Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***
Raspunsuri - Pagina 21
chatonel spune:
neata tufete ![]()
magdy, e treba lor ce fac cu sarcina, nu ar trebui sa te amesteci.
Fata aia, daca nu a terminat licenta si e singura care munceste ca sa intretina niste baieti (ei de ce nu gasesc de lucru la negru??!!) aka frate-sau si frate-tau, ca daca sta si el pe la ea, mai vrea si el un suc, o bere
cum vrei sa creasca si un copil?
Iar la faza cu adoptia, no comment 
bebe_shtrumf spune:
Salut!
Mada ce sunt aia crocshi? zici de aia saboti din plastic toate culorile?
Magdy[/b] decizie grea, insa treb sa apartina a lor, iar dc au indoieli e nashpa rau, insa mereu dc pui pe hartie niciodata n-ai de unde creste un copil, ma refer de ex. la mine, noi ca suntem bugetari...
eu zic sa il pastreze, clar.doar nu i-o lua capul, mai ales ca fata termina facultatea anul asta...
ia-i la tine pe amandoi si poate asa departe de tara or sa gandeasca mai limpede si se linistesc apele peste tot.
grea incercare, va tinem pumnii!sa fii matusika!
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
Floric spune:
Magdy, grea este situatia. Si o inteleg. Situatia este agravata de factorul "surpriza" al sarcinii. Caci este un eveniment important, care sperie in prima faza. Pana se vor obisnui cu ideea unui copil. Da, greutati sunt si daca esti casatorit si daca nu esti.
propunerea mea este sa ii oferi sustinere si incredere ca are la cine apela, siguranta ca poate apela la cineva in momente de criya.
Intreruperea este o solutie imediata si influentata de factori stresori de moment. regretul deciziei ii va urmari in timp si va avea efecte negative asupra sufletului fiecaruia in parte si a lor ca si cuplu. In fine, eu optez pentru mentinerea sarcinii.
Casatoria este un act oficial la primarie, familia conteaza si este mai importanta in societate si pt implinirea individului.
Resursele financiare....da, aici este o problema dar si acii depinde sin ce parte privesti...depinde ce asteptari si interese iti stabilesti. Strictul necesar poate sa ti/l ofere si salariul amandurora *am retinut ca lucreaya amandoi).
Relatia cu familia ei...si aici trebuie lucrat...caci vei nu vrei in Romania inca se mai apeleaza la resursele si sprijinul parintilor si bunicilor si a intregii familii extinse.
mesajul nu stiu cat de mult ajuta dar macar poate sa te mai linisteasca.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
Helau, tufete.
Is aci prin preajma si io doar ca m-am luat cu alte topice si aici doar am mai citit. Deci is la curent cu tot dar acum nu fac nicio referire "la trecut" ca nu cred ca mai tin minte tot ce s-a discutat in ultimul timp:))))
O s-o iau in ordine inversa, totusi: Magdy, treaba lor ce fac. Nici nu stiu de ce ti-au mai spus tie, daca tot aveau de gand sa faca avort, cred ca fratele tau s-o fi asteptat sa-i trimiti niste bani pentru asta, sau habar n-am. Parerea mea e ca fata respectiva (cati ani are, 21-22?) si-ar dori in sufletul ei copilul dar asteapta incurajare si suport de la fratele tau, de genul:"va fi bine, ne casatorim, ne vom descurca, vom razbi impreuna". Cata vreme fratele tau nu e responsabil si vine cu texte "de unde scutece si samponel?" (desi tu ai fi in stare sa le asiguri toate celelalte, carucior, scaun de masina, hainute etc, si de-ar avea baiat si fata) normal ca bate in retragere si fata. Cu o asemenea atitudine intreruperea de sarcina e singura solutie. Mi-e mila de biata fata. Ea face si facultatea si munceste si la negru sa intretina doi handralai si acum sa si devina mamica fara sustinere morala. Ce sa zic, buna idee are si fratele tau, sa mearga sa munceasca acum pentru 300 de euro; adica el s-o taie in strainatate cand fata aia va fi cu hormonii in aer, probabil greturi, are si licentza, vai de capul ei.
E tanara, are toata viata inainte, asta e. Poate se va gandi si fratele tau sa-si traga o caciulitza inainte daca tot nu e pregatit sa aiba copii.
Numa nu-i mai bulversa si tu, c-o sa treaca timpul fara vreo decizie si va fi prea tarziu pentru intrerupere.
simonapro spune:
Buna!
Magdy: ai PM.
Floric: mi-a placut cum ai atins toate punctele 
Dodo: esti mai bine azi?
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Dodo: esti mai bine azi? |
Cam la fel ..+ frisoane...dar asta nu inseamna ca nu ma "tin " de programul stabilit
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Hello !!
Nu va salut din birou ci de la spital (da,iar
) unde ne-am internat azi dimineata dupa o noapte fierbinte si plina de tuse, am venit la pediatra dimineata si ne-a zis ca avem o bronsiolita de toata frumusetea si ne-a internat cateva zile pana se stabilizeaza respiratia ca respira greu si tusesteeeee !! momentan nu mai are temperatura sper sa nu mai faca ca m-am saturat de pus sosete azi noapte
Vad ca e la moda temperatura acum, si David si-a petrecut noaptea pe la urgenta din aceleasi motive iar Olga a visat ca am sunat-o si i-am spus ca si noi ne internam
Multi 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Dodo, sanatate si tie !!
Si eu cred ca ma racesc 
Mada, masoara piciorusul printesei ca s-ar putea sa avem noi niste crocsi numa'buni voua 
!!
Si eu tot la mare ma gandeeeeeeeesc !!!!abia astept sa scapam o data de racelile astea dar cica asta e trendul la varsta asta, nu de alta dar toata lumea ne intreaba iar ati racit
? si m-a linistit pediatra ca nu suntem defecte, virozele astea se iau foarte usor, noi cum tot umblam ca stii de pe unde am colectionat-o si de data asta dar sper sa scapam repede !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gina2008 spune:
Hello, hello 
Bine v-am regasit. Imi pare rau de Adutza si de David. Multa sanatate si nervi de otel mamicilor! Vad ca nu se mai termina valul asta de viroze/raceli... prin care, din nefericire, am trecut si noi.
Calin a racit cu doua saptamani inainte de Paste. A trebuit sa luam antibiotic pentru ca nu scadea febra si el era din ce in ce mai molcutz. Dupa Paste, la o saptamana, hop iar: infectie a cailor respiratorii. Am reusit sa prind o programare la drita Iorgulescu care ne-a zis ca trebuie sa-l operam de polipi pe Calin pentru ca altfel o sa o tina din raceala in raceala. Calin fiind un copil cu polipi depistati de la 6 luni. Si de atunci am fost avertizata ca trebuie sa-l operez, ca nu va scapa de raceli altfel. Iata ca a sosit momentul.
Si o sa se intample saptamana viitoare. Nu vreau sa zic ca mi-e o teama de spital, de toata operatiunea si ca iar o sa-l traumatizez pe mititel... Dar o sa trecem noi si peste asta.
Altfel, Calin inca nu vorbeste. Doctorita care l-a consultat a zis ca are lichid in spatele ambelor timpane. Si ca nu stie daca e o stare permanenta (care ar fi o posibila explicatie a faptului ca nu vorbeste) sau era doar atunci ca era racit rau. Vom investiga dupa operatia de polipi.
Bine, el vorbeste de dimineata pana seara. Face cate o combinatie de consoane de ma lasa cu gura cascata... Si oscileaza intre o japoneza dragutza si o araba curata... Insa mai nimic "inteligibil".
Am renuntat complet la gradinita acum. Tot la indicatia doctoritei care m-a intrebat senina daca vreau sa ma internez cu el in spital din doua in doua luni...
Cam cu asta ma distrez. Bine, si cu altele, dar pe alea da-le naibii... ![]()
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Bine, am uitat sa spun ca am citit tot. Am vazut toate si toti ghioceii frumosi-frumosi! Mi-e dor de multe dintre postarile mamicilor care acum au reinceput serviciul. Dar stiu ca e greu si cu aia, si cu aia...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui