oligoastenoteratozoospermie 12

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

altesa, daca te referi la cariotip, noi l-am facut dupa fiv2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da la cariotip ma refeream adica deex daca imi ies ok mutatiile mai are rost sa-l fac si pe asta?

daca nu imi ies bine sigur il fac. da poate imi ies ok

hai ca v-am ametit si pe voi si pe mine.

Mergi la inceput

nu zapacesti pe nimeni
din cate stiu, mutatiile alea tin de trombofilie;
cariotipul este altceva si, indiferent de rezultatul mutatiilor tre' facut; dar la tine nu stiu daca mai este cazul; deja astepti

Mergi la inceput

a, ok uf m-am racorit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

a, ok uf m-am racorit

ma bucur ca te-ai relaxat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Tannoo,

Mutatiile trebuie facute de ambii parteneri? Mai este cazul sa fac mutatiile daca analizele la Dr. Uscatescu au iesit ok sau n-au nicio treaba cu alea?

Am gasit pachetul asta la Medlife, oare o fi bun?

5. Pachet infertilitate cuplu extins:
- cariotip cuplu
- identificare mutatii factor II+ factor V+ mutatii gena MTHFR
- consultatie
Total: 1.190 lei

Tannoo, multam mult pentru info.
Ne-am apucat de refacerea analizelor. O luam incet cu astea de inceput, apoi ma gandesc sa-i scriu lui Kovacs si sa vedem ce parere are si el....ce am de facut. Sper ca nu ma va "propti" cu un FIV ca nu am finante pentru asta acum.

Mergi la inceput

zuzet, mutatiile nu se fac de catre ambii parteneri, ci doar de catre femeie; fac parte tot din trombofilie, deci au legatura cu cele de la fundeni, dar sunt diferite; in functie de cum ies (homozigote, heterozigote) se stabileste doza de heparina si celelalte componente ale tratamentului; in cel mai fericit caz, pacienta nu este purtatoarea vreunei astfel de mutatii...
in pachetul asta de care zici tu nu intra decat mutatia protrombinica (factor II),mutatia factorului v leiden,gena mthfr (mutatii c677t; a1298c); mai trebuie facute neaparat si gena pai (polimorfism 675 4G/5G)-risc trombofilie; mutatia factorului XIII (g102t)-risc trombofilie;
refaceti-va analizele, scanati-le si dati-le send catre kovacs; el isi va spune parerea, decizia e la voi; insa nu ai nimic de pierdut daca ii ceri parerea, nu?

Mergi la inceput

ce fac fetele?
sunteti, nu tacute, ci foooooarte tacute ...

Mergi la inceput

stai ca sparg eu gheata cu niste mutatii si anume PAI ambele hetero si C677 hetero.

ce sti de ele tanno ,sotia a vut ceva a luat ceva?ca ziceai ca le-ati facut si voi.

daca au iesit astea sa fac si cariotipul sau nu au legatura?

6+

Mergi la inceput

altesa, nu te ingrijora;
daca vei merge la fundeni, vei primi tratament cu clexane (doza depinde de rezultatul ecografiilor si celelalte analize care sunt facute acolo), femibion 1 (pentru primul trimestru de sarcina), acid folic 5mg, magne b6, ceteb si, poate alte vitamine;
pentru pai eu stiu ca se da si aspenter si se va intrerupe in sapt 28 de sarcina; insa, uscateasca stie mai bine
da, si sotziei mele i-au iesit doua din ele hetero si face tratement cu ce ti-am spus mai sus; si, pana acum, multumim lui Dumnezeu, totul a fost bine;
deci...cand mergi la fundeni?

Mergi la inceput