Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Alexia_Ada e foarte normal ca bebelina sa miste incontinuu 2 ore si ceva! Si a mea e foarte foarte activa. In legatura ca tuguierea burtii, mi s a intamplat si mie. Se pare ca sunt contractiile alea Braxton Hicks.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 30+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mihaela ! Pana azi nu am experimentat asa ceva si m-am cam speriat , dar nici nu a durut si a trect imediat , plus tuguiala de care sotul se amuza teribil . Acum chiar am sa fiu mai atenta sa vad la ce interval or sa mai fie .
ely bine ai venit un bebe sanatos si la termen iti doresc !

25+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Alexia si al meu sot se amuza strasnic de miscarile bebelinei. Zice ca e extraterestru. In fine, uneori e amuzant si pentru mine, caci dupa 28 saptamani am observat ca miscarile devin mai puternice si mai pronuntate.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Dya27, fetita mea s a pozitionat cu capul in jos pe la 28 saptamani, dar moasa mi a zis ca s ar putea sa se mai miste. Eu am o programare vineri, pe 20 mai, la doctora mea de familie si atunci sigur imi zice exact in ce pozitie e. Oricum, aici e singura situatie in care iti face direct cezariana, daca bebele e transversal sau sta in fundulet. Am auzit ca e tare greu sa nasti normal in aceste doua posturi.
A mea a stat toata sarcina transversal. Am avut noroc ca s a pozitionat in jos pe la 28 saptamani. Dar sa vedem saptamana viitoare pe unde mai e!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

alexia, sa te urmaresti si sa stai mai linistita.
la mine au inceput asa...acum o luna si ceva si ma amuzam la inceput, ca si eu tot credeam ca e bebe care se misca.
stii deznodamantul.
acum nu are sens sa te alarmezi, doar sa incepi sa o iei mai usor.
eu stiu ca tu faci cam multa treaba, mergi cam mult pe jos si te cam agiti.

ia o mai usor. nu e cazul sa ajungi chiar la contractii.
pt linistea ta, aprovizioneaza-te cu ceva no-spa si dc se mai repeta sau devine ceva mai suparator, inghite un no-spa.

desi ti-am urat si la telefon, o fac si aici: la multi ani pt sotior!!

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Krissy tu esti intr adevar o enciclopedie in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa si echilibrata. Citesc acum capitolul 50 si mi a placut ce ai zis!! Cheers!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Corry felicitari pentru numele deosebite la baietii tai. Imi plac nespus, mai ales strugurel.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Dya27, fetita mea s a pozitionat cu capul in jos pe la 28 saptamani, dar moasa mi a zis ca s ar putea sa se mai miste. Eu am o programare vineri, pe 20 mai, la doctora mea de familie si atunci sigur imi zice exact in ce pozitie e. Oricum, aici e singura situatie in care iti face direct cezariana, daca bebele e transversal sau sta in fundulet. Am auzit ca e tare greu sa nasti normal in aceste doua posturi.
A mea a stat toata sarcina transversal. Am avut noroc ca s a pozitionat in jos pe la 28 saptamani. Dar sa vedem saptamana viitoare pe unde mai e!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

dc e cu funduletul, poti naste, cel putin in ro, la cantacuzino, se nasteau natural cam toate prezentatiile pelviene.
dc e transversa insa, nu poti naste natural. cu greu, in trecut, se incerca sa l intoarca, dar in ziua de azi, se naste prin cezariana.

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Lulusor77 si eu sunt speriata un pic de acelasi lucru, ma refer la invatarea celei de a doua limbi. Mi as dori mult ca fetita mea sa vb romaneste, dar nu stiu ce va fi....
Eu oricum o sa urmaresc sa vorbesc tot timpul cu ea romaneste si sa o introduc si la alti copii romani si prieteni de ai mei cu copii romani. Ma rog la Dumnezeu sa i placa cultura si traditia romaneasca. Sa vedem ce va fi.
Am stat si eu vreo 7 luni prin germania, tot in Baden-Württemberg, un pic mai jos de Stuttgart, in Albstadt. E absolut superb pe acolo!!! Mi e atat de dor de locurile alea!! Extraordinar!! Am avut un prieten neamt si el a fost primul care m a plimbat cu motocicleta prin Donautal si prin padurea neagra.
Nu mai vb ca ma apuca dorul si nu mai pot merge pe acolo pentru o perioada macar din cauza ca nu putem zbura....

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Ai dreptate Babyblue.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Babyblue cum de nu dormi? In romania e 1:30....

Eu nu am somn caci m am trezit azi pe la 2 aproape, dar aici e abia 11:30 deci mai am un pic de stat....

De dormit eu dorm foarte greu noaptea, ma trezesc sa ma duc la WC, apoi ma intorc de pe o parte pe alta, offf e tare greu acum!! Si abia de acum incepe greul. Babyblue tu dormi bine?

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput