Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ziua buna si de la noi. Sper ca toate sunteti bine!!

Sunt terminata de oboseala din timpul saptamanii si desigur sambata si duminica ma refac. De aia abia acum vreo 30 min m am trezit.
Vad ca vorbeati de botez. Eu deja mi am programat botezul pentru 22 octombrie, cand Imogen va avea in jur de 3 luni. Asta pentru ca nu am gasit bilete mai ieftine. Dar asta e!!
Am auzit si copii care au fost botezati si la 5 luni. Cand eram in Iasi, cum eram eu asistent social si mergeam pe la orfelinate, am vrut sa botez un copil. Si am gasit un baietel care nu era botezat si l am botezat. Si baietelul avea 5 ani, desigur sunt putine cazuri ca acesta, dar mai exista!!

In legatura cu mancarea, saptamana asta am mancat ceva mai bine si mai diversificat. Adica nu am mancat doar pepene. Am mancat si un bors de fasole si linte, alune si nuci. Ma termina dulciurile in schimb!! Simt o pofta nebuna de dulciuri!!

Ma duc la doctorita mea de familie pe 20 mai, adica vineri si atunci voi fi curioasa cate kg am mai pus.

Laura13 cum se poate ca in toata sarcina sa pui doar 1 kg??? Mi se pare imposibil!!!!

la toate!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 30+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Adra, poate ne vom vedea la Corbu vara viitoare, daca nu asta. Noi obisnuiam sa mergem cu cortul de vineri seara pana duminica dupa amiaza. Avem in plan sa luam o rulota pentrucand vom incepe sa calatorm cu bebe, asa ca vara viitoare ne puteti vizita la Corbu si bineinteles va vom gazdui peste noapte.
Despre botez, asa am vrea si noi: nasii, parintii si fratii nostri. Dar stai sa vezi cand incepe negociatul cu parintii.

Fecian, Lissa, este f frumos ca nu stiti ce va fi bebe. Nasterea va aduce o surpriza f ... 'surprinzatoare'

Ah, fetelor, ieri mi s-a oferit primul loc in metrou. Am fost atat de surprinsa incat nu voiam sa stau jos. Si astazi in piata o batranica m-a invitat sa servesc o capsuna de pe taraba ei

Azi mi-am cumparat o pereche de pantaloni de in, cu banda elastica in fata. Nu sunt pt gravide, ci doar pt persoane mai plinute. M-am vazut in oglinda magazinului, m-am deformat cumplit. Doar Razvan ma vede la fel in continuare, eu cred ca zice asta doar pt mine.
_
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

am adaugat poze in album de la intalnirea burtoaselor.:)

a iesit f frumos (ca intotdeauna) si sper sa ne revedem cat mai repede.:) (cat mai suntem burtoase)

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

miha, bravo ca ai reusit sa papi si altceva decat pepene!:)

florina, nu te ai deformat, esti doar gravidutza, ca orice femeie care trece prin asta:)

_

26+ cu

Mergi la inceput

Pe unde sunteti dragelor? La intalnirea burticilor?
Ce mi ar fi placut si mie sa ma vad cu voi.
Eu deja m am intalnit cu doua fete de la aspirante si una din ele am placut o atat de mult incat o sa mi fie nasa la fetita mea.
Asta nu inseamna ca nu am placut o si pe cealalta, dar cea pe care am s o aleg nasa e in Londra, cealalta e in Romania.
Sunt niste fete jos palaria si sincer mi ar fi placut ENORM sa va cunosc si pe voi.
Dar cand voi veni in Bucuresti anul viitor cu siguranta voi vrea sa ma vad cu voi. Anul viitor voi face 3 ani de cand nu am mai fost, deci SIGUR voi veni prin primavara!!! Abia astept!!!!!
Visez de pe acum la acel moment!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

am adaugat poze in album de la intalnirea burtoaselor.:)

a iesit f frumos (ca intotdeauna) si sper sa ne revedem cat mai repede.:) (cat mai suntem burtoase)

_

26+ cu

Super super pozele!!! Bravoooo!!!!! Aratati superb!! Vreau si eu sa va vad la anul!! Vreau sa ne vedem cand vin in Romania, atunci cu bebeii nostri!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Citat:

florina, nu te ai deformat, esti doar gravidutza, ca orice femeie care trece prin asta:)

_

26+ cu

Babyblue

Vad ca nici tu nu arati mare la 26 saptamani!! Asa eram si eu, deci asta inseamna ca bebelina mea ia ceva in grutate si e bine.
Imi place mult de Max!!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Ireth iti plac motocicletele? Am vazut ca una din poze ai facut o pe o motocicleta!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:

_

26+ cu

Babyblue

Vad ca nici tu nu arati mare la 26 saptamani!! Asa eram si eu, deci asta inseamna ca bebelina mea ia ceva in grutate si e bine.
Imi place mult de Max!!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

mercic!

si noi te asteptam in tara, cat mai repede...sa ne vedem atunci cu pruncii in parc.:)

_

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Burtoaselor, sunteti frumoase! Foarte foarte zamberete si senine!

babyblue, am reusit sa va si eu mobila. F frumoasa, si camera este f odihnitoare. Sa stii ca si noi avem biroul in camera lui bebe - si este un birou mare si sanatos. Il vom lasa aici, nu cred ca este bai. Nu vreau sa-l demontez si sa-l pun in beci. Pana la urma, bebe va creste si il va folosi.

Sa stii ca am spus de deformat asa, ca s-a modificat costitutia. Stim ca trebuie sa trecem prin asta, doar purtam un mic sufletel in pantecele nostru. Lucram din greu la fabricarea unei fiinte mici.

Voiam sa-ti mai spun ca burtica mea este cam ca a ta
_
25+

Mergi la inceput