Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 6
racheel spune:
Buna fetelor 

irmaria si eu am avut ovarele inflamate dar din cauza unei anexite.
Ce analize ati facut?
ca ar trebui sa faceti pentru prima data:
-sotul spermograma
-tu HSG sa vezi permeabilitatea trompelor si in perioada ovulatiei 3 ecografii sa vezi daca ovulezi.
Daca le-ati facut cum au iesit?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
24+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
magddalena spune:
eu una nu cred ca as fi fericita e adevarat se zice ca banii aduc fericirea noop nu cred poate ajuta intr-un fel o completeaza dar in nici un caz nu adevarata fericire
daca doamne fere esti bolnav si esti in ultimul stadiu si ai si bani ce faci?nu cumperi sanatatea cu bani,daca ai bani si nu ai copii rude frati surori ce bucurie iti dau banii?niciuna dupa mine
e adevarat si ca daca copilul ti se imbolnaveste si nu ai bani de tratament iar e rau
eu zic ca banii completeaza viata dar nu o implineste.
ex:cunosc un cuplu care sunt singuri la parinti nu pot face copii au casa in tara doua masini si acum si-au luat casa aici lucreaza amandoi bine mersi aici si cand ii vezi spui ca sunt oamenii cei mai nefericiti din lume
prefer sarac si fericit decat bogat si nefericit
adica nu mor de foame imi pemit cate ceva cateodata e ok.punct.
sotul viseaza sa castige la loto aici ca ar face nu stiu ce ar ajuta pe toata lumea(are 8 frati
) eu ii zic ca as lua-o razna daca as avea atatia bani
va pup m-am bagat ca musca in lapte

irmaria spune:
HSG nu am facut inca, doctorita la care sunt a spus ca inca nu e cazul.
Ovulatia mi-a fost confirmata la ecograf si in acelasi timp si cu teste de ovulatie.
Sotul e ok.
viitoare 
Matzaila_81 spune:
Eu daca as castiga la Loto mi-as ajuta toata familia si prietenii si casele de batrani. Daca chiar as castiga as cumpara 3-4 apartamente ca sa pot sta linistita acasa din chirii si in rest as achita ratele prietenilor si as ajuta casele de batrani si as da bani pentru tratamentele copilasilor care nu au nici o sansa aici.
Eu sunt fericita acum si fara bani. Nu pot sa zic ca sunt saraca, avem un trai normal. Nu ne permitem anumite lucruri dar cred ca ce avem e suficient.
Eu sunt fericita acum. De fapt sunt fericita in continuu din seara in care mi-am intalnit sotul si o sa fiu fericita oriunde si in orice conditii numai sa il am pe el si Doamne ajuta copilasul nostru.
Si mai sunt fericita pentru ca am avut niste bunici minunati, pentru ca am un frate pe care-l ador si pentru ca am prieteni de ani de zile si pentru ca in inima mea e dragoste si lumina.
Dar pe de alta parte eu sunt o persoana care e bucuroasa de la orice, nu-ti trebuie mult ca sa ma faci fericita.
Ma bucur cand apuc sa vorbesc cinci minute cu cea mai buna prietena sau cand sotul imi ia flori sau cand imi iese prajitura acasa, cand imi ies florile sau cand scap la KFC si imi comand o portie uriasa de aripioare picante. Ma bucur cand stiu ca-mi vin prieteni in vizita sau cand ne ghemuim pe canapea impreuna sa vedem un film.
In urma cu multi ani mi-am prins prietenul de atunci cu alta si am suferit mult. Am zis ca nu exista suferinta mai mare. Doua luni mai tarziu bunica care m-a crescut si pe care o adoram s-a imbolnavit de cancer si a si murit cateva saptamani mai tarziu in bratele mele. Mi-am zis atunci ca aia e durere adevarata si mi-am promis ca restul vietii atata timp cat cei dragi sunt langa mine sa nu ma mai plang sau sa mai fiu trista pentru lucruri care nu merita.
camcris spune:
Matzaila_81
mai impresionat tare mult cu tot ce ai scris tu pana la lacrimi, pentru ca ai mare dreptate
paula te asteptam cu vesti bune de la dr.
o zi frumoasa doresc la toata lumea
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lilimara spune:
Matzaila cu placere.Si ai mare dreptate,in decursul a doi ani de zile mi-am privit tatal si bunicii de pe mama murind de cancer.Mi s-au schimbat total prioritatile vazand cat de firava e viata iar lucrurile materiale ce atunci mi se pareau esentiale au trecut pe planuri secundare si stiu ca atata timp cat imi stiu familia sanatoasa si pot sa le ofer in fiecare zi clipe de fericire si amintiri frumoase viata mea este implinita!
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
Matzaila_81 spune:
Lilimara si Camcris
Pe mine asa ma linisteste sa stau aici si sa va povestesc cum sunt zilele mele, cu bune si rele, cu sperante si dezamagiri, cu gandurile mele de zi cu zi.
Am citit acum putin si despre orzul verde, pare foarte interesant.
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irmaria HSG nu am facut inca, doctorita la care sunt a spus ca inca nu e cazul. Ovulatia mi-a fost confirmata la ecograf si in acelasi timp si cu teste de ovulatie. Sotul e ok. viitoare ![]() |
irmaria si eu am umblat prin medici si asta pana am ajuns la un doctor si i-am spus povestea si m-a trimis imediat sa fac HSG si cand am facut-o surpizaaaa, ambele trompe infundate.Apoi m-am operat si in luna urmatoare am ramas gravi.
Trebuie sa faci HSG sa scapi de o grija.La eco nu se vede daca ai trompele infundate.Si daca totul este bine, atunci trebuie sa vina si

Eu ti-am vorbit din proprie experienta.Si eu am invatat multe de pe acest forum si cu ajutorul lor am facut tot ce am putut sa raman gravi.
La ce doctor mergi?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
24+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Matzaila_81 spune:
Nu stiam, deci daca faci teste si-ti arata ca ovulezi de fapt e posibil sa nu ovulezi?????