Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza

LA MULTI ANI CELOR 2 BAIETEI FRUMOSI DE ASTAZI!!!!

www.sfatulparintilor.ro/" target="_blank">SPER SA VA FIE DE FOLOS!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Antonito de Palomina
David de bamboletta

si din partea noastra

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Antonito si David

Victor si Vladut...cu intarziere

Cata bine ati revenit...mi/as dori si eu sa traiesc intr/o tara asa civilizata...ai povestit de biciclete si mi/am adus aminte de tata ca avea o bicicleta cu scaunel in spate si cosulet in fata si ne plimba pe mine si pe fratele meu

Racusor,Diana multa sanatate

Rody ce frumos spune Isa mama

I/am vazut si pe frumuseii de Eric si Filip si Victor

Eu azi ma duc s/o duc pe Antonia la mama si o las pana luni...gata o intarc...nici nu vreau sa imi imaginez ce dor o sa/mi fie de ea dar privesc partea buna a lucrurilor...am si eu timp de mine si o sa dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Giorgia, draga de tine Antonia are aproape un an asa ca nu poti sa spui ca nu ai facut tot ce ai putut pentru a o alapta.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu pt gat, alt remediu, mai stiu lamaie cu miere la macerat cateva ore si se ia cate o lingurita..

Giorgia, ai sa dormi!

Eu incerc sa-l dezvat incet incet pe V de suzeta, ziua nu i-o mai dau deloc, noaptea mai greu, dar in cateva sapt scapam noi. Am inceput de luni si deja ziua nu ma mai tucaie (el asa cerea suzeta) decat la nani.

Eu cu 3-4 treziri pe noapte vreau sa spun ca sunt asa fresh!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
S-a racit bona, asa ca azi sunt doar eu cu Raul. Doamne, nu sta locului o clipa, tot timpul tb sa lucreze el ceva.
Mai stam 1/2 h ii dau mancare si iesim afara, ca nu are stare in casa, nu ca afara ar avea. Dar il pun in groapa cu nisip si stau linistita pe banca. Cand il tin de manute sa umble , nu pot sa-i schimb directia. Doar unde vrea el. Daca incerc sa-l duc in alta parte, isi incordeaza piciorusele si nu vrea sa mai paseasca, daca insist incep crizele si urletele. si ori mergem unde vrea el, ori il iau in brate
Giorgia, nici eu nu-mi gasesc locul cand e Raul la bunici, dar in 2 ore imi trece si ma gandesc ca acolo i se fac toate poftele.
Racusor, da-i copilului paine , daca ii place...Ii faci soldatei?
Eu azi vreau sa-i dau peste, cu cartofi fierti si apoi facuti in unt si patrunjel. Sa vad ce-mi iese...
La multi ani Sabina, Antonito, David si bebe de Vladia!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

giorgia draga mea...te inteleg perfect...eu am regretat f tare cand s-a terminat alaptatul la Eric...dar nu din vina mea...ci a puturosului care a preferat biberonul in locul sanului...oricum, tu esti tanara, o sa mai retraiesti momentele astea cel putin o data in viata... eu in schimb trag de mine cat pot, desi de multe ori imi vine si mie sa-l intarc...dar sunt constienta ca dupa ce incheiem alaptatul, eu nu voi mai retrai momentele astea unice...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Copilul meu e la greva foamei, clar... ieri la masa de 17 a mancat vreo 80ml cereale. Am zis ca nu-i bai, ca va manca seara mai bine, asa ca la 8 juma cand sa ii dau LP nu a vrut deloc... l-am mai lasat juma de ora si apoi a papat 90ml... dimineata la 5 doar 140ml , iar acum la 10 doar 100 frcute, nu mai vrea!!! Si nu mai vrea nici suzeta!!! MOr! ca nu vreau sa renuntam acum la suzeta, ca el stie adormi numai la suzi. Si cum suzi nu a vrut, l-am leganat de fiecare data cand s-a trezit. dar azi noapte l-am culcat numai in patutul lui, ca m-am enervat ca nu dorm bine cu el, ca nu incap, si ma dor toate. Plus ca in sept vine mama, apoi noi suntem rasfirati peste tot. Sotul singur in dormitor, Vlad in patul mare al lui, eu cu el.Asa ca il invat in patut (nu stiu cat ma tine). OF, ma enerveaza cu greva foamei! SI cu somnul, ca doarme rau. In gurita nu are nimic (ma gandeam ca poate e o afta si de asta nu poate nici manca, nici suzeta nu o vrea). Dar daca ii dau pufuleti sau biscuiti sau paine, mananca. Cred ca e din ce in ce mai constient de tot. Cred ca nu ii place sa il culc, nu vrea sa doarma nicicand. SI cum suzeta o folosim numai la somn, nu o mai vrea, ca o asociaza cu somnul. SUzeta peste zi i-o dau foarte foarte rar, cand suntem undeva si nu mai are stare. NO, si legat de impotrivirea lui de a dormi: la fel si cu pozitia de somn, tot la 3 zile tre sa gasesc alta pozitie de a-l legana, ca se prinde in a 4-a zi ca asa cum il tin il pun la somn... Of, ce m-am intins acum cu prostii.

Ce fain zice Isa mama!!! Al meu asa face cu tata!

L-am vazut si pe Victor al Ilincai la iarba verde, ii prieste. Are gropite cand rade?

Diana, si tu racita???? of, pai stii cum e, iei tratament si astepti sa treaca...

Bambo, David la un moment dat nu mai vroia suzeta. acum cum e? macar tu ii mai dai tzitzi la suzetit, il mai poti adormi cumva.

Racusor, ma bucur ca esti mai bine!

ce-o fi avand copiii astia cu nazurile la masa?????? ma gandesc la Vlad ca il supara maselele de sus, ca la alea nu i-a iesit toata baza.

La multi ani Antonito si David!!! Sa cresteti mari si sanatosi, baieti frumosi!

Giorgia, Lasa, ca te mai relaxezi si tu un pic, dormi, te bucuri de sot.

Doamne, Bumblebee, nu stiu cum esti tu fresh cu 3-4 treziri pe noapte. Dar cum is trezirile? doar mergi la el? sau trebuie sa il iei la leganat?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bumblebee, eu nu vreau sa sa-l dezobisnuiesc de suzeta. E singura stavila in calea balelor!!!! Daca nu-i pun dopulet, in 1/2 h e ud tot pe bluza

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

la multi ani Antonito....la multi ani puiu mamei a facut 9 luni nu stiu cand au trecut

va servim cu prajitura cu visine si o bere FA

Ne inscriem si noi pe lista delfinasilor mofturosi...vad ca e noua moda in delfinariu fructele la mai mananca dar legumele maxim 5-6lingurite oricum nu moare de foame baga tzatza

Mergi la inceput