Rookworst ?

Rookworst ? | Autor: jennifer

Link direct la acest mesaj

Am primit acest carnat olandez si, evident, pe ambalaj scrie in olandeza. N-am reusit decat sa descifrez (google, desigur !) ca e un carnat afumat. Stie cineva cum sa-l tratez ? Ca pe un crenwurst sau pot sa-l parpalesc putin ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Dupa preferinta: merge si fiert, prajit sau la grill / gratar. E foarte bun Pofta buna!



Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

In niciun caz nu- l pui pe gratar!Orice carne afumata dezvolta niste compusi toxici prin prajire,gratar,etc.De obicei au pielita artificiala deci ....iar nu.De obicei se fierbe un pic pt a se incalzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

acest carnat este afumat cu aschii de lemn, facut din carne de vita , foarte fin tocata si amestecat cu colagen de vita (gelatina) din oase de vita, tendoane si alte tesuturi, este si foarte condimentat. Se opareste si se poate prepara tocanita,cu sos: paste sau cu garnituri de orez si legume.


Mergi la inceput