Micul Dejun!
Raspunsuri - Pagina 3
ionica spune:
Ceapa verde dimineata la mic dejun? nu te doare stomacul?
Oricum este buna pentru sistemul imunitar
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Mananc in fiecare dimineata. Oricum, ma scol primul, sa am baia doar pentru mine si mi se face foame. Am perioade (in special iarna, cand merg in santier) cand mananc si o ciorba fierbinte; altfel, lucruri obisnuite: icre, pateu, ceva mezel sau lapte cu cereale. Daca am perioada de santier, ceapa si usturoi, ridichi. Vara-toamna am alt meniu: salata de rosii, ardei, castraveti, ceapa, morcov, porumb si branza, doar cu ulei de masline. Zilnic. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus spune:
Nu, nu ma doare...de ce m-ar durea dimineata ?
Singura problema este mirosul...insa daca programul permite, plus spalat bine pe dinti si guma, nu-s probleme.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Dorsilia spune:
omleta cu ceapa verde si rosii si o cafea cu lapte degresat fara zahar
sau
iaurt mare cu pesmeti Wasa si o cafea cu lapte degresat fara zahar
sau
telemea, o felie de bacon/sunca cu ardei gras si ceapa rosie, o cafea cu lapte degresat
paine prajita frecata cu usturoi sau unsa cu dulceata si cafeaua aferenta
cum nu merg la job, nu am grija mirosului de usturoi, ceapa, care oricum cu spalatul pe dinti si niste guma se rezolva. si daca as merge la job nu -s genul care sa-mi placa sa vb sau sa mi se vb "in gura", mi se pare greu de suportat o conversatie cu cineva care sta prea aproape de mine. Numai cu copiii si sotul stau nas in nas la propriu, si ei nu-s deranjati de mirosurile legumelor de sezon, pt ca si ei le consuma
J G spune:
aproape in fiecare dimineata
- un pahar mare cu apa plata
- o banana
- cafea neagra
foarte rar, daca n-am banane, o felie de toast cu ceva.
mina spune:
Azi acelasi iaurt cu fructe cu aceiasi biscuiti multicereal DITA (mi-au ramas din cei de ieri). Cafeaua de data asta am adus-o de acasa.
...insa am citit ce-ati scris voi si mi s-a facut o pofta nebuna de ceea ce la noi reprezinta mic dejunul de we, cu omleta asortata, salata cu de toate (rosii, castraveti, ceapa, usturoi, salata verde, etc) si paine prajita, ceai sau cacao cu lapte pt tineret si cafea pt noi.
Si am azi o zi grea si luuuunga....da numa' maine nu-i poimaine
Zi frumoasa tuturor!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
pearl84 spune:
Azi am zis ca sa mai schimb placa, so: ou fiert, castravete, 1 felie paine graham cu sacusca, 1 felie prajita cu unt si miere, cafea decofeinizata cu lapte.
Inainte de toate astea, cam 400 ml apa chioara...
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
36 +
lulu77 spune:
Azi un iaurt Covalact cu taratze ovaz si caise confiate si prune uscate, cafea, apa plata.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
ina.click spune:
2 ochiuri
iaurt de baut + cereale cheerios
branza burduf
paine
vitaminele
capsula omega3
1 pahar apa + magneziu
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
hannen spune:
Ah,voi va laudati si cu suplimentele?Eu iau spirulina,ca+magneziu si multi vitamine si minerale.
Astazi fetele au avut o supa japoneza cu orez si un ou fiert(incerc sa le ademenesc sa mai manince si altceva nu doar dulceata cu paine si lapte).
Noi vestita apa cu lamaie,cite un suc de diverse buruieni si apoi lapte cu muesli+"suplimente"(ovaz,tarata de grau,fructe uscate si migdale feliate).
Dupa sport am mai facut un suc de mere cu care am dizolvat proteinele .(n-am avut banane sa fac un shake de banane.a iesit bun si cu mere ,cam dulce pt. gustul meu dar asa au fost merele)
Whatever happens don`t let go of my hand!
I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!
ina.click spune:
Pai am vazut ca am deschis pofta pt mic dejun mai consistent unora, m-am gandit ca mai stii, poate aducem aminte si de suplimente / vitamine
Eu oricum le iau ca alaptez si incerc sa NU slabesc iar.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011