oligoastenoteratozoospermie 12

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusia spune:

tanoo

iti multumesc pentru raspuns

toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusia

tanoo
iti multumesc pentru raspuns
toate cele bune

cu placere,

te astept cu vesti bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pai daca nu mai vine nimeni cu vesti bune...vin eu
Iote cum am scapat si de clamidie si de streptococ...asa ca ma asteapta o noua gaurire...cica-i spune histeroscopie, de data asta...desi eu-l banui pe dr. White ca-i putintel sadic si abia asteapta sa-mi mai adauge o gaura la sita pe care-a facut-o pana acum.
Deci: histero, AC, marea injectare si FIV3...acum...sper sa ma ajute putin si consortul cu niscaiva miscatori posesori de adn pur de taur, ca in curand schimb prefixul si tot nu depasesc faza fiv-urilor...parca-parca mi-ar placea sa intru-n faza de somaleza (cum spune o prietena draga), adica slabatura cu burta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ari,cand faci histero???
faci cu anetsezie generala pana la urma,da???
si eu fac in Septembrie,la inceput de luna...astept urmatorul CM si ma duc sa-l curtez iar pe Grizonat,ca pe mana lui ma dau.

hai...bafta multa si vedea-te-as somaleza mai repede.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

samiruta vreau s-o fac acum, in urmatoarele 10 zile, dar asta depinde de ziua 1, care-ar trebui sa fie maine. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa clar anestezie generala

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

aristica, ti-e frica cu anestezie locala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tanno,ce mai faceti???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

tanno pai cand ma gandesc c-ar trebui sa aud/simt tot ce se intampla...si mai ales ca se umbla prin "interiorul" meu, atunci mai bine zic pas, ma duc ca o floare de primavara (cam neagra, dar de...mai ca o zambila albastra, sau un toporas)...si plec d-acolo la fel. Daca exista posibilitatea asta si diferenta este de 200 lei, de ce sa nu profit de ea? Stiu ca se zice ca anestezia iti ia "n" ani din viata si chiar daca-s eu mai cioara, totusi nu-i musai sa traiesc 100 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

aristica, tinem pumnii stransi si te asteptam cu cele mai bune vesti

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

racheel sar'na pentru pumni da' cica s-au dat toate locurile pe luna asta la gauricile din medlife...trebuia sa ma grabesc...bag de seama c-o astept pe samira prin toamna. Doar ca de data asta nu ma mai grabesc. Anul trecut ma gandeam cat de tare ar fi sa stau la casa, sa pot iesi in curte, sa nu ma mai gandesc cum sa fac sa treaca zilele pana la fiv, apoi pana la punctie, apoi pana la beta...uite ca anul asta am curtea asta frumoasa, o lighioana topaitoare in curte, una impielitata in casa...deci nu-i nicio graba. Dar de tine ce mai zici? Cum esti?

Mergi la inceput