Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Racheel, eu sunt bautoare de cafea, adik si inainte beam,si acum la fel, in aceeasi cantitate, adik o ceasca mai mare pe tot parcursul zilei, exact asa beam si inainte si nu face rau la bebe in cantitate mica

Mika11, saru'mana pt compliment..fetele, eu credeam ca burtica mea chair nu e mare pt 24 de sapt, dar acuma..incep si eu sa cred ca e maricica, dar stiu ca nu conteaza,poti sa iei super kile si bebe s afie mic sau invers, FETILII, dar sper ca doar burtica e mare,nu si eu

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Buna dimineata
Va multumesc pt cafelutza... eu va servesc cu o gogoasa si cu niste vitamine
ella_b... probabil ca Nu m-am exprimat corect... si imi cer scuze, Noi stam la casa... avem deja O femela de lup in varsta de 10 ani si jumatate ... am avut si un canish si un cocker.plus un puiut de labrador care mi-a facut parvoviroza si nu l-am mai putut scapasi asta din vina celor care mi l-au dat, , vroiam sa o intreb pe athosik, caracterul lor si daca trebuie dresaj profesionist pt aceasta rasa, deoarece baietelul meu a tot intrebat de catelusa labrador si la prietenii nostri au zis ca o sa ii faca cadou de ziua lui acest puiut de rottwers cu toate ca noi vroiam tot un labrador... Dar asa cum ai zis si tu... ca orice catel depinde ff mult de caracterul stapanului si de cat se implica in educatia lui.

Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Revin cu precizarile ....

Eu pe ATHOS l-am dus la dresaj si am descoperit cu mare uimire k ii bateau ... saracutzii catzei ascultau de frica ... si atunci m-am ocupat eu de el ... ne-am uitat pe net si cu MULTA IUBIRE si tratandu-l ca un membru al familiei am reusit sa avem cel mai IUBITOR catzel!!!!
Deci fara frica ... daca ai timp sa te ocupi de el totul o sa fie bine!!!
Dar iti vand un pont : sa ii arati intotdeauna cine este stapanul (TU nu EL-catzelul) pentru k sunt foarte posesivi si autoritari dar trebuie sa aibe doar un stapan!!!
Pentru orice nelamurire te pot ajuta cu placere!!!!

25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Zubi, doar burtica e mare, stai linistita
Fetelor, pe mine m-ati speriat cu dimensunea capului, vad ca e o mare agitatie din cauza aceasta, eu am mers pe mana medicului in privinta masuratorilor si nu m-am mai uitat, am zis ca stie el mai bine decat mine si daca mi-a spus ca totul e in regula, am stat relaxata. Acum m-am ingrijorat, care e capul pe eco, sa ma uit si eu daca e in grafic sau nu?

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:

Oana eu zic sa nu te mai stresezi.. stii ceva? la 21.4 z si a mea avea 49 cm.. sunt mai micute printelese noastre... trebuie sa incetezi cu stresul ca nu face bine..

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

...m-am mai linistit un pic ...da tot m-as mai duce la o morfologie..asa de control ...

Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

si daca iti zice acelasi lucru iar incepi cu tura a 2-a de stress?

eu am fost joia la unu mi-a zis ca vasta dupa fl e 21.4 , iar dupa caput 20.5 parca.. de abia duminica m-am linistit, lunea la al doilea.. acelasi lucru .. iar 3-4 zile de stres... acu sunt asa linistita.. stiu ca va fi bine si ca DD ne iubeste si ne va da un bb sanatos..

Pai la tine e ok , diferenta e mica> la mine femurul e de 21+6 si capul de 20...avem aproape 2 saptamani intre masuratori. Asta mi se pare mie mai ciudat ...

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade daca vrei neaparat iti zis.. da eu zis sa ne linistim sa nu ne panicam in lant una pe alta.. avem copii sanatosi... PUNCT...
Fac casuta noua da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Fetelor NU VA MAI PANICATI din nimic ... masuratorile astea depind foarte mult si de tipul echografului,de parametri,de cum interpreteaza medicul,etc.

Toate avem copii perfect sanatosi ... BUCURATI-VA de SARCINA!!!!

Ne stresam degeaba!!!!

25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

bai , hai ca m ati facut curioasa rau de tot
ziceti mi si mie care este denumirea capului sa ma uit si eu pe eco
vreau si eu sa vad daca e capatzanos sau nu

_

22 +

DBP -diametru biparietal

CC-circumferinta craniana

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:

Jade daca vrei neaparat iti zis.. da eu zis sa ne linistim sa nu ne panicam in lant una pe alta.. avem copii sanatosi... PUNCT...
Fac casuta noua da?

eu nu sunt panicata deloc doar curioasa
pt ca am zis , si eu am diferente de varsta la masuratori , de cateva zile si nu m am stresat si nici nu ma stresez din csauza asta
seamana cu mine mai pitic

deci care e , bpd sau hc ?

_

22 +

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Casuta noua

Mergi la inceput