Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

lala cum i-ai dat ciorbica? cu lingurita sau tot pasata cu legume?

fetele, ma invatati si pe mine sa fac bors?

Bors de putina?
Daca ai de la cine lua huste, stiu eu.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

ce e aia huste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fete!

servesc cafelutaaaaa...cine vrea?

Paulaaaaaaaaaaaaa, nici eu nu mananc cat Raul al tau!!!!!! inseamna ca a fost tare buna mancarea... apropo, cum le gatiti pestele? si de care ati luat?

diana, sanatate...adevarul e ca dureaza cel putin o sapt pana trece raceala...important e sa nu ia cea mica...ce e Dika? magazin?

intreb si eu ca racusor: cum se face borsul?

acum ca au venit caldurile si stam pe afara mult, am instalat parcul de distractii in curte la ai mei: tobogan, groapa cu nisip(trebuie doar sa aduc nisip proaspat) si trambulina...vreau sa cumpar si o casuta din aceea de plastic pt curte si gata...avem distractia asigurata vara asta...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Buna dimnieata!

Prima trezire la 4 - nu e rau deloc. Mai ales ca vine dintoiul nr 2.
Acum dormiceste iar - m-am strecurat de langa ea ca tusesc si nu vreau sa o trezesc.
Of mama lor de virusi.

Dika - magazim dragutel de haine dama, business si casual, raport calitate/pret bun. Preturi aprox: pantalon 170ron, sacou 230ron, fusta 140ron, rochie cam 200ron, bluza de la 40 la 120ron. Cred ca e bulgaresc dar nu asta conteaza. Au modele faine - cred ca nu vin tuturor bine dar cel putin eu pot lua fara sa probez - au tipare care mi se potrivesc f bine. Stiu marimile, intru, iau si plec. Ieri am luat pantalonii 40 in loc de 38 si vin perfect. O sa fie largi dupa ce slabesc ... dar pana slabesc sunt f buni.

O zi buna tuturor!

Hai ca incerc sa fac listuta de sarbatoriti.

La multi ani:

Isa - Albastrita noastra draga,
Iulia,Anamaria,Iulia!

Sa cresteti mari sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Delfinasa sefa

Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav

Iulia de mousel

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Hustele sunt taratele de la un alt bors de putina.
Astea se amesteca cu tarate de grau si putina faina de porumb. Se adauga apa, cat sa balteasca, dupa care se puna apa fiarta (dar sa nu fie la mai mult de 80-90 de grade cand se pune peste tarate). Eu mai pun leustean si crengute de visin. Apa pe care o pun e de izvor, nu de la robinet (pt ca are clor in ea si distruge bacteriile care 'acresc' borsul, din acelasi motiv nu se pune nici apa fierband). Se tine la un loc calduros. La gramaje nu m-am bagat, ca daca faceti rost de huste, va spun atunci.

Piticul meu, de vreo 2 saptamani, urmareste orice scama si imediat o baga in gusulita. Face o curatenie in casaa.

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Isa

Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav

Iulia de mousel

la noi noaptea a fost horror
m-am pus in pat la 22:30...iar la ora 24 s-a trezit Matei intr-un marait continuu si inconsolabil...adoca il luam in brate si se linistea...il puneam in patut si pana ma asezam si eu in pat incepea din nou
am zis ca poate ii e foame dar nu a vrut sa suga
i-am dat Nurofen ca poate e de la dintii
dar nimic si uite asa am tinut-o pana la ora 4 dimineata...cand intr-un final s-a decis sa suga si a a dormit la san...iar la 6.30 a dat trezirea cand a supt iar dar nu mai era cine stie ce
sunt zombi nu stiu daca adunat am dormit 4 ore

Diana mai spune-mi o data cum se numeste lapticul ala sa incerc sa ii dau si eu completare

cred ca de azi incerc sa ii dau completare si la masa de la amiaza sa vedem poate se va face mai mult laptic
dupa certurile cu maica-mea nici nu ma mir

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Delfinasa sefa

Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav

Iulia de mousel

LUNA 9

La multi ani delfinasilor sarbatoriti astazi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Is total pe dinafara la capitolul bors, nu am mancat niciodata, ma distrez ca nici nu stiu ce e aia "putina" sau "huste"

A fost a doua noapte in patutul lui, cu foieli si povesti de la 3 juma la 5. Mi-a fost un pic mai greu ca trebuie sa stau langa el, sa il mangai, in picioare, langa patut.

Girogia, si ceaiul de menta cred ca e bun pt oprirea lactatiei.Dar probabil exista ceva ceaiuri speciale pt oprire, tot din plante.

Crissy, drum bun si te asteptam cu vesti bune!

Alice, probabil te balonezi mult mai repede.

Of, cu apa asta tare ma mai stresez. eram asa bucuroasa ca bea cat de cat (adica 30ml)- a acceptat din bibe. Acum nu mai vrea. cand da caldura mare, musai sa ii iau niste suc din ala de la hipp, incercam si asa, daca apa nu vrea.

Bumblebee, eu sunt bine, multam! mai am un pic de sangerari... dar un pic insemnand cat 3 varfuri de ac, atat. zilnic. Ma gandesc ca la ce activitate am avut cu sotul, o fi declansat ceva pe acolo.

Diana, cum a fost noaptea? a iesit dintisorul?EDIT: vad ca ai fost matinala, si deja ai scris cum a fost noaptea. Pt tuse sa stii ca e chiar bun Homeovox-ul , am probat si eu si sotul, efectul e pe loc!!!

BTZ, sa vedem si noi noua culoare a parului!!!

Hai si eu cu la multi ani-ul:

Isa, la multi ani printesa mica!!!!

La multi ani Iulia, Anamaria si Iulia!

Fetite frumoase, sa cresteti sanatoase!!!

Of, Oana, ce noapte ati avut si voi. ceva dintisor crezi ca il supara? voi parca aveti 7, nu? sa nu fie ceva de lucru pe la maselute, ca alea dor, si il pot supara, desi nu se vede mare branza in gurita.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza!!!

LA MULTI ANI PENTRU FETELE FRUMOASE !!!!
Asteptam tratatia !!!!

Eu ieri nu am baut cafea si surpriza:Paul a dormit de la 9.40 pana la 7 fara nici macar o foiala.Nu pot sa cred.Nu stiu daca are legatura cu acea cafeluta nebauta sau e o coincidenta.
Astazi ma abtin iarasi de la cafea deoarece vreau sa aflu raspunsul!!!

Georgia cum a fost prima noapte fara Antonia?Ai reusit sa te odihnesti?

Oanna dar ce s-a intamplat?//

Bumble avand in vedere ca si eu doresc sa-i scot din rutina suzeta lui Paul sunt curioasa daca voi reusiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ieri au sosit jucariile de la ana maria...am luat mingea vtech si forma de biscuiti fiser price ma gandeam ca o sa fie batalie pe minge...da de unde amandoi vroiau forma de biscuiti unu tragea intr-o parte altul in alta

Am primit si hainutele de pe Aramis...sunt ok mie imi plac e asa scump David cu camasuta si pantaloni scurti.

Oana- offf ce noapte ati avut si David s-a trezit de vreo 2-3 ori nici nu mai stiu..+
@.cred ca dintisorii sunt de vina....cat despre parinti-socri care nu se prea implica ca bunici...eu deja m-am resemnat no asta e

Crissy- tinem pumnii drum bun si va asteptam cu vesti bune

Crispo- nu ai mancat bors? nu stii ce ai pierdut ....reusesti sa stai aplecata la patut?eu mai mult de 5 min nu reusesc...uite asa cedez si il iau cu mine in pat

merg sa pregatesc fructele...mai nou isi face greata la mar...ufff

Mergi la inceput