Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza burtici.

Hai ca imi vine sa mor. Vineri 13, vorba americanului.
Deci am refacut acum ceva vreme analiza de la toxoplasmoza (IGM) pentru ca nu am anticorpii.
Si ce credeti ca au facut cei de la laborator?
Mi-au dat o valoare, atat. Fara sa spuna daca e negativ sau pozitiv, fara sa imi dea un interval de referinta!!!
Deci valoarea mea e 5.04. Are cineva analizele la ea, sa-mi spuna si mie cam care e pragul peste care e pozitiv?

27+

IgM parca trebuie sa fie sub 4. dar poate ma insel. ma uit si iti zic.

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Lulusor , maine ajuunge mama , abia astept , dar mi-au mai ramas cativa saci de haine de spalat si calcat , grosul s-a facut , insa ma doare fiecare centimetru din corp , dar vorba ta , bine ca nu ma doare burtica , Dumnezeu are grija de bebelinul meu.
Caditza , sincer eu nu am vazut cele despre care vorbiti voi , insa eu am primit o cadita cu suport , adica are forma bebelusului , cu ridicatura intre picioruse si la cap, dar cred ca va fi utila cel mult cateva luni , pt ca atunci cand va mai creste o sa il incurce acea ridicatura dintre picioare.
Offf , ma duc la spalat vase ca zici ca a mancat o armata in bucataria mea.Le-as lasa sotului dar si el saracu a muncit si la servici si acasa ca nu stiu cat mai rezista...

30+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

eu zic totusi sa stai linistita. nu e de glumit cu contractiile. la mine mereu revin, dc fac efort.

_

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Rammy....felicitari pt grasunel

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

RAMY felicitari pentru bebe maricel!Eu tocmai ce am venit de la ecograf,bebe are 1,800kg,inca nu s a intors ,este cu capul in stomacul meu de aceea am dureri ,mi a zis doctorul sa nu mi fac griji ca are timp sa se intoarca! 31+ Maya-MariaAMR 8-10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cereline

RAMY felicitari pentru bebe maricel!
Eu tocmai ce am venit de la ecograf,bebe are 1,800kg,inca nu s a intors ,este cu capul in stomacul meu de aceea am dureri ,mi a zis doctorul sa nu mi fac griji ca are timp sa se intoarca!

31+ Maya-Maria

AMR 8-10 saptamani!!!

felicitari pt bebe grasunel!:)

_

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

RAMY felicitari pentru bebe maricel!
Eu tocmai ce am venit de la ecograf,bebe are 1,800kg,inca nu s a intors ,este cu capul in stomacul meu de aceea am dureri ,mi a zis doctorul sa nu mi fac griji ca are timp sa se intoarca!

31+ Maya-Maria

AMR 8-10 saptamani!!!

Felicitari pt bebelina !!!

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

buna burticutze

Astazi fac si eu 30 saptam
Eu nu mai am timp de nimic cu scoala asta
Nu ma simt deloc bn..ma doare gatu ingroziotr ..am niste arsuri groaznice la stomac si nu mi trece cu nimic..plus ca tot timpu ma simt ca un balon..numa dim ma simt mai bn dar nu trece 2 ore si deja parca burtik se umfla mai tare si imi da un disconfort
Am fost si eu azi si am dus urocultura si un sumar urina pt ca la ultimul ex mi a gasit flora microbiana ..sper sa nu fie nik grav
Felicitari tutuor fetelor pt vesti bune
BabyBlue fff frumoasa camera lui Iustin...si noi am vrut sa comandam patut de la ei dar ne am razgandit intre timp...acum cand am vazut patutu la tine parca iar ma bate un gand
Am vrut sa spun mai multe ..dar nu mai stiu ceRevin cand imi amintesc
Astazi am o stare foarteee nasoala...habar nu am ce i cu mine..parca nu am chef de nimic si nimik nu mi mai place la minesper sa nu ma tina mult

30+Ianis-Andrei

Mergi la inceput

legat de intalnire:
am rezervat o masa afara, pe terasa, pentru 6 persoane, maine la ora 3, la Il Cantuccio, pe numele ramona.
Adresa: Str. Fabrica de Chibrituri nr. 2
Telefon: 021 337 45 67
Tel rezervari si livrari la domiciliu: 0721 251 823

mercic ireth ca mi ai adus aminte, eram complet senilizata si obnubilata la ora asta.:))

_

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Rammy, Cereline, felicitari pentru rezultatele de la eco.
Ma 'ofticati' cu atatea eco, eu mai fac doar la 32 de sapt. Deci pana atunci ciuciu bebe

Roberta, Lulusor, Fecian, imi pare rau ca va simtiti rau. Din pacate, si imi cer scuze ca spun asta, se pare ca asta va fi normalitatea pana la nastere.
_
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Roxy, dar tu nu esti, deja, in prenatal?
Sau am retinut eu gresit?

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Sunt in prenatal de 3 sapt. dar doar pe hartie

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 32+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput