Multumim foarte mult!!! Acum am alta problema..cu eritemul fesier..de ieri iar a inceput..ieri a avut scaune de "consistenta" normala dar cam multicele...cam 5...Azi-noapte iar a facut si acum dimineata a facut , era de culoare galbena-galbena...nu ff subtire..ca un mustar mai gros...off ..oare sa fie de la dinti? Eu ii dau sa manance numai natural..n-am schimbat nimik din diera zilnica dar uite ca tot s-a ales cu eritem fesier urat..il spal mereu si il dau cu Bepanthen..i-am facut ceai de menta sa ii dau..oare e cazul sa incep un regim??? Ca a ierit asa galben sa fie oare de la Chamomilla???
Nu, nu e de la Chamomilla....sigur e de la dinti, eu asa zic. La noi pentru asa ceva a mers foarte bine Cutaden (e un unguent), si spalat local cu ceai din pelin+galbenele+musetel (toate puse in aceeasi apa).
Ms mult Laina..am sa iti urmez sfatul..se pare ca am ff multe de invatat si de la tine!

Am cumparat si eu azi chamomilla de la Boiron. Pe tub scrie chamomilla vulgaris ch30.
La voi scrie la fel: chamomilla vulgaris?
La noi nu scrie pt ca la noi e alt producator..nu e Boiron ci PlantExtrakt..poate din cauza asta..Dar unde ai gasit?
Ela, chiar daca la unele scrie, si la unele nu, este vorba despre acelasi lucru, despre musetelul comun, a carui denumire latineasca este chamomilla vulgaris. Poti da fara grija, e acelasi lucru.
Nu am vazut niciodata de la Boiron, insa asta este substanta.
Multumesc pt raspunsuri. Am gasit la o farmacie in Bucuresti, vis-a-vis de Policlinica Vitan- Ifarm se numeste.