Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 20
anna-mama spune:
Simina, atunci e de inteles de ce ai ales programul prelungit. Sper sa se obisnuiasca repede Andutu cu tot, oricum e foarte bine pt el ca deja o stie foarte bine pe matusica
Offf, cred ca era ingrozitor sa fie plecat sotul de acasa cu zilele, eu am groaza de meseriile astea:sofer de tir si marinar, pt ca sotii nu pot sa fie langa familiile lor in momentele importante, iar eu sunt mai dependenta asa de al meu sot
Sper ca acum sunteti bine chiar daca afacerea nu mai merge!? 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
11+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
Inainte ca sa fug afara la copi,am intrat oleca ca voi aveti tastarnita nu gluma si mi-e ca raman in urma.Sper sa nu ma mai sune clientii ca innebunesc la propriu
andreea daaaaa avem fetitze mari

simina in sera asta fac cartofi la cuptor cu carnati afumati.Am ciorbita de pipote cu inimi,si maine cred ca fac o salata de cruditati seara ca sa pape si Miruna.Ieri am facut merluciu tavalit prin malai si prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta
ana sunt sigura ca de la anul asa o sa fie,dar anul asta o mai scald si eu ca paa la urma doar acuma 2 zile am facut party la restaurant..asa ca ne mai calmama oleca cu cheltuielile
.
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
buna fetele, am citit in mare dar nu am starea necesara sa rasp detaliat. sunt inca bocna de raceala, piticul nitel mai bine, dar nu foarte....plus fitze cat incape. pe 9 am ex, crisule. in rest....sunt intr-o stare de tot kktul, sit noastra familiala e mai mult nefamiliala, in fine....nu vreau sa ma grabesc cu concl sau cu hotarari dar nici sa stau sa ma rog sa incercam sa fim maturi si sa gandim la 3 nu la 1 sau in cel mai bun caz, 2. am un sot egoist si imatur, asta e concl pe care am tras-o. in fine....sunt dezgustata si scarbita, mai multe nu pot sa zic, nu vreau sa zic pt moment. va doresc seara buna, mai intru eu cand o sa fiu nitel mai bine
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
fetelor cum am promis poze cu ary nu am apucat la pranz ca ma epuizat duracell imi vine sa imi dau demmisia
https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/May312011?authkey=Gv1sRgCIDO0LP0sOnNGw#
poop noapte buna
getik mami de mica aricica
29.12.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
Sunt oleaca cam demolata,dar imi revin eu
.Nu m-a trezit fii-mea si suna un client in puii mei
aveam eu tel dat pe vibratii,dar si ala insista de parca a luat foc ceva..Pana la 8 le dau la toti la buci ca nu raspund![]()
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

ema off,mama ei de raceala
,bine ca dariusica e mai ok.Nu gandi fata asa despre al tau,poate e si el prins cu munca in perioada asta..Tin pumnii sa iei exam si baga tare cu condusul ca poate imi aduci ginericul la mare anul asta![]()

getik fataaaaaaaaa,ce a crescut ary,parca pe zi ce trece si mai frumoasa se face
.Fain locul cu nisip
.Boschetii opietrosi sunt foarte interesanti..o sa vad cand oi ajunge la metro daca gasesc si eu .Se pot pune in ghiveci si in casa?sau e musai numai afara?
Si sa ma laud si eu ca imi mor laudatorii zilele astea
.Miru iar a cerut acum de dimineata la buda sa faca pishulica,asta in conditiile in care avea pampesul la buci.Tragea de el sa-l dea jos ca sa faca pishulica
.Cred ca ana in toaman cand om incepe gradinita,o scapam definitiv de ei
.
Azi trebuie sa dau o fuga si la fostul loc de munca..din nou.. ori e alba ori e neagra.Pai ori au un post ok sa-mi ofere sau imi da hartia cu care sa ma duc pentru somaj ..pana imi gasesc eu ceva de munca,ca doar nu oi sta acasa.
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la cafea asa cum am zis.
Getik-ai o frumusete de fetita!Si imi place tare mult locul pe care i l-ati amenajat in curte
.Offf cat imi doresc sa-i amenajez si eu lui Andutu un loc asa dar din pacate la noi in curte mai sunt multe de facut.....si trebuie bani multi.
Cris-da,e f rau cand sotul nu e acasa.Cu afacerea car a esuat am pierdut multi bani(aprox 50.000 eur)dar asta e stiam de la inceput ca s-ar putea sa pierdem;nu spun ca ne-a fost usor dar trebuie sa mergem mai departe important e sa fim sanatosi si uniti ca cu banii se rezolva pana la urma.
Felicitari ptr Miru ca cere la wc,noi suntem departe de acest moment-acum doar anunta dupa ce face caca in pampers cine stie poate pana la toamna o sa anunte inainte.Oricum mi-a zis sora mea ca nu e problema daca o sa aiba pampers la gradi ca il schimba educatoarele sau ingrijitoarele insa va trebui sa fiu un pic "atenta" cu ele.Bafta azi la job!
Anna-si eu ma gandesc sa-l sarbatoresc un pic pe Andu azi in sensul ca vreau sa-l scot la o prajitura numai sa nu ploua ca in cazul asta papam acasa prajiturica.
Ema-capul sus!
Ma apuc de trebi insa nu inainte de a ura tuturor copilasilor o copilarie fericita si multa sanatate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
neata fetele am venit la
cea reala langa mine abureste, afra este un timp de tot ...., si eu vroiam sa scot fata la plimbare si acu sunt in dubii nu ploua dar nici senin
.
anna eu lu ary i-am luat cadou de 1 iunie:leganu pt in curte, o rochita
si un scaun care piue
, tort nu pot sa ii fac deoarece cuptoru meu este varza si nu parleste face scrum

simina mami si eu ma crezi ca de 3 ani ma lupt sa fac asta?? noroc ca a plecat soacramea ca alt fel nu faceam nimik, sub vie unde este acu groapa lu ary de nisip era candva gradina de legume
pe care eu am defrisato
. lasa ca incet incet le facetii, spor la munca
cris[/c] am si eu o nelamurire o ti pe miru fara chilotei?? doar in fofi goala?? da florile merg puse in ghiveci la geam sunt superbe si au un parfum, si nu cred ca gasesti la metro sau deastea in piata sau la florarii un tin boschetii daca nu la vara cand vin eu la mare iti iau de la mine de aici
, 
pt miru
ai fata mare vezi
piky mami ce sa zic ai un ghinion fantastic, hai lasa ca trec toate si o sa fie bine si atunci sa vezi ce te mandresti cu tititele, si eu sper cu cez sa se indrepte, daca nu vrea nu poate atunci clar ajungem la divort ca eu cu un alcoolic nu vreau sa traiesc.
ema si tu cu probleme cu soata?? of
, bafta la eaxamen,si
sa treaca mai repede gripa.
lali mami pe unde umbli?? ce face paulica?? burtica??
can gata ma duc sa trezesc fata sa ii dau sa pape si apoi sa vad cu ce o imbrac sa mergem in oras, gata cat am scris mesaju m-am hotarat
.
[b]lavi 
pup pe toata lumea
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
La multi ani buburuze mici si mari !!!!!!
Eu la cafea cu fiica mea mare in brate..ca deh se putea 2 min sa ma lase?!
..cea mica mi-a adormit, era si obosita ca s-au trezit la 6.
Pe mine ma doare locul in care am avut maseaua, de imi vine sa-mi dua palme...sper sa treaca repede ca nu mai suport, is si nervoasa din cauza dureri...
V-am zis ce sot aiurit am?!
azi dimineata isi cauta cheile de la casa..ca aseara scosese cheia de la masina..si unde sa fie...pai nu in alta parte decat in usa de la intrare..pe exterior 
, toata noaptea au stat acolo..puta sa le ia oricine a trecut pe trotuar dar vad pe pe aici pe strada inca nu avem hoti
...oricum a riscat mult uitandu-le in usa aseara ..deh era cu capul plin de probleme si griji incat trebuia sa fie si oleaca aiurit
.bine ca nu au disparut ![]()
Aseara i-am facut vaccinul Annei, a plans mititica
de imi era tare mila de ea..iar Stefi cand a vazut ca-i face buba...tto spunea "nu, mami!" ca sa nu o mai las pe doctora sa-i faca buba ![]()
Ema ce ai mamicule? Tu chiar ma speri...ce s-a intamplat?! Off imi pare rau, daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui
sanatate multa la amandoi 
Ninia sanatate multa lui Mathias sa-i treaca varicela si poate nu ia nici Elena 
Asa e fetelor sunt cam ghinionista anul asta, asa ca trebuie sa stau la distanta de medici.
Simina m-ai intrebat de botez..sincer habar nu am, nu am discutat cu nasii Stefaniei si vad ca nici ei nu au de gand sa sune..mai ales ca au promis ca vin la noi si nu au mai venit...noi hotarasem sa-i punem nasi pe prieteni nostrii de aici, dar au intervenit socrii sa le caute scuze nasilor si uite asa sotul nu stie ce decizie sa ia(ca nasul Stefaniei e varul lui) .eu stiu deja dar deh nici nu vreau sa influentez pe cineva..asa ca asteptam sa vedem daca da semne saptamana asta..daca nu ii zic clar lui al meu ca eu vreau sa stiu sigur cand facem botezul ca sa merg sa discut cu preotul, sa cumpar ce ma nevoie..si nu stau dupa fundul la nimeni care tot cauta scuze dar nu indraznesc sa ne sune pe noi sa ne zica...ori e alba ori e neagra...si gata.
Cris deci ai reusit sa faci prajitura? ti-a placut?
aa uitasem, am vazut pozicile...si am remarcat ca avem codita 
chiar m-am uitat de 10 ori la poza ca nu-mi venea sa cred ![]()
..Miru are codita
..plus ca s-a facut o domnisoara in toata regula, si tare frumusica mai este 

pupici la toate
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai