traznai si replici memorabile
Raspunsuri - Pagina 3
nyny spune:
Mara se uita curioasa la un caine maidanez sterilizat (marcat cu cercel verde la ureche). La un moment dat ma intreba: " mami... de ce i-au pus eticheta?"
si o traznaie mica...
Mara se descurca aproape singura la toaleta. Trebuie doar sa-i aprind lumina si cateodata sa o sterg la sfarsit. Azi a pus capacul reductor de la WC pe gresie in baie, s-a asezat frumusel pe el si a facut pipi acolo. Pana sa ajung eu la ea, facuse o mare balta jos si pusese si hartia ig deasupra... " Gata mami".
Mamica fericita de Mara si de David
Elena spune:
Sunt minunati copilasii tai!
_
www.youtube.com/watch?v=ZHcAQPu3LJM" target="_blank">Invitatie la Succes
spune-mi ceva bun
nyny spune:
Elena multumesc foarte mult. Toti copiii sunt minunati si speciali in felul lor.
O pregateam sufleteste pe Mara pt a doua zi cand urma sa mergem la biserica sa ii impartasesc.
Eu: Tata popa e un om foarte bun, iubeste copiii... are 5 copii acasa... o sa te intrebe cati ani ai... ii raspunzi si deschizi gurita sa iti dea vin...
Mara dupa ce sta putin pe ganduri: "...da' tata popa cum face baie?... asa cu barba face?" .... vesnic cu mintea in alta parte
Ieri in parc o certam pe Mara pt ca a luat-o cu trotineta printr-o balta...
Eu: Mara, de ce ai luat-o prin lac?... uite, acum te-ai udat la sosete...
Mara: "pai pentru ca imi era sete"
nyny spune:
Haircut
Mara: "floricelele nu poarta ochi... doar oamenii poarta ochi"
sau odata dupa ce am ridicat-o in brate sa-l pupe pe David care era in patut: "maaami, imi ridici maieul si mi se vad toate tzatzele"
Deseori isi exprima dragostea fata de mine: " mami te iubesc pana in Tzara Minunilor"
Saptamana trecuta David a incercat sa pupe un pom si a reusit sa-si zdreleasca nasul. Tot din categoria asta... alaltaieri mamaia spala pe jos in bucatarie (vomitase Mara dupa ce a molfait la un ambalaj de prajitura Barni) iar el a pandit momentul propice sa-si rastoarne toata galeata cu apa, detergent si ce mai era pe acolo.... pe el.
nyny spune:
Zilele trecute i-am explicat Marei cum se traverseaza strada... Azi, pe trecerea de pietoni a vrut sa-mi arate ca stie lectia: "mami, cand vezi niste dungi asa, inseamna ca e o girafa"
Razvan (verisorul cel mare): "ma duc pana la foisor cu bicicleta"
Mara:" Razvan, stai... ma duc si eu cu tine"
Tot Mara... " mami, eu nu pot sa zic potatacaliu (portocaliu) si zic potatacaliu"
nyny spune:
Azi, primesc telefon de la mamaia care mi-o da pe Mara la telefon ca are sa-mi spuna ceva:
"...mamii, vreau sa-ti spun ca eu am mancat tot si in timpul asta ce crezi ca a facut baiatul tau... fratele meu?... a bagat mana in pampers si a mancat kk...."
nyny spune:
Mara:"mami, pot intru si eu in baie cu tine?"
Eu: nu...
Mara:"dar fac pp..."
Eu: nu-i adevarat pt ca doar ai facut...
M: "pai fac si pentru maine"
Mai nou, cere si David la baie cand o vede pe Mara. Ea, ca o sora mai mare ce e, il invata sa faca kk la olita: " hai David, scarpina-te " (aka screme-te)
Tot Mara: "David e neastamparatorul casei"
nyny spune:
Si tot din expresiile Marei:
"oribil de frumos", "masinute pamponate", "David e sor-miu"
"mami ne iubeste ca pe sufletul ei din cap"... "tati ne iubeste toata vara"
"Mami, eu vreau sa stau la curte. De ce ne-a facut Dumnezeu bloc in loc sa ne faca curte?"
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk dupa o ezitare de cateva sec, raspuns copil: [red]"o milodieeee" |
Ce smecher mic!