Bebelusi de Sept-Oct '10 E vreme frumoasa! (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Neata!

Nu ii dau apa, doar suc de portocale diluat cu apa fiarta si racita (la masa de pranz, dupa legume), pe care il bea cu canita cu pai. Da, ati inteles bine. A invatat sa bea cu paiul. Ca sa o invat i-am dat intai biberonul gol din care tragea si imediat i-am pus canita si a inceput sa traga ca la biberon. A asociat cu biberonul...Am repetat chestia asta si s-a prins cum sta treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

fi-mea bea destul de multa apa,are canuta ei cu cioc si bea cam 1 pe zi,mai ales cand iesim afara.Nu i-am dat ceai pana acum,o fi mai bun ca apa?

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/Mai2011?authkey=Gv1sRgCNrSkJWQrcXadA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca-Elena

fi-mea bea destul de multa apa,are canuta ei cu cioc si bea cam 1 pe zi,mai ales cand iesim afara.Nu i-am dat ceai pana acum,o fi mai bun ca apa?

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/Mai2011?authkey=Gv1sRgCNrSkJWQrcXadA#

ma repet.... apa de sete si ceai cand este bolnav

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Da, bem apa. Am scos ceaiul de tot. Si bea cu lingurita, cu canuta, cu biberonul, cu orice. L ainceput nu ii placea apa, dar daca tot a vazut ca numai din asta primeste, s-a conformat.

Eco am facut in spital din cate tin minte. Am mai facut la nastere o gramada de analize scumpe ale caror rezultate nici pana azi nu le-am luat. ma gndeam ca daca era ceva ma anuntau ei.

fetele din titan, sunt veina cu cineva de aici? eu stau pe campia libertatii, in blocul in zigzag vis a vis de intrarea in in ior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua tuturor!
Multumesc pentru raspunsuri! M nu bea nici apa, nici ceai, nici sucuri...doar lapte!
Summer, eu sunt vecina cu tine ...de cartier !

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna!

DONNA - La multi ani sotului tau, sa fie sanatos si fericit! Multumim de prajiturica!
Darian nu bea apa insa de cand ii dau Fe, cu suc de portocale, am descoperit ca-i place tare mult sucul. Asa ca i-am dat ieri si a baut o jumatate de canita dintr-aia mica de cafea, direct din ea (i-o tin eu). Am un singur biberon prin casa si nu sunt sigura pe unde e...de acum nici are sens sa-l obisnuiesc cu el...

Mie mi-e ciuda ca e asa frumos afara insa bate un vant, am iesit si in 10 min am intrat din nou in casa. Darian a adormit in carut si tot ma uit pe geam, daca se opreste vantul sa-l duc iar afara....

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

iazmin, ma rog sa va fie bine. vlad are de vreo doua luni punct de smegma, care se tot muta in jur pe-acolo si deocamdata nu a mai patit nimic. Cum ai preparat carnea de vita? Vlad nu papa mai nimic dintre legume si carnita...il mai pacalesc cu galbenus cu iaurt, dar nu ia mai mult de 5-6 lingurite, deci aproape deloc. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

- de unde luati biscuiti Plasmon?
- Vlad bea apa, putina de tot, direct din ceasca de cafea (multa ajunge pe el...). Canuta cu ciup, canuta cu pai, bibe - nu functioneaza la apa.
- si Vlad linge tot, daca e obiect mic, il trage in gura, daca nu poate, scoate limba de zici ca linge la inghetata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

La noi a plouat, tunat, fulgerat. Acum e soare si frumos. Sper sa nu se strice iar vremea pentru ca am rufe afara la uscat.
Vlad doarme, eu m-am apucat de mancare. fac ciorbita de perisoare, iar cand trebuie sa pun perisoarele, scot o parte din legume( cu apa) le pun in alta craticioara si ii fac lui vlad separat, doar cu carne de vita, ca pentru noi fac in amestec vita cu porc. Sper sa ii placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

hop si noi, ca am lipsit de dimineata

- apa bea f. putina (din cana cu cioc pe care o roade si asa mai inghite cate putin), ceai deloc, suc nu prea i-am facut.
- T. roade tot ce apuca, musca cand are chef, molfaie ciorapi, paturica, hainute, dar nu l-am vazut sa linga

n-a ca s-a trezit ... iar a dormit juma de ora

ai vostri copii au inceput sa se sperie, sa le fie frica de ceva?. Tudor a inceput sa se sperie de aspirator, de masina de tuns iarba, de masina de spalat ... in general de ce face zgomot puternic. Cand era mai mic dormea pe zgomot de aspirator si acum plange daca-i dau drumul

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput