Viatza in Germania - cap.69
Raspunsuri - Pagina 2
liutzica spune:
Sa-ti ajute Dumnezeu Anda draga sa nasti cat mai usor si sa fiti sanatoase amandoua, iar tu sa te refaci cat mai repede.
Multumim Andreia ca ne tii la curent.
Citat: |
citat din mesajul lui helbi Anda nu a nascut inca! Aseara am vb cu ea, era inca ins pital. Ii pusesera o soluti ept contractii si, pt ca "mare" clucru nu se intimplase, urmau sa doarma acasa, si azi intre 8 si 9 sa revina la spital. Cum aflu de bb, va anunt! Sper sa apara repejor, ca Anda era cam obosita inca de aseara. Andreia |
kariguld spune:
a venit bebe? eu sper ca da! sanatate Anduc!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Anduc spune:
Dragele mele,
Multumesc mult pentru urari!
Bebelina se lasa asteptata...speram ca maine sa-si faca aparitia. Au inceput inducerea travaliului (ieri doar niste teste pentru bebe se pare) azi si contractiile exista, insa au momente cand sunt dese si regulate, iar apoi se raresc:( Diltatie inca mica:( Ieri mi-au bagat oxitocina si azi un ovul cu prostaglandina (sper ca am retinut corect numele). Puteau sa mai bage inca o doza, dar au zis ca e prea mare socul pentru organism asa ca m-au trimis acasa sa dorm (cica sa ma odihnesc bine ca maine va fi mai greu) si maine se reia procedura: substante, pauze de plimbat, monitorizare. Ei spun ca poate dura si 2-3 zile Acum am iar contractii, poate ajung la spital mai devreme decat s-a preconizat:)
Va pup si revin cu vesti curand!
Anda
Amonar spune:
Of, of Anda, stiu cat de obositor si frustrant este. Asa a fost si la mine. Sper sa fie bine si sa auzim vesti de bebe
helbi spune:
Acum am venit de la Anda de la spital. Cei de acolo estimeaza ca dupa miezul noptii va veni bb. Anda e ok, dar avea contractii puternice si regulate deja.
aschiutza spune:
Valeleu maica, si mie caruia 15 ore de travaliu mi-au fost de ajuns si am iesit praf din nastere! Cum rezista Anduc?
Mai scoatem o data motatele:
Hai Anduc!!!
helbi spune:
M-a sunat sotul Andei: la 9.20 s-a nascut bebelina lor! Fetele sunt bine amindoua. Detalii despre marime, greutate nu am inca, elplecase sa o aduca pe mama Andei (care azi dimineata a ajuns aici) la spital. Maine merg la fete sim daca nu intra chiar Anda pina atunci, revin cu detalii (am inteles ca e maricica, are par, si incearca sa se si impuna ca sefa familiei).
Aschiutza, la Anda chiar a mers f repede (in comp. cu alte cazuri, zic eu). Azi intre 18.30 si 19 cind am plecat eu de la ea era dilatata 1 (asa am inteles chiar de la ea), si la 21.30 a nascut.
Felicitari Anda! Sa va traiasac si sa va aduca numai bucurii!
Bun venit Sofia Maria! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata! Abia astept sa ne vedem...mai tarziu putzin
Anduc spune:
Fetelor,
Nu pot sa dorm:)) De prea multa oboseala si de atata emotie, fericire, nici eu nu mai stiu:) Multumesc mult pentru incurajari si urari!
Avem o fetita de 3660gr si 51cm, Sofia Maria. E frumoasa, cu mult par pe cap, saten inchis, gene lungi, buze carnoase si e cumintica. Se linisteste instant cand imi aude vocea sau cand sta direct pe mine:)Ce sa va zic...a fost tare greu, dar am reusit! Sotul meu a fost extraordinar, m-a ajutat enorm.
A decurs cam asa: prima zi, sambata mai usoara...putine contractii, dormit acasa. Azi dim picat dopul, mers la spital, bagat iar gel, contractii mai puternice si mai regulate. La 14:00 s-a rupt apa si a devenit din ce in ce mai greu. Contractii f dese si nasoale. De la 1cm am ajuns la 4cm pe la 18:00 (daca imi mai amintesc bine). Mi-au dat ceva painkillers in perfuzie...egale cu zero apoi au incercat sa puna epidurala asa cum cerusem...m-au chinuit ceva pana au reusit...se pare ca am muschii spatelui f puternici si cu greu au reusit sa ajunga cu acul unde trebuia...cand in sfarsit am zis ca ma linistesc, ajunsesem deja la 9cm dilatatie...era deja 20:30...si ce credeti?! doza a fost f mica si bineinteles ca am simtit TOT! practic nu a mai fost o nastere cu epidurala, ci una naturala cu toate chinurile 100%...nu reuseam sa imping pentru ca ma panicasem si eram fff speriata...plangeam, urlam, nici eu nu mai stiu ce faceam...moasa si doctorita au fost super si cu ajutorul lor si sprijinul sotului, AM REUSIT!!!
Suntem bine, sanatoase amandoua, am reusit sa o alaptez putin si pare ca se anunta o mancacioasa:) Sofia a meritat tot efortul. Intr-adevar cand ti-o pun pe piept la 1 min de la nastere, sentimentul e unic si nimic din durerea cumplita de dinainte nu mai exista
Anda