Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
merci frumos ![]() vazut poze cu ghiocei parizieni ![]() ![]() ![]() ce imbracata era domnisoara Ana si ce seriosi erau baietii :)) Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
In sfarsit am admirat si eu micutii parizieni, Ana m-a dat gata cum isi poarta ea posetele cu eleganta
iar baietii sunt cuceritori de mici www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel pai in cit timp ar trebui sa se declare" dalmatian" domnisoara Ada? Cit despre ploaie, e buna si ea, aici sintem deja in seceta si vara inca nici nu incepu ![]() ![]() ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Pai pana maine sau luni ar cam trebui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
bebe_shtrumf spune:
Constantelor si Elenilor![]()

va pup! gratare plakute ca e frumos afara si numai bine!
ciao!
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
Floric spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI
sa fiti sanatosi si bucurosi.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Heeeelllooooooo !!
Ce faceeeeti ??? tot chefuiti ??!!
Noi nu ne facem dalmatieni, doar suntem raciti, din nou
, asta e, virusii umbla liberi si noi suntem primitori, se pare !
Am fost azi la pediatra pt ca amai facut si ieri temperatura plus ca s-a apucat iar de tusit, nimic la plamani, putin rosu gatul asa ca nu e cazul de antibiotic, vad ca nu a mai facut azi temperatura sper sa-i treaca repede tusea
Am admirat buchiseala lui Dodo
si pe Vladimir plimbaretul !!
In rest, toate-n grafic
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Hello. Nu v-ati revenit din mahmureala?
Eu am o stare cam de cacao, is ca un arici, ma enervez din orice, persecut baietii... Sper ca maine sa imi treaca, am pierdut ochelarii la Paris si imi aduc ai mei altii (mai vechi, da' macar o sa vad stelele). De cand is fara am niste ameteli... si nervi pe masura.
Tzuc si
La multi ani
cu intarziere sarbatoritilor de ieri - Isabella, Iulia mezina, Costin, Cezar-Constantin si Costin, tati de Adela. Daca mai sunt si altii,
si pt dumnealor.
Novuselu'
n-ai vrut fata cu picatele, ai?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Floric spune:
Alina.n am nevoie de tine. Cand mai intri te rog sa imi dai un PM cu nr de tel al parintilor tai.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
chatonel spune:
Neata gagici ![]()
Venii cu cafà
si cornulete calde... am si ceai pentru cine vrea :)
S-aveti o saptamina superba!
Dodo-pui spune:
O saptamana frumoasa va doresc!
Isabella e pe sfarsite cu raceala ...deja numai stranuta,si nasul ii curge tot mai putin.
Eu deja mi-am pierdut vocea
,nas infundat sau fff curgator,febra....si tot tacamul.
Dar nu conteaza caci saptamana aceasta am de "imprastiat" hartiile obtinute vineri
Multumim tuturor pentru urari si gandurile bune!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Izia, 23 mars 2009