Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vaaaai, Ema, ce tragedie:((

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am la haineee...da nu intru in ele!! Sunt de cand eram mai slaba, anul trecut.
am slabit vreo 3 kile si am pus unul la loc.

de duminica , maximum luni , ma apuc de inca o tura de Oshawa. Nu tin decat 10 zile de data asta, si sincera sa fiu nu le tin ca la carte...dar tot ma ajuta imens la dezumflat si retentia de apa. ba si la energie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ema, am vrut sa scriu mai mult, dar mi-a pierit tot cheful, cand aud de asa ceva Dumnezeu sa-l ierte, Doamne ce nenorooire!

Erina, multumim de info, pe mine chiar ma intereseaza

Teo, deci asa Mihnea, indragostit...Ce dulce! Imi oare rau de alergie, offf!!! Ce pacatoase sunt!

Roxana, bravo in avans pt romantismul de maine

Luiza, sa te bucuri de rochita, si multumim de pont

Vale, inteleg totusi ca lucrurile sunt sub control, ma gandesc insa ca tot tu tragi tot greul Cu Andrei numai dupa ce te asigura dr te linistesti, sunt sigura!

Bernix, sanatate maxima, ce bine ca nu au luat ai tai nimic

Va pup, azi mi-a dat Sofi o multime de pupici, sa vedeti ce se iubesc surorile, fac baie impreuna, se joaca, acum vor sa doarma impreuna, va trebui sa pregatim miscarea...Mi se umple sufletul de fericire cand le vadPaaaaaaa! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata !

Irina mi-a dat trezirea de la ora 6.30, cred ca se grabea sa-si sarbatoreasca cele 8 luni .
Acum astept sa se trezeasca si cealalata jumatate a familiei si dupa ce mancam vreau sa mergem la Baby Expo. Chiar daca este sambata si va fi inghesuiala, vreau sa-i iau sandale Mariei, o crema de protectie solara pt fete, niste borcanele Hipp. Poate gasesc o palariuta alba frumoasa pt Irina, am cautat ieri in Sun Plaza si nu am gasit . Dar macar mi-am facut o idee asupra preturilor ( 30 lei pt o palarie - dar din ce sunt facute, fratilor ? cat material intra la ele ? sunt doar palarii, nu poti sa zici ca ai imbracat copilul daca i-ai luat una ). Si la Cora erau aceleasi preturi ( peste 25 lei ), deci nu pot spune ca am cautat doar la magazine 'de fitze'. In fine... Erina, sa poarte sanatosi David si Daria noile achizitii, mi-au placut f.mult.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

ceamica, ingrozitor !

Dumnezeu sa-l odihneasca

Condoleante intregii familii

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ema, ce m-am bucurat sa vad ca ai scris, dar m-a bulversat vestea asta!Ziceai ca era cu sotia si bb de 2 luni, ei cum sunt?
Imi pare foarte rau!Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Rox, cum a fost colectia de vinuri?

Mergi la inceput

Bernix, sanatate!

Teo, ce scump e Mihnea!Auzi la el, o place pe Miluna!Dar nasu' mic ce zice?

Mergi la inceput

bernix, imi pare rau ca nu poti ajunge duminica. Da-mi un semn cand vrei sa ne vedem noi in parc, de acum e frumos si o scot pe Iri la plimbare zilnic.

Valentina, multa sanatate si pentru tine si pentru Andrei. Trebuie neaparat sa te lamuresti ce e cu ganglionul acela. Of... voi cand scapati de una dati in alta...

Yaia, multumesc de informare despre intalnirea forumistilor. E bine ca ne anunti tu, din Finlanda . Pe mine m-ar tenta sa merg, o sa urmaresc subiectul si ma mai gandesc pana atunci.

Teo, ma bucur ca ai revenit . Hehehe, zici ca Mihnea v-a invadat patul conjugal ? Sa te vad acum cum il dezveti . Abia astept sa-l vad ratoi bucatar . La noi serbarea va fi pe 21 IULIE . Saptamana viitoare au insa sedinta foto cu costume, maine trebuie sa mearga cu ea la coafor, ca i-a crescut parul rau.

Mergi la inceput

La multi ani ! pentru toti sarbatoritii de azi

Mergi la inceput