Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Btz - eu nu dau nici ceai nici suc - ii dau apa si fructe.
Pentru mamicile cu bebei care nu suporta laptele praf - recomand de la nestle Cerelac - a mea il bea bine ( ma rog cu lingurita nu va imaginati ca vrea bibe)- e pe post de masa de seara. Se gaseste in carefour - cutiute gen cele de suc pentru bebei 250 ml.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

eu dupa ce am incercat:
- bibe cu tetina de silicon si tetina de latex...esec total! a baut masim 30ml apa sau suc/zi
- cana cu cioc Avent si Babylove...ascelasi esec!
- am ajuns la cana cu pai 9+ ...no deocamdata parca bea dar nu are gradatie asa ca nu imi dau seama prea bine o sa masor lichidul inainte si dupa sa vedem ce "succese" inregistrez

mersi de info Diana

cum merge cu masajul [b]Cristina ...si MArius al meu merge de 4ori/sapt si deja se vede bine...a inceput de 2 sapt
eu azi merg la prima sedinta de electrostimulare

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Multumesc fetele pt raspunsuri!!!!!Cand se trezeste piciul il pun sa va pupe tare (nici ca nu i-ar placea )

Baii ce tare cu nunta in plina zi.Habar nu stiam ca este!!Deci la noi in Moldavia Land e nunta de noapte?
Acum imi aduc aminte ca in 2009 cand am fost in Sibiel (sibiu) la pensiune era nunta,incepuse devreme si seara s-a terminat.Noi am crezut ca i-a venit sorocul miresei sa nasca..dar uite ca realizez de fapt... se terminase distractia.

RODY eu sunt aici mereu.Insa nu am avut timp sa scriu:am fost vineri la medic ,apoi sambata in oras la cumparaturi,in parc..la soacra mea cea draga iar ieri la fel..fara soacra de data asta!!!!

Privind apa si durerile de cap,stiu de la o emisiune difuzata acum vreo 10 ani ca au legatura.
Un medic explica faptul ca migrena apare datorita lipsei de oxigen al creierului iar apa il asigura.Sau ceva de genul,sper ca ai priceput tu ceva
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata! (mai la amiaza)

Vlad de crispro

Priscilla Serayah de 86cmm
Victor Petru de katalina

Noi am fost deja afara, am schimbat programul, nu mai iesim la amiaza. Am avut iar o noapte super! Doar cateva treziri! parfum!

Bambo, sanatate multa! Offf, tare v-ati mai chinuit cu racelile..

Btz, deja ti-au raspuns fetele. APA, of course, plantele au propietati medicinale, care trebuiesc folosite cu atentie. Ceaiul de tei imi spunea pediatra ca folosit in cantitati mici nu face nimic baietilor.
Vitaminele si le ia din hrana, chiar nu-i in regula sa-i incarcam cu vitamine suplimentare, pe langa faptul ca sunt sintetice, organismul trebuie sa le prelucreze, asa ca.. numai la indicatia medicului.
La nunta de zi nu am fost niciodata, doar la botez de zi.. dar mie-mi plac mai mult petrecerile nocturne.
Si vreau multi pupici de la Paul.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

rodyka, mai uita si tu despre "marti si cele 3 ceasuri rele". Cu cat crezi in asa ceva, cu atat se intampla. Noi vineri (13 mai) am avut 2 controale, la amandoua am primit rezultate f multumitoare. Maria sa-i treaca supararea pe zana maseluta. Indata ne cade si noua un dinte. Radeam cu Stefan, la unai ii cad dintii, alteia ii ies.

btz, sa va traiasca multi ani!
nunta de zi - nunta la care petrecerea e ziua, tine mai putin decat o nunta de noapte, la noi in zona nu se prea practica.
Ceai nu dau ca mi-e lene sa fac. Doar daca e musai, la un scaun mai moale sau dureri de burta mai fac un ceai de anason, menta etc. Din cate stiu, ceaiul de tei nu e recomandat sub un an.
Vitamine nu mai dau ca nu am gasit (polivital, ce mi-a recomandat din maternitate; se fabrica in Egipt si de cand cu manifestatiile de acolo nu se mai importa). Inca ii mai dau Acid folic, am intrebat dr. de fam si kineto, dar nu am primit niciun rasp.

Tocmai mi-am amintit ce mi-a mai zis kineto: pe perioada verii nu se da Calciu.

Diana_Eva, de pontul cu laptele. Bea bea de oricare dar... de Pasti au fost niste prieteni din Anglia pe la noi si ne-a adus Aptamil la cutiuta (200 ml), e super pentru calatorii (ne-a prins f. bine la Iasi). Chiar barfeam ca pe la noi nu se gaseste asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La Multi Ani
voinicul Vlad!!! Sa fii sanatos si voios....si din ce in ce mai activ sa se planga mami ca nu poate tine pasul cu tine

Priscilla Serayah
Victor Petru

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor dragi, ce ma bucur ca am un pic de timp sa vad ce mai faceti!
In primul rand,vreau sa-i urez La multi Ani lui Vlad de crispro,si lui Victor al katalinei, sa fie sanatosi!
Racusorsanatate multa! L-am admirat pe Andrei, s-a facut mare si frumos, ma gandesc uneori ca nu trebuie sa ratez data de 9 iunie, ziua primului delfinas!
M-am bucurat mult sa citesc de Bea si progresele ei, curaj crissy, si felicitari!
Am mai admirat si baietii jucausi ai ooanei si paulei!ooana, ai luat scaun de masina ? Eu cred ca voi comanda un maxi cosi tobi la Ana.
Era sa uit, bummblebee am vazut ca ati avut probleme, te admir cum le-ai facut fata, esti puternica, te admir.

Despre noi: ieri mi-a venit prima data CM, naspa, nu mi-era dor de el, am fost agitata si anxioasa si multe alte stari dintre alea mai nasoale.
Laptic mai am doar 40 ml, asa ca in curand se va termina, dar 10 luni era un prag la care chiar nu visam sa ajung.

De o saptamana am o noua bona, a lucrat 5 ani la o familie din otopeni, cu 2 copii, am vorbit cu tipa la care a lucrat, profa de mate. Se vede ca are experienta,Sara a placut-o din prima, se joaca cu ea, se intinde pe jos pe langa Sara. O urmaresc inca sa vad cum sta cu rabdarea, am ramas marcata de la prima bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Sa nu uit:
In Parcul Circului se plimba cineva?

Dar in IOR?
Sara e tare sociabila, i-ar placea sa cunoasca delfinasii!

Pufescu, ai trecut razant pe langa Sara care era doar cu tati la plimbare, cred ca joia trecuta seara, am citit aici ca vei iesi in parc, i-am trimis lui Alex paragraful in care te descriai pe tine si pe carucior , si ce sa vezi, mi-a zis ca a trecut pe langa tine, s-a intors dar mergeai foarte repede, si te-a pierdut....

Si o intamplare care m-a socat, poate ati auzit si voi:
am aflat despre o cunostinta a unei cunostinte urmatorul lucru:si-a lasat copilul de 5 ani la locul de joaca din Auchan, nu l-a mai gasit, l-au gasit apoi dupa vreo 2 sapt in scara unui bloc fara un rinichi. Groaznic; asta e una din temerile mele cele mai mari. Cat de bine trebuie sa fie organizate astfel de retele de mafioti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

MAurice, lasa, ca bona asta o sa fie perfecta pt Sara!
Ce povestesti tu despre copilul ala de 5 ani.. Doamne, in ce lume traim?..
Cu LM-ul la fel si la mine, dar deja sunt relaxata, 10 luni acusica bat la usa.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

vai maurice, ce povestesti tu acolo mi se face pielea de gaina cand citesc si ma apuca furia! Doamne fereste !!!! deci trebuie sa fim mereu cu ochii in patru pe copiii nostri, si acum cat sunt mici, dar mai ales cand mai cresc si usor se pot rataci. bietul copil, cred ca e traumatizat

ma bucur ca sunteti bine, poate aveti noroc cu noua bona! dupa ce ma fac bine, musai sa ajung in IOR intr-un weekend

mi-a scazut temperatura, uhh...Doamne ajuta sa nu mai creasca! dar am fost placut impresionata ca dr cu care am vb ieri la Urgente la CMU m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt, a citit unde am fost ieri la urolog, ce tratament am primit, i-am zis ca am febra, mi-a zis sa nu uit sa iau algocalmin sau paracetamol cand fac febra si daca mai e ceva sa sun la urgente! jos palaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

maurice eu ies in fiecare zi in IOR

motanii stau afara intre 4 si 5 ore pe zi
plecam intre 4-5 de acasa si ajungem inapoi in jur de 9 chiar si la 10 i am bagat intr o seara in casa

picioarele mele sunt terminate, dar lor le place, asa ca nu mai conteaza
parca si eu, abia astept sa se faca ora de iesit afara

pupici la delfinasi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput