Prietene la bine si la greu - 120
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
Gabitza si eu zic ca n-are treaba sacu' de dormit, mai repede ceva din parc sau chiar un aer conditionat din masina sau ceva magazin... Sanatate!!
Raluci hai ca de fapt mai e o saptamana pana intri in trim II, nu? semnatura aia e expirata... si asa or sa fie si greturile ai sa vezi
Magda ma bucur tare ca a fost asa cum v-ati dorit si ca nu a fost nevoie de interventii mai complicate. Bine ati venit acasa! Pupa Raresul trestioara .
Lumi spor la cumparat casa si vacanta placuta! Oh ce as pleca si eu...
Lili caut eu ceva link la intrebarile pt gradi... dar parca nu erau toate pe aceeasi pagina ... sa vedem. Spor la treburi! ( eu le-am abandonat)
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
Hm... eram convinsa ca am scris ca vineri dimineata au intrat banii in cont... n-oi fi fost logata sau ceva . In fine, da, s-a rezolvat cu banii fara mare bataie de cap. Adevarul e ca daca eram la alta banca aveam tangouri mult mai lungi...
Mi-am mai amintit din urma, ca intreba Cristina daca mai este buna crema de soare deschisa anul trecut. Eu as cauta prospectul de la ea (in farmacie) ca ar tb sa scrie pe el valabil pana la:... sau valabil X luni de la deschiderea flaconului. Si Alexa ce intreba de plansul fetitei daca n-o ia in brate... hm, oare s-o porti o vreme mai mult in brate in ceva sling sau wrap... ma gandesc ca a crescut putin si acum vrea si ea sa participe la ce faci tu prin casa, sa vada etc. Cred ca e o faza in evolutia ei. Pupam!
monis5 spune:
noi i-am cumparat Santiagului scaun pe care l-am montat pe bicicleta mea si a fost un succes desavarsit, pentru cine are astfel de idei , gasiti pe blog filmulete. Iar pentru ca ajunsese cam asa cu parul, ieri i-am facut si freza (ocazie cu care am descoperit cateva semne de la varicela pe pielea capului ). In rest toate bune.
A, meniu de azi:
- mix de cereale
- spanac cu ou
- fructe cu branza de capra (de fapt urda, buna la gust dar extrem de grasa )
gata, paaaaa
gabitza35 spune:
neata,
Ma bag si eu la cafeaua de la Monis,direct in branula daca se poate
Si ma abonez de pe acum la altele mai pe la pranz,sa vad cine le da,ca eu nu ma simt in stare sa le fac........
Raportez noapte horor.Saracul Dragos,din cauza mucilor dormea in reprize de max 30 min,apoi se trezea ca nu poate respira,se ineca cu ei.Cam asa pana la 3.30-4 cand,din senin,s-a linistit.
Dar a inceput Eva cu foitul si plansul prin somn,gemutul (a mai facut asa si cu o noapte inainte,tot la aceeasi ora).Apoi trezire de papa pe la 6.30 si....ma duc sa-i iau din patuturi ca povestesc de zor in interfon
poze
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Gabitza si eu zic ca n-are treaba sacu' de dormit, mai repede ceva din parc sau chiar un aer conditionat din masina sau ceva magazin... Sanatate!! |
......inca mai suntem in perioada cu permisul suspendat
poze
RamonaCopot spune:
Neatza!!!
LA MULTI ANI cu intarziere pentru cei ce si-au serbat onomastica pe 21!
Noi am fost intr-un weekend la Mamaia, asa pe nepusa masa am primit invitatia de la moasa lui Dominic vineri la 16, iar la 19 eram deja in drum spre Strehaia sa plasam soricelul la mamaia, ca m-am gandit ca e apa prea rece pentru el acolo si nu o sa il pot tine departe de mare.
A fost super vremea la mare, ne-am bronzat, sau mai bine zis prajit la soare, duminica am facut si baie in mare desi era cam rece apa, dar cum era totul prea frumos... ne-au spart masina inchiriata si am ramas fara rucsacelul in care aveam portofelul cu acte/ carduri/ bani (putini), camera foto, un rand de chei de la masina noastra si jetonul de la masina lasata in parcare la aeroport in bucuresti . Asa ca eu sunt fara acte, fara bani (ca sa umbli la banii din cont iti trebuie buletin) si mai trebuie sa platesc si o amenda de 500 lei pentru jetonul de parcare.
Nici nu stiu de unde sa ma apuc cu mersul la autoritati, caci dupa ce am stat mai bine de o ora la politia din Mamaia, am ajuns sa declar actele pierdute, caci altfel trebuia sa mai asteptam vreo 2-3 opre pe acolo pana veneau cei de la criminalistica sa faca poze/amprente.... cred ca mai degraba aici in Ro e dracul mai negru decat in bulgaria, apropos de discutiile citite pe aici.
douradoudou spune:
monis, nu o las din brate decat cand doarme..de abia acu a inceput sa accepte wrap-ul..pana acum nu il vroia..de sling nu mai zic..eu deja simt ca m-am cocosat..nu mai pot sa-mi indrept spatele normal...si la baie o iau cu mine..o pun in bouncer ..si bine inteles ca fac mancare cu ea in barte si curat in casa tot cu ea..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)