Pufi de ian-feb 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
ale1212xa spune:
ma duc sa mai dau o tura de parc cu Dragos pana nu incepe ploaia
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
simplicity spune:

Sorina ma bucur ca s-a prins vaccinul
MP , nora ta, daca voi reusi sa ii ofer o educatie adecvata, va privi sufletul si mintea lui ginerica, desi eu ca si soacra(nu so_ acra) trebuie sa spun ca Alex e un baiat foarte frumos, zambetul lui m-a cucerit
, e finut ....dar cred ca noi stam mai prost la capitolul inaltime...a mea are cam 74 cm, so....
Despre zodii, compatibilitati,firi...etc ... eu cred ca daca ajungi sa iti cunosti partenerul atunci stii si cum sa actionezi(ma refer la a gasi un echilibru, nu neaparat in a-l face sa faca ce vrei tu,desi de multe ori cam tot acolo se ajunge
);
Miremia imi pare rau de noaptea avuta, poate ca sunt dintisorii, cum banuiesti tu 
Alicredo , eu m-am alaturat grupului atunci cand Ariana avea 5 luni, am avut parte de o primire foarte calduroasa,ati fost foarte primitoare, ce e drept atunci nu erau probleme,mai tarziu au aparut ; eu cautam ceva pe net si din intamplare unul din subiecte era dezbatut de voi, asa am inceput sa va citesc timp de cateva luni(2-3 , nu imi mai aduc aminte exact) si apoi v-am scris si eu. Am invatat f multe de la voi si imi face placere sa va citesc si sa va scriu, desi acum apar din ce in ce mai rar; recunosc cateodata nu ma simt in stare sa scriu, poate ca e din cauza stresului cu scoala....dar ce e cert e ca imi sunteti foarte dragi

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Ruxita spune:
barbatu-miu s-a dat pe brazda! ce repede... azi a venit si a facut o salata, cu oua fierte, branza, masline... si cu o feliuta de paine prajita... si repede de-un ceai antiadipos... si fara bere, fara pepsi... deci e de bine... nu ne-am luat din mare dragoste dar ne-am dat seama ambii ca punctul nostru forte e comunicarea, cu el pot sa comunic cum nu pot comunica cu nimeni altcineva...
si mama ne-a invitat in Grecia, o luna la mare, cu toate conditiile asigurate... tre sa ne facem repede actele!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Gata, ne-am intos si noi de la masuratoarea idr-ului...totul ok, copila are anticorpi, nu mai este necesara re-vaccinarea. Deci vaccinul a prins, chiar si fara sa coaca, si fara sa lase cicatrice! ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
super veste!
asta imi confirma ca nu-i musai sa coaca buba!

nyny spune:
Am fost si noi vreo 2 ore si ceva prin parc. A venit caldura... au venit si tantzarii... MI-NU-NAT.
Ruxita super invitatia
. Mama, tot mama ramane... cred ca va simte si ea lipsa la fel cum ati simtit si voi ca e casa goala fara ea.
Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
| citat din mesajul lui Ruxita si mama ne-a invitat in Grecia, o luna la mare, cu toate conditiile asigurate... tre sa ne facem repede actele! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
e super, mai schimbati peisajul, va mai odihniti, un concediu face bine si pt cuplu :DMami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
| citat din mesajul lui nyny Am fost si noi vreo 2 ore si ceva prin parc. A venit caldura... au venit si tantzarii... MI-NU-NAT. Mamica fericita de Mara si de David |

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
decenuela spune:
| citat din mesajul lui Ruxita barbatu-miu s-a dat pe brazda! ce repede... azi a venit si a facut o salata, cu oua fierte, branza, masline... si cu o feliuta de paine prajita... si repede de-un ceai antiadipos... si fara bere, fara pepsi... deci e de bine... nu ne-am luat din mare dragoste dar ne-am dat seama ambii ca punctul nostru forte e comunicarea, cu el pot sa comunic cum nu pot comunica cu nimeni altcineva... si mama ne-a invitat in Grecia, o luna la mare, cu toate conditiile asigurate... tre sa ne facem repede actele! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
mmmmmmm
ma bucurca te-ai linistit si ca puteti comunica f bine...
iar in ceee ce priveste grecia.... 1 LUNA????????????? o doamne simt cum imi crapa ranza de invidie...
unde in grecia??? ce-o sa-ti mai placa...
nu-l vad bine pe sot cu ispitele culinare de acolo...de fapt pe niciunul...
pai ce acte? CI sunt de ajuns..pasaport lui kay...
pot sa visez si eu un pic???
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Visez si eu....la o vacanta.
Simply, Nyny, Ruxita, Sorina, Loredana
cu siguranta si noi am invatat multe de la voi. 

Ma gandeam....n-om fi noi multe, dar macar ne intelegem de minune. ![]()
Nu?
Daca mai sunt mamici care stau in umbra, poate se hotarasc sa ne scrie, zau ca suntem prietenoase.![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)