Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am pierdut mesajul si cat m-am chinuit sa-l scriu de pe tel ....mor de ciuda...sunt la somn cu copii....ei dorm...eu scrisesem un mesaj lung...nu mai scriu iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Delfinasa sefa

Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav

Iulia de mousel

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

La multi ani fericiti si de la noi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

M-a terminat piticotul zilele astea, numai in brate, maraieli si urlete . Am gatit cu el cocotat in spate (in jurul gatului), am o febra musculara..

Despre suzeta, eu as vrea sa renunt acum pt ca el nu mai trage sa suga degetelele. Dar tare greu e pt moment, aseara si azi la somnic a urlat pana i-am dat suzeta..

Bianca, deci si Andra a facut o iritatie de la soare.. lui V in 2 zile i-a trecut.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Delfinasa sefa
Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel

Diana - acum bea din canita sau sticluta sau tot cu lingurita? Ai gasit mocheta? La ce pret? EU ma uitam www.piritex.ro/produse-persoane-fizice/mocheta-6/rezidentiala-10/" target="_blank">aici

oana - imi pare rau ca relatiile cu mama ta sunt asa reci, cred ca nu ai ce sa faci in sensul asta, tu ti-ai spus punctul de vedere.
In legatura cu laptele, eu zic ca la varsta asta nu prea se mai satura cu LM, dar eu stiu?
Eu am inceput acum o luna sa o obisnuiesc cu LM, am avut noroc ca a vrut al doilea tip de LP (Nan 2). Ii dadeam 30-50 ml cu lingurita, apoi am inceput sa ii dau din canita cu cioc, dar nu are rabdare cu ea, ca tre sa stea culcata si nu are stare, ma gandesc sa iau o canita cu pai sa bea direct din pozitia sezand in fund. Acum bea 100-150 ml inainte de culcare, ii dau inainte sa ii dau san, sa fiu sigura ca bea ceva LP. Productia mea a crescut cu urtica urens. In rest la noi e fara numar, fara numar

Fetelor aveti idee de ce nu se da carne seara si dupa ce ora nu se da?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

baby, michelle,

www.nestlebaby.com/es/parenting/fun_with_baby/interactive_games/game_farm.htm" target="_blank">cum sa incepem sa ne jucam

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Michelle - si noi tot cu urtica urens tinem lactatia - vreau sa opresc in curand, laptele cu cerele cu lingurita, laptele humana cu bibe marimea 2 alternat cu marimea 3 depinde de cata rabdare are.
Mocheta
http://www.object-carpet.com/html/english/collections/object/index.php?1167504696
Nu intreba pret ca nu stiu - eu sunt aia zgarcita(cumpatata), al meu ala risipitor. A zis ca daca imi spune nu mai vreau sa iau, asa ca nu stiu.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Fetele, ce ziceati voi pentru copii febra si muci si tuse? Incerc sa le dau eu ceva pana maine cand mergem la medic, amandoi au febra, tusesc, ii doare in gat si Teo are si muci.Si ca sa fie totul frumos si eu ma simt rau de azi dimineata, aceleasi simptome. Racusor, parca tu ziceai ceva dar nu mai stiu ce? Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna, n-am mai intrat de vreo saptamana asa ca profit de ocazie sa le urez la multe lunite delfinasilor sarbatoriti in ultima sapt. , sa fie cuminti si sanatosi.
La multi lunite si sarbatoritilor de astazi Delfinasa sefa Isa,
Iulia de arissa, Anamaria de Gabisav, Iulia de mousel!
Stefi a fost putin racita, cu muci fara numar si ochisori care curgeau, dar a tinut f. putin o zi jumate. I-am dat de 2 ori oscilo dizolvat in apa, de 2 ori paracetamol, desi n-a facut febra ( asa mi-a zis pediatra ca e si antiinflamator) si baita firbinte cu putin spirt in apa. Asa a zis dr., am ascultat-o si a doua zi nu mai avea nimic, doar un ochisor mai curge, ii pun picaturi.
In rest a invatat sa faca pa si bravo ( le mai incurca uneori intre ele), si tocane din buzite sa dea pupic, e tare scumpa.
Apa bea 100-150 ml., i-a prins gustul cu o canuta cu cioc fara supapa cu care se juca si improsca peste tot cu apa, si acum bea si cu bibe.
Mai am multe de zis, sper sa revin mai tarziu, acum astept musafiri, implinim 9 ani de casnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

lauri_ca, , multi ani fericiti si CASA DE PIATRA!!! si multa sanatate printesei

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Fetele, ce ziceati voi pentru copii febra si muci si tuse? Incerc sa le dau eu ceva pana maine cand mergem la medic, amandoi au febra, tusesc, ii doare in gat si Teo are si muci.Si ca sa fie totul frumos si eu ma simt rau de azi dimineata, aceleasi simptome. Racusor, parca tu ziceai ceva dar nu mai stiu ce? Multumesc mult.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

imunorezistan junior, la amandoi poti sa le dai. asta e siropel. pe prospect scrie cate 2 ml dim si seara si doar in prima zi cantitate dubla

pentru muci - formula 31 de la planextrasct cate 3 granule de 4 ori pe zi

pentru febra - formula 1 de la plantextract, tot cate 3 granule de 4 ori pe zi

Mergi la inceput