Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Doamne, ce ma roade invidia cand vad ca voi va apucati de facut mancare, curat etc.
Si bebeii vostri ce fac in timpul asta?

Eu nu pot sa fac nimic. casa mea este vraiste. mai vine sora-mea din cand in cand si mai face putina ordine.
De fapt nu reusesc sa ma dezbrac de pijamale. Uneori ma gaseste sotul in pijamale cand vine acasa. Ce sa mai vorbim de machiat, aranjat etc.

Pufoasa mea nu stie decat sa doarma si sa planga.
Sa stea si ea cu ochii pe pereti...niciodata
Eu cred ca nu sunt eu in stare sa o cresc

Acum, ca sa va scriu voua, am lasat-o pe pat sa scanceasca. Si tipa, geme, urla, se agita.
As vrea sa stea o mamaica cu mine toata ziua sa-mi spuna unde gresesc...acum ma apuca plansul si pe mine

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

draga mea,nu-ti fa griji...cred ca mai toate am trecut prin faza 'pijamale non-stop'...eu una sigur am trecut,si o am si pe socrela langa(mai bine nu o aveam)...
crede-ma,mamaicile sunt bune cateva ore,nu non-stop....eu m-am saturat de sfaturi pana peste cap...puiul tau te v-a invata de ce are nevoie si cum sa-l multumesti...e novoie doar de timp si ceva rabdare.....aaaa...era sa uit..si de grupul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Catank, ca tot sp tu ca ai inceput sa te ingrasi...vreau si eu sa ma plang, sambata m-am cantarit si aveam fix cat avem si acum 2 sapt, respectiv 52 kg...Trebuie neaparat sa fac ceva sa slabesc ca nu imi place despre mine asa. Macar 2 kg si sunt multumita...dar, seara mancam tarzu ca stam dupa bebe su plimbari, baita, masaj, papa, dragalit. Eeeeeee, am tot timpul sa slabesc, asa-i???

Cele cu cezariana, ce spuneti daca ma apuc de abdomene dupa 6 sapt??? Masaj mi-am tot facut dar, tot mi se pare ca am o burta hidoasa....

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

am recitit mesajul de 2 ori ca nu intelegeam..ai 52 kg si vrei sa slabesti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Miki imi pare rau ca esti bolnava :( eu cred ca cedeaza organismul si de la oboseala.

Spuneam mai devreme ca weekendul asta am tras si eu cu dureri de dinti & febra si m-am documentat putin cu pastilele in timpul alaptarii.
Pentru raceala poti lua nurofen, paracetamol si osciloccocinum.

Sa te faci bine repede

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:

Sa va zic de vizita la pediatru,la cantar arata 4530 grame..,bine imbracat..dar eu l-am cantarit aseara si avea..4250 grame..deci macar 4200 tot are si am scapat de morcov caci am luat peste limita inferioara,avem cel putin 850 grame...

Felicitari pentru kg.la mai multe!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

eu sunt cam terminata de oboseala..nu stiu daca stiti starea aia cronica de oboseala de-ti vine sa versi asa sunt eu de cateva zile.. nu apuc sa dorm mai mult de 4-5 ore pe noapte, si alea iepureste..de vreo luna..si ziua deloc..
mi-e ciuda ca o sa pierd lapticul in stilul asta..
si ca nu era de ajuns, m-a napadit si o raceala groaznica, imi curge nasul, ma dor ochii, urechile, gatul de mor oare ce as putea sa iau daca alaptez ? am luat doar ser fiziologic pt nas si colargol, si tantum verde pt gat..cred ca mi-a dat-o vlad, sper doar sa nu i-a si andra..

azi am experimentat mersul in parc cu wrapul..esec total, mult prea cald pt pitica si pt mine la fel..plus ca nu prea pare sa-i plcaca..o fi prea mica ? eu care eram asa sigura pe utilitatea wrapului uite ca am patit-o..si i-am stricat si somnul de dimineata care era cel mai bun al ei..ca am mutat-o din carut in wrap doar la intoarcere ca sa-l pun pe vlad in carut ca altfel nu rezista pe jos si inapoi..
deci am epuizat metodele de mers cu amandoi in parc singura fara succes singura solutie e sa-i tin in curte ziua si din pacate inca n-am amenajat-o ca nu mai sunt bani momentan sper macar seara sa-i scot cand vine tati..dar uite ca acum iar e plecat din tara si cam asta-i este jobul

mami de 2 prichindei

incearca un ham in loc de wrap poate e mai comod pt tine si pt ea. eu zic ca nu o sa moara de cald in el.

esti de apreciat!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Nicoleta luciu este insarcinata cu...tripletiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

curios..acum vreo saptamana zicea ca e in 4 luni dar nu stie sexul bebelului..oare tripletii nu se vad din start ? eu si sexul il stiam la 4 luin..dar ma rog..

oricum sa-i traiasca si sa fie sanatoasa sa-i duca la termen..nu degeaba zicea ca a luat deja 4 kg si e doar in 4 luni

edit:pardon..10 gk!!!!!!

Mergi la inceput

miki- ham=port bebe

Mergi la inceput

ama- eu stiu ca e ok sa mergi la dentist chiar daca alaptezi. Cu siguranta stie doctorul ce tb sa faca si ce nu!

Multa bafta si rabdare ca durerea de dinti e cea mai nasoala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Micki,, ai citit bine 52 kg dar am 1,61 m ...deci destul de mica de statura si nu se vede bine...si daca vezi ce burta am ...mi-am luat o rochita neagra pt botez in ideea ca ma subtiaza, de unde??....tot balonas sunt. Uite, ca sa nu sp ca sunt absurda si ca aberez, pun acum o poza facuta aseara sa vezi ca ai sa-mi da.i dreptate.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Nicoleta luciu este insarcinata cu...tripletiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

curios..acum vreo saptamana zicea ca e in 4 luni dar nu stie sexul bebelului..oare tripletii nu se vad din start ? eu si sexul il stiam la 4 luin..dar ma rog..

oricum sa-i traiasca si sa fie sanatoasa sa-i duca la termen..nu degeaba zicea ca a luat deja 4 kg si e doar in 4 luni

mami de 2 prichindei

cik a luat 10 kg in 4 luni! asa a zis ea la Maruta.

Mergi la inceput