Strugurasi de Sept-Oct 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

da , si pe darisa am vazut o
frumusicaaa tareee

mai fetelor , misca bb din toate alea si parca il simt ca da si pe la fund
sunt eu nebuna ?

_

22 +

Jade si eu tot asa o simt cite odata si exact acealasi gind am de ce pe acolo simt

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Fetelor, o sa avem o putza, bucuria sotului
In rest, totul e bine!

Mai intru eu, ca acu-s fomista rau

de si20+

bebe din burtica

inutsa FELICITARI pentru putulica sa va fie sanatos

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

Ely cum a fost la eco la Herghelegiu ? Eu am sapt. viitoare eco pt morfo 2 la el.

21+

si eu am eco la el sapt viitoare , miercuri
tu cand ai , si unde ?
ai idee cat costa ?

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

IA uitati la ce imi dau mie lacrimile si mi-i se face dor... as da orice pentru a fi iar www.youtube.com/watch?v=I8RgzvzwlVQ&feature=related" target="_blank"> acolo .. ce vremuri frumoase a trait generatia noastra

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Bebe din burtica a fost incapatanat azi, a stat intr-o pozitie imposibila: transversal. S-a chinuit ceva dr ca sa ii verifice toate cele. Eu nu sunt convinsa ca e baiat, caci dr nu mi-a aratat putzulica, mi-a zis doar la sfarsit "51% e baiat, restul 49% garanteaza sotul, afli 100% la nastere". Sa imi fi aratat pe ecran "uite putza" il credeam, dar asa... La fiica-mea ceream de fiecare data poze cu dovada ca e pasarica. Acum nu cred pana nu vad. Dar sotul e bucuros, oricum. A zis ca drept recompensa imi face al treilea copil fata

Mei, nu mai vorbiti atata despre mancare, ca ma omorati

lali cum mai e sora ta?

de si20+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Am citit pana acum sa recuperez ce ati scris azi.Andreea bine ai venit la noi.Esti in listuta.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

IA uitati la ce imi dau mie lacrimile si mi-i se face dor... as da orice pentru a fi iar www.youtube.com/watch?v=I8RgzvzwlVQ&feature=related" target="_blank"> acolo .. ce vremuri frumoase a trait generatia noastra

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Ce amintiri frumoase Chiar am retrait senzatia pe care am avut-o cand am deschis pentru prima data abecedarul si parca simt mirosul betigaselor acelora pe care le foloseam la matematica....si Cola Cao ...ce mai completam la oracole...ce frumos era....

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

...si din ce mi-am mai adus aminte acum ca ati scris

-nu e chiar asa negru dracul precum pare, fetelor, la nasterea naturala. Da, sunt dureri, dar avem puterea sa trecem peste ele, pauzele intre contractii sunt f binevenite.

-eu o sa nasc natural si fara sot, ca nu-si doreste si nici nu il lasa cei de la spital. Dar mi-as dori sa il am alaturi, nu cu ochii la cracii mei, ci langa mine , vorba lui Dnbunny, sa am pe cine strange de gat . Mi-a zis sor-mea ca un cunoscut de-al lor a lesinat cand a vazut-o pe sotie-sa scremandu-se pe acolo, cu tot sangele in jur , de nu stiau asistentele la cine sa alerge: la mama sau la sot

de si20+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

Ely cum a fost la eco la Herghelegiu ? Eu am sapt. viitoare eco pt morfo 2 la el.

21+

si eu am eco la el sapt viitoare , miercuri
tu cand ai , si unde ?
ai idee cat costa ?

_

22 +

Jador- Eu merg marti, pe 24 la Herghelegiu, la Sanador.Habar n-am cat costa dar o sa intru pe site la Sanador sa vad.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Jade, am verificat pe site la Sanador, eco. la Herghelegiu 4D costa in jur de 500 ron.

21+

Mergi la inceput