Pufi de ian-feb 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Scuza-mi invidia, dar din tot mesajul tau eu retin ca sotul tau se intoarce de la munca inainte de intervalul 19:00 - 21:00 !!! Supeeeeeer! pai pan la ora asta abia bei cafeaua, scoti piticania p-afara, hranesti piticania, culci piticania si rasufli un pic usurata stand pe net etc...normal, nu-i timp de gatit de Yannis |
Si la noi vii? Ca noi ajungem aproximativ in acelasi timp acasa.
ayanna_xem spune:
Scuza-mi invidia, dar din tot mesajul tau eu retin ca sotul tau se intoarce de la munca inainte de intervalul 19:00 - 21:00 !!! Supeeeeeer! pai pan la ora asta abia bei cafeaua, scoti piticania p-afara, hranesti piticania, culci piticania si rasufli un pic usurata stand pe net etc...normal, nu-i timp de gatit de Yannis |
Saru'mana, saru'mana! (Ti pup, ti pup) Imi plac conceptiile tale...mai zi, mai zi, ca le zici bine...
Am sa sharuiesc opiniile astea si cu scorpiutzul meu, dar cred ca e imun la de astea...aude numai ce-i convine...

_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
decenuela spune:
mami..in bucuresti e nebunia asta...in rest...cel putin in oraselele mai mici....e mai relax...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ayanna_xem spune:
Ce-i aia tigara electronica si pe ce principiu functioneaza?
_
Mami de
sorina_bz spune:
Trezit pitic nervos, jucat, cantat, dansat ..masurat-cantarit...mancat, baut lapte si culcat la loc. Nah, poate se trezeste in toane mai bune.
MP...
...deci...tot cat stiam eu are
, n-a mai crecut nici un milimetru 77-78cm si 10.100kg (nu sta locului nici s-o impushc, asa ca am bagat-o cu maari artificii sub tava scaunului de masa, si acolo incape aproape fix).
Danasor
...maiculitza, ce retete...
! Pedichiura...deh...ca de casa. Arata curatel, n-am bagat foarfeca la pielitze pana la urma, de teama sa nu raman oloaga.
Am mai facut eu de-astea, si vreo 2 zile am umblat in talpile goale prin casa, ca nici papucii nu-i suportam. Am folosit un gel pt cuticule, si betisoare pentru impins cuticulele.
Alexutzza...
...pupam yannisul frumos si cumintel!
Loredana...
..ai cumparat cate ceva, nu te-ai jucat..![]()
Mire...sorry de noapte bigudoasa! Cam a dinti suna ce povestesti tu!
Nyny...

Ayanna...ce simpatica tre' sa fie zgubi, facandu-si singurica biberonul!
Ce tare faza cu politia...asa-i, nu trebuie sa aiba semne particulare...nu ma gandisem!![]()
Dece...ce haioasa ai fost, cu bagatul sub masa al lui jiji!
La fel am facut si eu sa masor princesita! Gand la gand...![]()

Ruxita...mic si slab? Kay? Doamne-doamne! Pai...eu ar trebui sa intru in gaura de sarpe, cu iris cu tot, si sa nu mai ies vreo 5-6 luni...Despre barbati scorpioni....tatal meu e scorpion, si da, incapatanati Dar de barbatii-lei? ce spuneti?![]()
Gata, ca nu mai stiu....mai citesc o data, ca asa e la batranete![]()
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela mami..in bucuresti e nebunia asta...in rest...cel putin in oraselele mai mici....e mai relax... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Confirm...
...se mai intampla si la noi sa fie de lucru peste program, dar in general se respecta...mai ales daca lucrezi la stat...iar cum azi e vineri, e si zi scurta...

_
Mami de
decenuela spune:
ce sa zic...
EVIDENT k nu pot dormi k stomacul GOL...alex....doamne e cosmarul vietii miele sa nu mor de foame
....sunt tare rea de foame..ma iau niste nervi...au, au....nik nu fac ....
ma rog am mancat niste fulgi de porumb cu lapte...si niste prajitura din aia necrescuta...kk...numai sa nu zic ca n-am mancat..
am intins rufele...ale luijiji...o masina...daca erau ale mele le lasam mult si bine....so_acra![]()
i-am luat si lui tricicleta si-am montat-o (desi e mai atras de alea k multe butoane..asta n-are nik)....
am mai dat k mopul o data pe jos ca atunci cand se trez sa fie ...luna...so_acra
...(a nu se intelege de aici ca sunt n exemplu...sau cumva bolnava de curatenie...nuuuuu....pt jiji)
m-am pus pe pat si ma gandeam ce timp mai am pt mine cand....ueeeeeee....si eta asa stau cu maimutza in brate...a readormit....si mi-am luat sperantza de la somnul meu de frmusete.....nu ca l-as apuca vreodata...
sa-l pun inapoi...fac o incercare....desi cred ca-i place asa tolanit pe mine....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Ayanna am uitat... da, as vrea sa pui pe mail programele de recuperare, cand si daca ai timp. Multumesc mult
.
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayanna_xem Ce-i aia tigara electronica si pe ce principiu functioneaza? _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
Este o tigara, electronica, care are rezerve cu nicotina. Deci fumatorul isi ia portia de nicotina dar nu si celelalte mizerii pe care le inhaleaza din tigara normala. Scoate fum parca, dar nu are miros. Eu una asa o stiu, ma tot ameninta al meu ca isi ia
. Eu oricum nu-l mai las sa fumeze in casa din primul trimestru de sarcina, ca-mi facea greata mirosul. Asta dupa 12 ani de fumat intensiv.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
mami..in bucuresti e nebunia asta...in rest...cel putin in oraselele mai mici....e mai relax... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
da da, sigur sigur...al meu vine in general la 7 seara
cu exceptii de venit acasa la ora 5(de 2-3 ori pe luna) si la 11-12 noaptea(de 4-5 ori pe luna)

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem