Bebelusi de Sept-Oct '10 E vreme frumoasa! (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!
Va oferim si noi o felie de tort, o cafelutza, cola si capsuni Multumim de urari, va trimitem cate un si spunem si noi LA MULTI ANI! celorlalti sarbatoriti

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua! La multi ani sarbatoritilor!
Adelina, am votat!
Pentru tantari, un aparat cu nu stiu ce lichid care se pune in priza!
Am fost ieri la controlul lunar si suntem foarte bine! Avem si 8 dinti, ne ridicam in picioare in patut (si nu numai), mancam orice ni se da, dar nu mult ca stricam silueta de manechin , stim sa facem "salut", si intindem manutele pentru luat in brate...mai tot timpul .

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!
ADELINA l-am votat si eu pe Darius. Bafta multa!
OFFICE felicitari!

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Office 8 (opt) dintisori?. Noi abia avem 2 jumatati

Multumim de urari si bineinteles un mare La multi ani celorlalti sarbatoriti de astazi!!!

S-ar putea sa mai fi pus intrbarea asta, sorry daca ma repet, dar ma cam lasa memoria. Voi faceti la bebei si alte vaccinuri fata de cele obligatorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

pranz fel I: supa cu taitei+frunze patrunjel+morcovi, ciorbita cu fasole verde si alte legume+smantana, ciorbita de legume+faina de orez, supica de legume si ii dau doar zeama cu morcov ras.

pranz fel II: cartof+spanac+ou/carne+ardei rosu, conopida/brocoli+branza+spanac+morcov, dovlecel+sfecla rosie+branza, piure de cartof simplu (cartof+unt+lapte), orez cu legume (fierb faina de orez si presar cateva legume date pe razatoare), sos de smantana+faina de orez si carnita.
De regula pun si albitura, patrunjel rad, telina, depinde ce am prin casa dar astea sunt mai mult de gust nu pt consistenta.

meniu de seara: budinca de paste (paste+branza+smantana+galbenus ou se da la cuptor) inmuiata cu putin lapte si dat prin blender, mamaliga cu lapte/iaurt/barnza, gris cu lapte, orez cu lapte, cereale, bucatele de paine cu almette (branza+unt+lapte), urmeaza sa-i dau si cu pate de ficat (ficat de pui+unt) mere dat pe paine cu/fara iaurt, combinatii.

Wow, ce multe feluri de mancarica!
cameluska, cand faci gris/orez cu lapte, folosesti lapte obisnuit sau formula? Branza e de vaci de cumparat sau branzica calcica? Ce firma? Eu am incercat branza de la Napolact, dar Vlad a zis pas... Si painita ii dai bucatele mici-mici, sau sa muste din felie? Cum faci pate de ficat? Iarta-ma pentru atatea intrebari.

A, voiam sa va intreb ceva: in kk la bebe mai gasiti mancarica nedigerata? Imi cer iertare pt intrebare, dar eu am un mare of cu kk asta...mereu mi se pare ca e ceva in neregula.

Adelina, succes la examene! Nu-ti face asa mari procese de constiinta cu invatatul, facultatea poti s-o termini oricand, dar clipele acestea cu Darius, la varsta aceasta a lui, nu le mai intalnesti! Eu am patit sa am studente care au inghetat anul pt ca au avut bebelusi si mi-erau atat de dragi...sigur te tin minte profesorii si anul urmator vei fi la inaltime!

Noapte buna si somn usor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Office, felicitari! La ce interval au iesit dintisorii?
pianna, eu fac schema obligatorie de vaccinuri. Si noi tot 2 dintisori avem :)
Adelina, bafta multa la invatat, cred ca e super greu sa te concentrezi, eu nicio revista nu mai pot sa citesc
O seara linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Citat:

Wow, ce multe feluri de mancarica!
cameluska, cand faci gris/orez cu lapte, folosesti lapte obisnuit sau formula? Branza e de vaci de cumparat sau branzica calcica? Ce firma? Eu am incercat branza de la Napolact, dar Vlad a zis pas... Si painita ii dai bucatele mici-mici, sau sa muste din felie? Cum faci pate de ficat? Iarta-ma pentru atatea intrebari.

- lapte obisnuit din magazin 3,5% grasime (zuzu, mili, ce gaseam) la fel si pt branzica si nu pun tablete de Ca ci un activia natur mic (125 grame la 250 ml laptic). Mai nou am inceput sa folsesc lapte de vaca proaspat, pt fetele din Timisoara, automatele cu lapte de Liebling, este testat, analizat, nu chiar ca cel cumparat din piata.
- nu i-am dat branza cumparata, doar facuta de mine
- painica ii dau bucatele micute, micute (nu-i dau sa muste ea), am incercat, am vazut ca mesteca si inghite, mi se pare in regula, asa ca pot sa-i dau bucatele unse cu diferite dar ii place si asa goala
- painea e facuta in casa la aparat de facut paine, dar daca ar fi sa-i cumpar clar as lua fara amelioratori
- pate de ficatel de pui: se fierbe ficatelul si se amesteca cu 1 galbenus de ou fiert, 1 varf de cutit unt si lapte pt subtiere, se paseaza pana devine moale. Se da cu lingurita asortat cu rosii crude decojite si fara seminte sau cu iaurt. DE la 8 luini poate fi uns pe paine.

revin

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumim fetelor!
Doina, la 5 luni au iesit primii 2 dintisori, apoi la 6 luni avea 4, la 8 luni avea 6, iar acum are 8. .

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Va invit la cafea, mai tarziu o omleta, pe la pranz dau inghetata, iar seara ne rasfatam cu bere/suc! Asa ca toata ziua petrecem ca doar am baiat mare, are 9 luni
LA MULTI ANI! pentru Radu si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Mari eu ma inscriu la inghetata de la pranz, mai ales ca se anunta muuulte grade astazi!!!!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Mergi la inceput