Bebelusi de Sept-Oct '10 E vreme frumoasa! (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata!
Va ofer o cafelutza cu lapte
Ana, multumesc pentru reteta, acum trebuie sa ma mobilizez s-o fac...desi cura nu-mi permite sa pap...macar gust
pianna, eu le-am facut la 6 luni, de rutina si pentru ca citisem ca dupa 6 luni copilul isi termina rezervele de vitamine.
Sper sa mai apuc sa intru azi, dar nu cred pentru ca gogoshica mea a inceput sa mearga in patru labe si trebuie sa fiu numai cu ochii pe el.
O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
DOINA, multumim de cafea
ieri nu am mai intrat pe aici cu toate ca am avut pc-ul deschis toata ziua...am avut treaba, apoi musafiri, iar treaba...asa ca urez astazi LA MULTI ANI!!! pentru Maia si Stefan, dar si pentru sarbatoritii de astazi: Maiu lui Office, Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neataaaa!

Sa aveti o zi buna!

Darian doarme in body cu maneca scrurta si niste pantaloni de pijama..fara sosete..in curand cred ca renuntam si la pantaloni.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Neata,

La multi ani (cu putintica intarziere) Maia si Stefan

La multi ani Mihai (office, petrecere frumoasa:), Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria

Vai vai vai ce zile pline am avut. Ieri am fost cu echipa de la servici sa facem figuratie pt o reclama pt noi. Doamneeeeeeeee, ce meserie groaznica. Stai 12 ore la filmari si te freaca aia de colo colo ca sa apari intr-un spot de 30 de secunde, cu riscul ca oricum sa te taie la montaj :))

Noi ne-am dus voluntare, ca nu stiam in ce ne bagam, ni se parea distractiv, dar a doua oara nici cu bani nu m-as mai duce. Am ajuns acasa si mi-am gasit copilul dormind, Cipi imi povestea ce a facut Miriam toata ziua, cum a ras, cu cine s-a distrat, imi venea sa il bat de gelozie. M-am bagat in pat si am tinut-o de manuta toata noaptea, cred ca am sufocat-o de cat m-am tot lipit de ea, parca imi venea s ao si trezesc, sa rada si cu mine :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi.

Suntem tare racite si maraite. Ne curge nasul, tusim si avem gatul plin de secretie, asa ca am si vomat si de doua ori am facut 39,6. Bineinteles ca ne chinuie si dintucii. M-am saturat, daca se mai imbolnaveste odata . Am crezut ca o imbrac prea subtire, numai body si richitica fara stampi, sau numai body si pantalonasi, dar totusi nu. Cred ca e de la masina, transpira tare si apoi o scot afara. Offf, iar ne plimbam numai prin cartier daca e asa.

Si a mea are9 kg si ceva si nu papa decat san si niste legume cu carnita la pranz, atat, nu cereale, orez, paine, biscuiti, asta e , sa fie sanatoasa.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Multa sanatate micuta Eliza! Oramona, daca face chestia asta constant si febra e foarte mare inclin sa cred ca nu e raceala deloc, asa ca nu prea conteaza cum o imbraci. Tind sa cred ca e un streptococ ceva, ar fi bun un exudat ca sa dati tratamentul corect...ti-oi mai fi spus??!!..am mai spus cuiva acu ceva timp da nu mai stiu cui Ma ramolesc clar...

SUMMER - N-am cuvinte..stii tu reclama aia la Mastercard:"sa petreci momente cu al tau copil...de nepretuit...pentru celelalte exista Mastercard". Of... iti doresc macar sa-ti poti lua un concediu lung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fetele care ati vaccinat puiutii de curand, ati primit unda verde la iesit afara inziua vaccinului de la doctor? Noua ne-a zis sa nu iesim afara in ziua respectiva la 2 si 4 luni dar eu m-am gandit ca e din cauza vremii. Oare dece nu e voie?

Mergi la inceput

PIANNA - Parerea mea....organismul dupa un vaccin lupta sa formeze anticorpi si e un pic slabit si vulnerabil din cauza asta...si ca sa nu te pricopsesti cu alte nebunii pe fondul asta mai bine tii copilul in casa. Nu poti sa stii cu cine te intalnesti si ce microbei are, sau ce virusi mai fug pe "aripile vantului". Asa ca...si eu sunt pentru 1 zi in casa, cel mai sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
ce ma enerveaza aparitia la 30 sec a reclamei
am iesit 2 ore de dimineata afara cu Pit, am socializat cu fetelesi ne-am plimbat prin oras.
azi am reusit sa-i dau cereale pt mic dejun si cand am venit de afara putina banana cu cateva lungurite de iaurt, evident putin
acum i-am pregatit legumele cu carnita sa vedem cat il pacalescpt el cea mai buna mancare e ,...tzatza
acum s-a incalzit si la noi in casa, stau la parter si pe nord...ii dau un body cu maneca scurta si o pereche de pantalonasi subtiri, cand e in premergator ii pun botosei, altfel sta descult
azinoapte m-a trezit numai 1 datadar de la 7 nu a mai dormit decat afara cam 40 min, sa vedem cat fura azi
cam atat si la multi ani sarbatoritilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua dragi mamici si bebici!
V-am citit dar nu am scris ca nu am avut nimic nou de zis . Toata ziua in casa, mancare, curatenie si copil, altceva nu mai stiu
Noi inca nu am introdus a 3-a masa solida (peste 10 zile face 8 luni), in afara de iaurt ce as putea sa-i mai dau seara si la ce ora sa fie ultima masa solida?

Adelina pe unde esti?

Mergi la inceput