Strugurasi de Sept-Oct 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Matza join the club in ceea ce priveste mancarea nici eu nu mai stiu ce sa fac de papa....pe azi deja m-am hotarat ca fac paste cu ton
Fetele care mai aveti idei,va rugam sa ne impartasiti si noua ce mai gatiti voi bunut...(ca de la o vreme,numai lamancare ma gandesc...si tot as manca non-stop)

Fericita 26+ cuLORIANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Caty.. ma bucur sa te vad...ma bucur ca pitik e bine .. si intra mai des pe la noi..

Marryan deci sapt 24 e pe cuie..? no lasa ca e numai o saptamana..sau trim 2? Pana la urma eu cred ca daca DD vrea sa avem copil sanatos se poate naste la 25 s si sa traiasca sau sa se nasca la termen si sa nu aiba zile..

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Seidana si eu am zis asa ca numai Doamne Doamne ne protejeaza si are grija de noi, si planurile lui nu sunt cunoscute de noi, asa ca daca El ne-a dat aceasta minune dupa atita chin si disperare, acum vine si finalul fericit la poveste cu siguranta ca vom ajunge pin la 9 luni

mie dr mia zis ca a observat ca sunt foarte emotiva, si mia dat sa beau zilnic valeriana pastile, insa eu nu le iau incerc sa lucrez la mine ca sa nu ma afecteze toate lucrurile din jurul meu...eh daca asa e natura....ce sai faci.
Apropo tu mai folosest utrogestan?

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Caty nu mai aiu utrogestan de la s 18 ... insa iau altele.. deja m-am saturat in fiecare seara sa imi iau pastilele ca batranii.. 1 -2 -3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Seidana cu siguranta am sa intru mai desTu nu te-ai gandit la un nume pentru comoara ta?

Fetelor daca aveti un nume pentru puiutii vostri,de ce nu il puneti in dreptul carutuluiroz/albastru?

Pe mine ma doare spatele foarte tare si nu prea am dormit bine din cauza asta ...si uite asa sunt treaza de la ora 5:45....di acum vad ca incepe sa ma doara si o masea offfffffffff si am atata treaba...dar poate sa mai astepte

Ba da am nume .. insa am zis ca nu il pun inca la carucior din superstitie.. Ea este ELENA ALEXANDRA .. desi as vreau Ilinca dar nu vrea sotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

michella: f buna ideea ta, numai ca am o presimtire ca in loc de masaj dublu o sa ma aleg cu juma de masaj si o partida
hahaha

eu la prima nastere am fost foarte categorica: naturala fara epidurala apoi am ajuns la cezariana cu anestezie totala :)
la a doua vreau la fel ca a fost domnie curata.

nume: daca se confirma saptamana viitoare ca e baiat va fi Radu, daca cumva e fata va fi Alma (am o obsesie din nume cu 4 litere si cu A)

Enjoying my second journey

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Seidanafoarte frumos numele si Ilinca este frumos...cine stie poate la urmatoarea fetita ai sa ii pui Ilinca

Darisa foarte frumoase numele ales...dar tu care din ele iti doresti sa fie? Radu sau Alma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Hop si eu cu un pahar de apa si cu vitaminele in traista
inesa, inca o data felicitari pt caruciorul albastru... si bucuria sotului, vad ca aici ai mai mult chef de vb, sper si eu sa ajung la targ.

Eu am nascut natural.. si cum zicea si Inesa nu e chiar asa de naspa... sotul a asteptat afara ca nu le da voie in sala... dar apoi cand am ajuns in salon a venit si l-am vazut plangand cu bebe in brate ... sunt niste amintiri care nu se uita.
Drept sa spun imi e mai frica de cezariana decat o nastere normala.

Bun... mie ieri mi-a fost rau... am avut dureri de burta si de buric ... la Darius nu am avut asa ceva... am luat un no-spa... dar ma gandesc ca e din cauga pielii care se intinde de acuma ... Voi cu ce crema va dati pt piele pe burtica
inca un lucru care ma pune pe ganduri este faptul ca nu am pofta de mancare ... ieri am mancat de ex... Un covriv, o gogoasa cu ciocolata, un mar, o tartina cu sunca de pui, peste cu mamaligura 2 bucati si iar un mar... si mi se pare asa de putin

Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Eu azi fac tocanita de cartofi cu coastita... desi as face si o ciorba de ardei umpluti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Anilansa eu ma dau cu elancyl.Dar nu stiu daca e buna sau nu.Eu am ramas oricum cu vergeturi de la baiat pe fund .

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

mata, nici eu nu ma bag la scutece lavabile! motivul e comoditatea, pur si simplu! eu oricum calc absolut tot ce are Teodora, si asta ma facut de la bun inceput, pai sa mai am acum si tone de scutece ..... nu au fost probleme de iritatii la Teodora, care a avut pana la 3 ani si episoade de dermatita (niciunul in zona scutecului), sper sa nu am nici acum.
offf, sufar de un soi de foame nesimtita ... nu pleaca si pace!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

anilansa, oricum bebe isi ia ce are nevoie din rezervele tale, nu e cazul sa iti faci griji.
eu ma dau cu o crema obisnuita, nici nu stiu sigur cum se cheama, doar ca e fabricata in Germania si ca e cantitate mare. dupa sarcina cu Teodora eu nu am ramas cu vergeturi, tot asa, am folosit o crema obisnuita, dar am folosit-o constant.

michella

Mergi la inceput