-am luat o palariutza/sapctza ca nu stiu cum sa-i zic tare haioasa ....sper doar sa o tina pe cap cand o fi soare

si de la shoping alaltaieri cand am fost ,ne-am intors cu multe hainute de vara ..le-am spalat insa acum cand ma uit la ele, ma gandesc ca am cam exagerat cu cele de 3l...parca's tare mici.dar alea de 6l mi se pareu prea mari....acum asta e

Ina m-am tinut de cuvant cu supozitorul...i l-am pus azi dimi la 4 cand a mancat si la 6 se trezise sa faca kk....poate ,poate reusesc sa o obisnuiesc la 6 sa faca si sa faca singura..caci dupa kk de aseara care era ff pastos si inchis la culoare...acum a facut afanat si galben

cele care dati debridat, cum il dati inainte sau dupa masa
am inceput si eu sa-i dau de ieri, iarasi..insa nu mi-l accepta...din 2,5ml dati incet cu linguritza , cred ca ramane decat cu 1ml, ca mi-l impinge afara....doamne, din gat si-l scoate

Viss am citit ce probleme ai cu micutul sergiu...imi pare tare tare rau. sper sa treceti cu bine si sa nu faca alte compliicatii...ce ma bucura este faptul ca tu degaji un optimism, in ciuda problemei aparute si a oboselii...bravo mami!...asa o sa reusesti sa treci mai usor peste...si sunt sigura ca Doamne Doamne asa cum te a ajutat sa-i faci, sa-i tii in burtica o sarcina normala asa o sa te ocrotesca si acum

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Frumoase foc printesele tale! Si tu arati foarte bine...chiar si ciufulita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Aoleo am uitat sa mentionez strumph, io sunt aia cu commentul pe picassa. Cred ca am mai dat cateva comments pe la niste fete, daca va deranjeaza stergeti-le.

Eu mereu ma incurc si pana ajung sa scriu pe forum uit ce bebelusi am vazut si care cum ai cui erau...dar uite ca acum m-am motivat si incerc si eu ;)
Marea mea problema e ca ma incurc in nickurile de pe forum si cele de pe picassa, adica nu stiu mereu cine e mamica de pe picassa, carui nick de pe forum sa o atribui.

Anamira, ai o fetita foarte dulce si rochia de la botez a fost f frumoasa. Si tortul aproape la fel de dulce parea
AlexinA, sunteti o familie foarte frumoasa. Ador bentitele acelea cu fundita. Si paturica cu urechi de iepuras e f faina, poate gasesc si eu pe bleu asa.
BB_Yasmi, ai avut o rochie minunata la botez! Si te ividiez pt par, foarte faina coafura
Catank, ce mutricica perfecta are fetita ta si ochisorii codati!
Nu stiu ale cui sunt Ayanna si Bryanna dar le-as fura pe amandoua
Stefana, ce baietel expresiv ai! buzele acelea or sa franga multe inimi
Nici Luca nu stiu al cui e, dar f faine poze si are o expresie atat de serena si delicata

...s-a trezit piticul! continui cu impresiile dupa

am mai pus si eu cateva poze azi

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Neatza

cred ca pun si eu supozitor, asta micu imi plange in brate si se umfla ca un rac la fiert saracul

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Ce ai facut pana la urma, l-ai ajutat cu supozitorul??? Ai incercat varianta care ti-am spus-o eu ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

m am trezit si eu...umflata de somn dar parca tot mai merge un mic somnic
imi iau portia de ceva dulce si ma pun inapoi langa L.

deea superbe fetitele tale!!! eeii,,,,si nici tu nu esti ciufulita asa cum scrii noi de azi trecem pe nativa de la nestle.

lalely,protectis este pt refacerea florei intestinale parca, se da de obicei dupa antib.

iony lasa ca o sa isi schimbe buburuza programul.

ina, deea nu lasati bb sa se chinuie.

mamica implinita de fetita si baietel

am vazut pozicile de aseara....ce grasun frumos ai tu acolo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

deea ti am dat de gandit nu? ma framanta un pic treaba asta dar trebuie sa ii dau de cap... sa stii ca si luca a avut o perioada in care facea la 2 zile jumate, 3. tot asa il ajutam cu un sfert de supozitor, de cele mai multe ori a fost de ajuns doar stimularea funduletului, glicerina nici nu se topea si el deja facea direct la mine in palma de ma umplea de noroc nu te stresa ca se rezolva, e doar o perioada. citeam pe blogul unei pediatre ca de fapt se numeste ca e constipata daca sta 7 zile fara sa faca!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011
am si eu problema asta...si mai sunt doar 2 sapt pana la botez. Mi-am luat o rochita neagra dar, parca nu imi mai place si nu stiu ce sa fac. Poate fac o poza sa va arat !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

LOL Ina to be continued ... asa scriu si eu cu o mana cateodata mail la sot si ii spun ca poate ii termin si eu de scris pana ajunge acasa

Am mai pus alte 4 pozici de azi si 2 din ele sunt de acum de cand a adormit cu labutele in sus O sa le sterg mai tarziu sau maine dimineata ca deja am prea multe poze si sa nu incurc lumea care mai vrea/are de pus pozici noi sau mai bine va dau link la contul meu de picasa unde le am pe toate si nu mai ocup spatiul in contul comun ?

Monas, vezi daca nu treci mai des pe la noi nu te stie lumea ti-am admirat puiutii in noile poze, iar ultima poza cu tine langa carutul lor dublu ce mamica frumoasa si fericita, la dublu!!!

Ioana, la multe lunite bubulinei tale si sa treci mai des pe la noi dar de ce mai pregatiti o camera, ai gasit iar 2 liniute? glumesc sa stii , ca ar fi prea devreme pentru asta nu ?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
am vazut si cele 4 pozici si am aceeasi impresie: SUPERBA piscotica !

Mergi la inceput