Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Eu am intrat sa vad dak e ceva 2 in 1 la orizont, sunt franta, prietena si colega mea, de mate, are inspectie maine , tot gr II

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata

Katy, felicitari pentru inspectia finala

Si eu mi-am facut insopectia de inscriere la gradul II dar acum continui cu cecelalte doua dupa ce ma intorc din concediu de crestere

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Buna dimineata
Moni
Si eu sunt mult mai bine , aseara am prins putere , am vb si cu o prietena care m-a incurajat mult , si sunt sigura ca Dumnezeu imi va da si mie un bebe , indiferent cum dar stiu ca-l voi avea.Acum sa mergem sa determinam cauza la sot si facem planul pe mai tarziu.
Ieri ma suna o vecina si ma intreaba daca sunt afara (stam la casa) sa ma uit ca deasupra casei noastre se invarte de o jumate de ora o barza .Of ce mi-a placut Doamne ajuta pentru noi toate

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

aaaaa
ce misto
iti face curte barza

Chiar a fost un sentiment frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata si de la mine.
Moni ce bine ca ai ovulat, eu stau chiar la strada si e galagie tot timpul plus ca vad doar betoane peste tot, asa m-am saturat de orasul asta, sambata si duminica sunt invitata la un gratar in padure si sunt bucuroasa cat de cat, abia atunci o sa ma mai relaxez putin.
Duminica cand am fost la livada i-am zis sotului ca asa de mult imi place iarba verde(sa stau in iarba) si el a zis ca atunci cand o sa ne permitem sa ne facem casa o sa puna si niste iarba ca sa aiba unde sa ma scoata la pascut.Oare mai este mult pana atunci?Credeam ca vara asta punem ceva bani deoparte dar deja s-au anuntat la nunti de nu stiu pe unde sa scot camasa.
Luciana poate e un semn barza de la voi si sotul tau nu are nimic, poate analizele au iesit rau din cauza stresului.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Vai as fi cea mai fericita cand repeta analizele sa fie totul ok , daca tot asa sunt deja am planul de atac facut.Nu ma las eu fara bebe
Si noi avem nunti costisitoare vara asta si una dintre ele la cumnatul meu...

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-a placut de barza mea
Si sper sa fie un semn ca vine o noua graviduta , indiferent care dintre noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Matzaila ce bine ca esti optimista lasa ca DD o sa ne ajute pe toate o sa vezi.
Si miky sa stii ca nu esti singura si eu am atipit aseara si cand a venit sotul in pat i-am zis ca nu am chef de nimic sa ma lase in pace si dupa aceea m-ai mult m-am foit.
nu stiu ce e cu mine dar nu am chef, pana acum trageam eu de el si ne certam iar acum nu vreau, m-am saturat parca sunt robot si picioare pe pereti, si in fiecare seara acelasi ritual, cred ca o sa iau o pauza ca nu se mai poate, cred ca sunt obsedata de ideea de a avea un copil si cand vad ca nu reusesc incepe sa imi fie scarba si de .
Doamne acum imi dau seama cat de departe am ajuns.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mihaela eu te sfatuiesc , daca imi permiti , sa te relaxezi si macar o luna , doua sa o faci doar cand iti doersti , ca nu e bun drumul pe care ai pronit fara sa vrei (iti spun din propria experienta :cand robotizam totul deja imi era groaza ca vine seara si iar trebuie sa-mi fac chef , si eram in stare si sa-mi aprind o tigara , si cred ca si el )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Luciana cand mai prinzi barza pe langa casa ta prinde-o draga si jumuleaste-o bine n-o lasa...si apoi alung-o la mine

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Ei Lili am pazit-o eu cat am pazit-o dar nu am putut sa o prind , cand mai vine ii pun o capcana si o aduc aici la voi sa o jumulim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetele!
Haideti la cafea

Camcris, nici mie nu mi-ar veni sa cred insa, prietena asta a mea a facut la el treaba asta si asa i-a zis....
sunt si eu putin indoita....

Mergi la inceput

Si acum , dupa ce am recuparet...
Buna dimineata?
Cine da cafeaua?
Katy felicitari pentru inspectie
Tot ce va doriti !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
poftiti la cafeluta
paula asteptam vesti, cum a fost la dr.?
fetele va doresc o zi usoara si frumoasa

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput