Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Lulusor, buna cafeaua nu e asa? Nu stiam de ce sunt eu asa tonica azi
Multumesc mult de raspunsul legat de scoica (anamaria, adrabell, raluca , crispy, babylicious)aici oricum o sa il tinem in siguranta in carucior si sling, ca masina nu avem pana ne-om hotari sa ne stabilim definitiv pe aici ..Problema era in tara dar daca socrii s-au oferit sa ia ..foarte bine..nu am decat sa ma bucur

33+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Arianna multumesc , ai comandat in Ro sau in turcia?

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Din Romania ...nu ai pt ce .

27 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

Neata fetele...azi e prima zi de concediu....offf ce bine e
Si ca sa sarbatorim mergem sa golim cardul sotului la Kiabi

Ce stiti de carucioarele de la targ....preturi, reduceri...orice .....sa stiu daca ma duc sau nu

Pupici si o zi frumoasaaa

Ps ...eu fol detergent lichid de foarte multi ani, de cand era Maria bebe...le-am incercat pe toate...insa cel mai bine ma impac cu gama Perwoll si uneori Ariel dar cumparat de la magazinele TCM (adus din Germania)...si nu mai trebuie absolut deloc balsam de rufe.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

mercic de sfaturi legate de detergent!!!

in rest, cred ca ideea de a goli cardul sotului la kiabi este una f funny:))

_

27+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Eu m-am obisnuit..cu nesimtirea unora..De exemplu, aici in autobuz mi s-a intamplat sa stea sa se benocleze la mine da nici sa se dea deoparte sau un el si o ea pe scaunele pt gravide invalizi etc ..el ii spune ei sa se ridice aratandu-ma la care ea foarte frumos spune nu..deci ce sa mai zic nici nu mai am pretentii..la educatie nu stau foarte bine singaporezii de aceea se face o gramada de valva prin mass-media si au tot felul de mesaje video pentru educarea poporului dar ce vrei nu exista padure fara uscaturi..se pare ca de obicei eu nimeresc prin zona cu uscaturi ..Si ce incantata eram cand citeam avantajele de a fi gravida de genul ca se da lumea deoparte ,ca esti tratata altfel , ca ai prioritate..BS

33+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Buna dimineata, si de la noi

Am fost aseara la medic, si totul este ok!
Nu mai ma agit cu masuratori, nici nu am intrebat prea multe....
Colul este lung si inchis, doar ca mi s-a recomandat mai putin efort.
Voi incerca sa intru in prenatal, dupa ce imi iau si zilele de CO aferente acestui an.

Apropo de hainute, chiar astazi merg la o prietena sa-mi aleg.
Nu mi se pare o rusine, dimpotriva!
Era atat de fericita cand i-am spus ca vreau...
La randul meu, si eu voi fi foarte bucuroasa sa le "transmit" mai departe.

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

felicitari pt rez la eco.

legat de hainutze, tie ti le-a oferit o prietena!!!
mie mi le-a oferit cineva total necunoscut, in care nu prea am incredere. nu stiu nimic despre ei ca famile, n-am fost in casa lor, nu stiu cat de curati sunt, sau dc copilul a avut sau nu boli de piele sau alte prb.

in plus, mi s-a parut chiar fortat ca cineva care nu ti e amic, sa ti bage pe gat niste haine, de parca ar pleca de la premisa ca n-ai dupa ce bea apa si nici posibilitatea de a i lua propriului copil ceva nou de imbracat.

asa si fina mea imi va da din hainuele lui bebe, dar de la ea accept cu placere!!!

_

27+ cu Iustin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

Neata burtoaselor

Noi astazi facem 31 sapt
Corry felicitari pt vestile bune de la echosi eu primesc hainute de la cumnata mea si le primesc cu mult dragLa noi e mai dificil ...suntem mai tineri..eu inca la facult, el cu un servici nu prea stralucit platit si chiar avem nevoie sa ne ajute cineva..tocmai si de asta m am bucurat tare mult cand ne au dat hainutele...si noua ne ar fi placut sa le avem pe toate noi dar asta e ..multumim lui Dumnezeu ca le avem si pe astea
Azi am si eu liber la fac si profit sa lenevesc toata ziua...

31+

felicitari pentru cele 31 de sapt implinite. practic ai intrat in 32 si deci in luna 8!

_

27+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna dimineata doamnelor!

Felicitari Corry pt vizita cu rezultate bune la doctor. Ce imi place de tine ca esti relaxata si increzatoare, esti o dulce!

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
Legat de hainutze, tie ti le-a oferit o prietena!!!
mie mi le-a oferit cineva total necunoscut, in care nu prea am incredere. nu stiu nimic despre ei ca famile, n-am fost in casa lor, nu stiu cat de curati sunt, sau dc copilul a avut sau nu boli de piele sau alte prb.
Exact Ramona, asta e si la mine problema, nu e ruda sau macar cunostinta apropiata... Diferenta insa e ca mentalitatea e mai relaxata in privinta asta, lumea da firesc hainute si lucruri mai departe si nu se prea sfieste nimeni sa accepte... Numai eu cu mentalitatea de acasa le-am intors ca tine pe toate fetele - ce, io n-am bani sa-mi cumpar, o fi avut bebe boli, nu-i stiu cat sunt de curati... Dar cum am zis ieri, m-am hotarat sa fiu si eu "normala" ca ei si sa le accept, i-am confirmat omului si le-a si adus azi, si vad eu acasa ce si cum. M-am uitat numai in mare cat mi le-a transferat in portbagaj, cred ca sunt peste 50 de hainute (nou nascut - 6 luni), si par de calitate si conditie f bune ... A, editez, ca am uitat asa zic ca bebe asta al colegului de la care "mostenesc" lucrusoarele, s-a nascut prematur - la 27 de saptamani, adica ca si cum as naste eu acuma. Au stat in spital o luna jumate, dar copilul este f bine, doar un pic mai micut pt grupa lui de varsta (are aproape un an si poarta haine de 9 luni), dar in rest este perfect in grafic cu dezvoltarea.

Am pus poza cu burtoiul/burtica din dotare - numa' in poza vad si eu ca tot "petite" este, desi incep sa ma simt imensa de vreo 2 saptamani. Si apropo de poze, am remarcat ca Gogoshika si-a sters albumul, de ce? Ziceam ca ai cele mai multe poze (60+) si te invitam frumos sa participi la curatenie, de ce le-ai sters pe toate?!

Cristina/Cristelle, ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii mai des, la fel Lulusor imi place sa te citesc de fiecare data cand intri!

Va pup acum si zic din nou Doamne-multam ca e vineri si se mai incheie o saptamana de lucru (desi de la noi trece)!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari Cory de eco!! si Felicitari fetelor pt o noua saptamana!

Rammy, vacanta vacanta, da da-o incolo!!!
Si mai sunt vre-o cateva fete...acum imi vine in minte Alinuff...ne lasati aici sa ne facem griji?
Astept sa se trezeasca sotul sa mergem la targ sa vad pe ce pun ochii!

Pupici pe burtici!!

31+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Alinuff tin minte ca zicea ca se va intoarce din Grecia in tara cam pe la 30 saptamani (nu stiu cat ar avea acuma), si poate sa-a intors deja si nu mai are acces la internet... Sper sa fi ajuns cu bine daca a plecat si poate ne mai da un semn!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Multumesc pt raspunsuri!
Pana la urma o sa iau 3 in 1 de la chicco, ma grabeam pt ca aveau reducere cu vreo 800 ron si am zis ca e avantajos, dar m-au anuntat azi ca tin reducerea pana in iunie. Si trebuie oricum sa imi aduca si baza auto pt scoica, ca nu vreau sa o prind doar in centuri.
Asa ca nu ma mai grabesc si intre timp mai analizez.
Ramona felicitari!
F haios bebe Carol.
Sunt ceva reduceri la targ, ca intreba cineva.
Mobila am comandat+o pt sapt 20+25 iunie, am timp sa spal lenjeria etc.
In Romania e obligatoriu sa folosesti scoica/scaun in masina. Daca te opreste politia pe langa amenda te si trimit inapoi acasa. Dar eu nu as avea curaj sa il iau altfel in masina. La carutul pe care l-am ales are si landoul prindere pt auto si sta mult mai bine in landou, pe distante scurte, ca la drum lung nu stiu cat e de sigur.

31+

Mergi la inceput