Am spart o sticla de parfum, a cazut pe jos si praf s-a facut,si miroase toata casa groaznic, nu mai suport ce pot face sa iasa mirosul? In afara de spalat pt ca am spalat pe jos de mai multe ori si tot asa persista mirosul.
poate au sarit stropi de parfum si pe pereti/obiectele din jur si de acolo vine mirosul.
pardoseala din ce este facuta ?
stiam de exemplu ca un burete imbibat in otet, pus pe o farfurioara, absoarbe mirosurile neplacute din frigider. poate functioneaza aceasta metoda si in situatia ta...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Incearca sa speli cu bicarbonat de sodiu (alimentar) dizolvat in apa. Eu asa scapam de mirosul de urina de pisica, atunci cand era motanul mamei in calduri si isi marca teritoriul.
Succes!
Depinde si ce parfum era... De mi s-ar sparge sticla cu parfumul preferat,cred ca mi-as muta biroul si dormitorul si orice altceva in perimetrul cu pricina.
Multumesc mult pt sfaturi! Am sa incerc cu bicarbonat; nu am in casa din pacate deci tre sa mai astept; Am spalat cu apa cu detergent dar tot miroase....f tare groaznic, imi declanseaza migrena. Nu suport parfumurile nu folosesc acea sticla era primita ca promotie nici nu stiu ce faceam cu ea in mina era tresor stiu miroase frumos, dar nu pe gresie si continuu...ah....daca mai are cineva vreo idee...