Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(38)
Raspunsuri - Pagina 11
roxx26 spune:
Neata fetele!
Ne-a venit si noua leaganul azi !
(ala de mi l-a recomadat Shines acu mult timp, de atunci ma tot chinui sa-l comand si nu a fost pe stoc pe nicaieri!)
GABRIELA, eu am primit alocatia de luna trecuta, am depus dosarul la finalul lui februarie.
LOUTZY, uite un www.flowers4you.ro/flori_buchet_mireasa_hortensia_ranunculus_vanda_cod_562_pret_255_lei.htm" target="_blank">buchet cu hortensii albastre, altul www.flowers4you.ro/flori_buchete_mireasa_2010_frezia_si_trandafiri_cod_741.htm" target="_blank">cu frezii albastre (astea e posibil sa nu mai fie de sezon).Mai pot fi irisi sau chiar trandafiri albastri (din aia de se vopsesc cumva). Si ia uite ce am gasit interesant pt tine www.infomariaj.ro/nunta-la-moda/Buchete-de-mireasa-albastre/1294/" target="_blank">aici!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Shines spune:
ieri am fost plimbareti,cu treburi si prin parc..apoi sa-l luam pe tati si am iesit cu colegii la o terasa sa il sarbatorim pe sef.
bubu a fost cuminte,a stat in carut..a papat si a dormit.
a fost super iesirea,nici nu mi-am dat seaama pana aseara ca de fapt imi lipsea asa mult sa ies undeva sa socializez,sa radem....mai repetam figura.
pe urma ne-am culcat toti la 9.30 pentru ca eram franti.
Acu problema..fetele care aveti parasolar,stiati ca e interzis de lege ? am aflat eu ieri cand era sa raman fara talon si fara permis

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
roxx26 spune:
SHINES, cum puii mei e interzis? Pe orice geam sau te referi la luneta? Asta e chiar culmea! Am vz sute de masini cu parasolar pt copii...
_
Roxana
Botezul Catalinei
Shines spune:
Roxx..si noi am asteptat vreo luna si ceva dupa el..nu era nicaieri pe stoc..si venea cu un singur transport la toti,un singur importator.
sa-l foloseasca sanatoasa si ii placa
loutzy spune:
Roxx merci. Primele 2 link-uri nu merg. Trandafiri albastri nu as vrea ca sunt mai sensibili din cauza modului in care sunt facuti. Eu gasisem pe internet un model cu flori numite gentiana, dar vrea sa vad ce alte flori albastre merg cu trandafiri albi.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 SHINES, cum puii mei e interzis? Pe orice geam sau te referi la luneta? Asta e chiar culmea! Am vz sute de masini cu parasolar pt copii... _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
in special pe luneta..dar si pe geamurile laterale..cica impiedica vizibilitatea si pui in pericol viata pietonilor.
iti ia talonul pt asta.
au interzis si geamurile fumurii.
nu stiu ce o sa fac cu soarele..o sa intreb daca pot lua din ala transparent macar..dar care sa opreasca cat de cat razele.
madalina_m spune:
Neata!
Pfai dar ce dorm unii bebei! Auzi tu 11 ore la Catalina, bebe de bbyasmi care doarme toata noaptea de cand 'era mic'. Eu sunt ca Fragrant - o sa sper la 10 ore de somn cand s-o duce fii-miu la bairame. Auzisem ca daca incep cu LP o sa doarma mai bine. Ti-ai gasit! Are acelasi program.
LAURA eu am avut lumanarea la botez din hortensie albastra. A fost foarte frumoasa. Sau mai sunt irisii care sunt superbi. Sa stii ca si eu ziceam ca in Europa nu poti gasi decat ciurucuri dar m-am inselat! Inainte de botez am fost acolo sa iau marturii, cruciulite si alte accesorii (btw aceleasi lucruri pe care vroiam sa le comand de pe net dar de 5 ori mai ieftine) si am vazut si niste rochii de mireasa foarte frumoase. Acum nu stiu cum sunt materialele, dar de la departare mi-au placut si impprtant e sa te simti bine in ea.
GABI, prietena mea care a depus dosarul imediat dupa ce a nascut (nu a durat 2 luni sa primeasca certificatul) ii primeste in jur de 17 ale lunii. Deci mai incearca si azi. Si eu o sa verific ca luna asta trebuia sa imi intre si mie.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
roxx26 spune:
LOUTZY, merg acu, am editat
_
Roxana
Botezul Catalinei
loutzy spune:
Vad ca acum s-au incarcat. Sunt super. Sa vad cand ajung sa fac comanda.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Shines spune:
mda..iete si articolul care interzice asta.
doar ca acu nu mai da amenda.ia talonul direct.
cel putin asa mi-a zis mie cap de creta aseara.
Art. 148
Se interzice conducatorului de autovehicul sau de tramvai:
[...]
11. sa aiba aplicate folii sau tratamente chimice pe parbrize, luneta ori pe geamurile laterale, care restrang sau estompeaza vizibilitatea, atat din interior, cat si din exterior, cu exceptia celor omologate si certificate, prin marcaj corespunzator, de catre autoritatea competenta.
Sanctiunea: (OUG 195/2002)
Art. 102. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
[...]
35. aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator.