Strugurasi de Sept-Oct 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

nu camady, da un link. :)

19+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

fetelor ati citit despre tipa aia care a nascut acasa?
Ce parere aveti?

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

ca nu prea e zdravana la cap

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare.

Eu de aia n-am mai cerut parola, pt ca nu intentionez sa pun poze, atata timp cat sunt probleme. Si va sugerez ce-a zis si Jade, nu mai ramaneti logate pe cont. Vedeti pozele si dati logout.

Cu facebook-ul pot sa va confirm ca se face pustiu aici daca va mutati acolo. Noi la odiseea lui Filip ne-am mutat din motive de securitate. Adik este un grup privat in care scrie si citeste doar cine are invitatie. Si daca va e frik sa nu se afle date prea multe despre voi, puteti si acolo sa va faceti cont cu nume fictiv. Aici insa e forum public, poate citi oricine si cred ca va asumati lucrul asta. Insa v-as sugera sa nu va puneti linkuri cu poze personale pt ca nu stiti cine le vede.

Referitor la kg.... eu am pus 4 pana acum.
Cat despre bebe... a mea avea la morfofetala de la 22s5z 650 gr. Dar nu va luati dupa masuratorile mele ca io oricum fac pui de elefanti, si frate-su a avut 4,250 kile

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor ma oftic ca la alte odisee fetele isi pun pe contul comun poze cu camerele luate ptr copii, carucioare, baite, ..........etc.N-as vrea sa renuntam la contul unde sa punem astfel de poze.
Apoi pozele din semnatura poate sa le vada tot poporul.Tot mai indicat ar fi undeva unde sa le vedem numai cele care au parola.
Anca te asteptam cu mai multe informatii.
Eu consider ca prea ne-am speriat si renuntam la ceva ce de acum se anunta util .

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Pai avand in vedere ca in state e o moda sa nasca acasa cu moasa.. In suedia parca la fel. Doar ca e o chestie. Acolo te asteapta ambulanta in fata usii. Cum ai nascut se ia mama si copil se urca in salvare si la spital.
Nu am citit articolul. Presupun ca la noi se aplica din alte motive, si in conditii de igiena NU

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Si acest mesaj il scriu ca sa primesc si eu 3 stelute

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

oooooo...ce frumos...

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Mda, asa ma uitam si eu la moasa ca la o nebuna cand m-a intrebat unde prefer sa nasc: acasa sau in spital.
ca sa nu imi mai amintesc cum m-au trimis de la urgente acasa cand aveam hemoragie si curgea din mine ca din robinet pe motiv ca acasa, la mine in pat m-as simti mai bine si daca e sa pierd copilul sa-l pierd in intimitatea caminului meu

eu nush ce au astia de vor neaparat sa se intoarca in evul mediu...

si am inteles ca e o tendinta mondiala si din ce in ce mai multe tari adopta moasele si nascutul acasa... doctorii doar la urgente...

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Pai daca e de mutat cu discutiile, aia se poate face forum separat. Cu intrare bazata pe invitatie, si altele, unde nimeni nu citeste daca nu e membru. Si unde nu te baneaza nimeni daca te lauzi cu magazinul propriu.

Eu am facut un cont de grup pe yahoo

http://groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/
cine vrea sa vada sa dea click, sa incerce.
Oricum trebuie sa dau aprobare pentru oricare. Va sugerez sa va dati numele de pe odisee, sa va recunosc
Setarile de securitate sunt:
- intrare pe baza de invitatie sau cu aprobare
- adresa de mail cu care se intra nu se vede
- daca se da un mail, intra la toate in mailul lor personal dar ramane si pe grup
- grupul are un owner (l-am creat de pe mailul meu, daca vreti putem face un cont nou cu adresa noua, e tot aia)
- grupul are mai multi moderatori - care se desemneaza - care pot sa supravegheze invitatiile
- se poate selecta ca orice poza sa fie in prealabil moderata
- are un folder pt linkuri, unde va puteti pune linkurile de la conturile cu poze
- are folder pt poze, pentru documente
- se logheaza fiecare cu mailul ei, indiferent ca e yahoo, gmail, xmail, ppppamail

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Camady ...io nu-s de acord

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput