Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
antguess spune:
bb_yasmi pai tu esti norocoasa ca ai o buni
la mine buni din partea mea e in elvetia o ajuta pe sora-mea cu bebeii ei si 'buni' din partea tatalui nu vrea sa auda de fetita mea....asa ca...noi n-avem buni disponibila..noroc ca e micuta intelegatoare si face nani cumintica:)
antguess spune:
eu daca bag vin...fac nani instant...:)) nu mai sunt obisnuita si ma moleseste prea tare:))
bb_yasmi spune:
daaa gabi, sa imi traiasca mami!!!!
si al meu e superrr cumintel , nu ne deranjeaza noaptea...dar nici nu pot bea linistita cate un pahar doua de vin ![]()
de frica ca la nevoie, in caz de ceva...

mamica implinita de fetita si baietel
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess irinuca asta cu fehonul e f tare...nu am incercat sa o linistesc asa...eu ca proasta ma inchid in camera si inchid usa cand ma usuc ca sa nu o speri:)))) Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
vai gabi
, dar Dodo doar cu fierul se mai linisteste la colici... irinuca ti feonul deschis cat e nevoie, si poti sa-i dai pe vit mica si un pic pe burticamami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
antguess spune:
fetelor..eu acum imi dau seama ca fi-mea a mancat cam putin....
dimineata la 7:30 a mancat 120, la 10 i-a dat ta-su si nu a mancat decat 60, la 1 si ceva i-am dat eui 120 si i-a papat pe toti.....si dupa aia a mai mancat la 7:00 vreo 90 ml...o sa ii mai dau pe la 10:30 sa vad cum mananca..o fi in regula? nu e cam putin pentru o zi? e drept ca dupa masa am fost plecate..si a fost f cald si i-am dat doar putina apa fiarta si racita....vreo 20 ml..ca nu a vrut mai mult..dormea...ea doarme in masina
antguess spune:
ailed- cred ca daca era nevoie incercam eu si cu fehonul pana la urma..imi venea mie ideea...banuiesc ca nu am fost atat de disperata sa o linistesc pt ca o fi fost mai cumintica decat fetita irinucai...
bb_yasmi spune:
gabi formula de calcul parca era 150mlXkg corp= ml necesari pt 24h.
mamica implinita de fetita si baietel
cami_antonia spune:
eu le-am schimbat de nani pe amandoua
sunt pregatite
astept sa vina sotul de la cumparaturi
sa o adorm intai per antonia
si apoi sa o alaptez pe petra
si sa adoarma la san
ca o mai tine sotul treaza si mai face ceva gimnastica cu ea
cat o adorm pe cea mareeeeeeeeee
fug la ele
ne auzim msi tarziu