Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Nicoleta luciu este insarcinata cu...tripletiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Nicoleta luciu este insarcinata cu...tripletiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

asa de mari am facut si eu ochii mari cand ma citit ieri stirea in cancan

stiu ca isi doreste multi copii , sper sa o ajute Dumnezeu sa aiba o sarcina cat mai aproape de termen si bebeii sa fie sanatosi

woow 3 dintr-un foc... eu m-as ...ceva pe mine cand as auzi de 3 deodata

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lavinia
, da...doar ce scrisem si eu ...! Sa-i traiasca!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Si a mea face o data pe zi, chiar la doua zile, uneori si la 3 (s-a intimplat odata), insa dr mi-a spus ca atita timp cit este alaptat la sin e ok pina la 4 zile... nu e nevoie sa-i fortam, ..dar daca papa lapte lp ... nu stiu...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Alaptat exclusiv la san si al meu.
4 zile, wow, deci stam bine cu 2 zile atunci...
Ok, il las in pace si cu ceaiul. Il beau eu, daca tot l-am facut

Legat de Nicoleta Luciu: eu stiu ca multa lume a tot ras de ea si in special de presupusele ei (in)capacitati intelectuale, dar mie tare frumoasa si "devreme-acasa" mi s-a parut fata asta dintotdeauna. Ma bucur tare mult pt tripletii ei, sper sa ajunga toti 4 la final sanatosi si veseli.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Ally vazusem mesajul tau, dar daca nu mai esti in tara... mai rau m-am suparat
Scrish multumesc mult, mult de tot
Monas si fetele cu bebelusi colicioasi si plangaciosi suntem salvate!
Uitati ce am gasit eu pe net: http://babysleepnoise.com/download.html
De 1ora am liniste in casa
Dupa ce m-a obosit foehnul meu ca era prea zgomotos, am cautat pe goagal si am downloadat sunete de: foehn, aspirator, apa care curge la dus, batai de inima
Si pufoshenia mea doarme...
Incercati si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...

Scuze de absenta..eu care gaseam macar un minutel pt forum..
In weekend am fost la plimbare si dimineata si seara iar cd ajungeam acasa bebe ba manca,ba plangea incat nu am apucat decat sa citesc...nu am scris nimic...Azi de dimineata am fost la plimbare si acum dupa-amiaza la pediatru la vizita de o luna...

Ieri l-am serbat pe bebe..am facut tort pt gangurel al nostru de o luna!!Dumnezeu sa ne ajute sa fie sanatos si voinic!!!

Sa va zic de vizita la pediatru,la cantar arata 4530 grame..,bine imbracat..dar eu l-am cantarit aseara si avea..4250 grame..deci macar 4200 tot are si am scapat de morcov caci am luat peste limita inferioara,avem cel putin 850 grame...
Pediatra a zis ca a luat foarte bine tinand cont ca este alimntat la san si ca de obicei se ia putin pt cei alimentati exclusiv la san..Va spun asta,daca mai sunteti si altele in cazul meu,disperate ca nu iau bebei in greutate..deci daca aveti 750 grame este super ok!!!Nu l-a masurat,dar la controlat sa vada daca are ceva la plamani pt ca al meu tot fornaie noaptea si are asa ca un scremut din gat...Ea zice ca de la mucozitati..dar ce naiba sa lefaca..ca ii trag mucii in fiecare seara...

Pt colici mi-a zis ca daca se agraveaza sa iau Espumisan ,Infacol..deocamdata merg cu Bonisan si Sab Simplex...sa vedem cum mai stam...Azi am mancat o parasi incet vreau sa introduc si banana...Trebuie sa mai introduc cate ceva in alimentatie ca nu mai suport meniul meu...

Nu mi-a dat nici vitamina C ..a zis ca nu este cazul!Mi-a zis doar ca pot baga ceai Baby Drink sau Baby Calm..daca vad ca nu se mai poate cu colicii...

Si eu fac masaj zilnic..dar deocamdata nici o ameliorare..Kg tot alea oricat ma uit ce mananc..Imi este clar ca fara cura nu se duc..dar cum ziceati voi tb sa astept 6 saptamani...Problema mea este ca panalabotez vreau sa slabesc macar 3 kg..adica dupa ce trec cele 6 saptamani trebuie sa tin regim si nu mai am decat 2 saptamani la dispozitie..de fapt 1..ca sa imi iau rochie..

Intrebati de Anaxena..m-am intalnit cu ea si Ssabrya in centru saptamana trecuta..este bine,cu bebei..Alex este mare si dolofan iar Maria este o scumpa si o pupacioasa...La Ssabrya..Ayanna papa la san si Bryana este o frumoasa!!

Si cu Alina06 m-am intalnit intamplator dar nu era cu bebe Luca..
Deci pitestencele sunt bine....numai ca nu au timp de forum,mai ales cele cu 2 bebei..Anaxena chiar a zis ca nu are timp sa citeasca cu salonul si copii...I-am zis ca intrebati de ea...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

ce faceti mamici?

noi am venit de la plimbarica de dimineata ( acum cateva ore :) ) si am papat si acum ne ghemuim de durere de burtica. ma gandesc sa schimb iar medicamentul de colici. azi incerc bonisan-ul sa vad daca ajuta.

Vad ca nu multe dintre voi au probleme cu bebei care pana si plang cu bieronul in gurita :( Noi suntem mai bine. Am vb azi cu pediatra si a zis ca e de la colici...dar mai multe nu am discutata ca era in concediu

Deea - ce ai facut la doc?

Pe vremea asta cum imbracati copii cand iesiti afara? eu i-am dat un body cu maneca 3/4 si pantalonasi si ciorapei. :) o fi ok?

va imbratisez si pt toti

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna fetele...

Scuze de absenta..eu care gaseam macar un minutel pt forum..
In weekend am fost la plimbare si dimineata si seara iar cd ajungeam acasa bebe ba manca,ba plangea incat nu am apucat decat sa citesc...nu am scris nimic...Azi de dimineata am fost la plimbare si acum dupa-amiaza la pediatru la vizita de o luna...

Ieri l-am serbat pe bebe..am facut tort pt gangurel al nostru de o luna!!Dumnezeu sa ne ajute sa fie sanatos si voinic!!!

Sa va zic de vizita la pediatru,la cantar arata 4530 grame..,bine imbracat..dar eu l-am cantarit aseara si avea..4250 grame..deci macar 4200 tot are si am scapat de morcov caci am luat peste limita inferioara,avem cel putin 850 grame...
Pediatra a zis ca a luat foarte bine tinand cont ca este alimntat la san si ca de obicei se ia putin pt cei alimentati exclusiv la san..Va spun asta,daca mai sunteti si altele in cazul meu,disperate ca nu iau bebei in greutate..deci daca aveti 750 grame este super ok!!!Nu l-a masurat,dar la controlat sa vada daca are ceva la plamani pt ca al meu tot fornaie noaptea si are asa ca un scremut din gat...Ea zice ca de la mucozitati..dar ce naiba sa lefaca..ca ii trag mucii in fiecare seara...

Pt colici mi-a zis ca daca se agraveaza sa iau Espumisan ,Infacol..deocamdata merg cu Bonisan si Sab Simplex...sa vedem cum mai stam...Azi am mancat o parasi incet vreau sa introduc si banana...Trebuie sa mai introduc cate ceva in alimentatie ca nu mai suport meniul meu...

Nu mi-a dat nici vitamina C ..a zis ca nu este cazul!Mi-a zis doar ca pot baga ceai Baby Drink sau Baby Calm..daca vad ca nu se mai poate cu colicii...

Si eu fac masaj zilnic..dar deocamdata nici o ameliorare..Kg tot alea oricat ma uit ce mananc..Imi este clar ca fara cura nu se duc..dar cum ziceati voi tb sa astept 6 saptamani...Problema mea este ca panalabotez vreau sa slabesc macar 3 kg..adica dupa ce trec cele 6 saptamani trebuie sa tin regim si nu mai am decat 2 saptamani la dispozitie..de fapt 1..ca sa imi iau rochie..

Intrebati de Anaxena..m-am intalnit cu ea si Ssabrya in centru saptamana trecuta..este bine,cu bebei..Alex este mare si dolofan iar Maria este o scumpa si o pupacioasa...La Ssabrya..Ayanna papa la san si Bryana este o frumoasa!!

Si cu Alina06 m-am intalnit intamplator dar nu era cu bebe Luca..
Deci pitestencele sunt bine....numai ca nu au timp de forum,mai ales cele cu 2 bebei..Anaxena chiar a zis ca nu are timp sa citeasca cu salonul si copii...I-am zis ca intrebati de ea...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

felicitari pt kg luate!!!!

a mea bubulina a luat 720 g :( poate cantarul meu nu e bun?
cum a mers cu suzeta pana la urma? a acceptat-o?

Mergi la inceput

pt ca tot vorbeati de cola rece... marturisesc ca azi am baut un pepsi rece la cutie si un pahar mic de bere rece.
am considerat ca merg cu vremea de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

antguess, titulatura ca a mea acolo sub nickname poti sa iti pui daca folosesti punctele vezi in stanga paginii sub poza e profil personal, mesajele mele , foloseste punctele... ehh da click acolo si scrie-ti o titulatura si/sau pune-ti o culoare peste nume, glow

yasmi da ai dreptate, lucrurile incep sa reintre usor usor pe un fagas cat de cat normal , sa sepram ca in curand o sa dorm si eu mai mult si mai bine pe langa piscoata cum i-au trecut colicile, asa o sa ii treaca si agitatia si o sa se plictiseasca sa imi mai faca tzitzile avioane

cami, vin da nu stiu cand exact.. trebuie sa vin sa botez fata si sa ne luam cununia in biserica , pentru ca vreau neaparat sa ne luam o binecuvantare de la preot venim in gasca mare, noi, socrii, nepoatele de la cumnat si niste prieteni

Ally, deci 5 iunie sa aveti o zi minunata , nu mai e mult pana atunci ce costum smecher i-ai luat ursuletului ?

Irinuca ma bucur ca ai iesit afara si te-ai plimbat, face bine la moral sa stii ca si eu-s in pijamale, chiar si acum astept sa adorm fata acusi si sa mai bag si un nani ca si azi noapte mandra s-a trezit de vreo 3 ori numai , cam la 2 ore dupa baitza a dormit ceva mai mult, 5 ore legate , dar dupa s-a trezit la 2 ore si eu stiu cum e sa te simti nespalata, nearanjata... cand nu ai timp nici sa te speli pe dinti sau sa te piepteni dar acum e mai bine...deci you are not alone, vin vremuri bune, iti spun eu

ama, offf mare necaz cu dintii astia nu stiu ce sa iti spun de doctor daca poti sa mergi sau nu daca are sa iti faca ceva, dar eu in sarcina am avut probleme ca mi s-a rupt o masea si mi-a facut o anestezie locala si mi-a scos bucata de se rupsese si se plimba aiurea si mi-a spus ca ma asteapta dupa ce nasc sa pot sa fac film sa vada exact cum sta treaba si sa o refacem la loc , deci ma gandesc ca se poate face cate ceva bafta si sa ne tii la curent

Monas, cum ai patit tu asa am patit eu acum cateva zile, dar eu am scos tzatza din gura fetii, sa te tii urlete dar daca era urgenta ce sa ii fac ? tu ce mai faci? mai e mama la tine? gemenasii ce spun ?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput