Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)
Raspunsuri - Pagina 12
alinkav spune:
Multumesc fetelor!

E pe antibiotic. Vedem azi la 6 ce si cum, poate ii va schimba medicatia.
Sanatate tuturor!
luy spune:
Multa sanatate Oliviei, sper sa ii dati de capat febrei ! Oooof ! De dimineata astept sa citesc vesti mai bune despre ea 
Yaia, imi pare rau ca Alexia e asa ghinionista
. Bravo pentru perseverenta ta, niste tigai pentru medicul care nu a vrut pana acum sa prescrie analize amanuntite. Doamne ajuta sa scapati de 'crocobaur'
Adi, eu nu am avut curaj inca sa ma uit pe linkurile de la tine
. Maine, cand o sa am mai multa energie ![]()
Imi place asa mult cum povestesti despre Lisa si Adam - de fapt voi sunteti o familie foarte sportiva
, normal sa fie si ei atat de inzestrati la acest capitol.
Moldoveanca, sper sa scapi cat mai curand de migrene 
carpatina, a plecat buni ? De-astea te paste astenia ? Vezi ca primavara a trecut
. Noroc cu tine, ca m-am uitat si eu pe net si am citit despre avionul solar. Eu sunt mai cazuta din luna
, nu prea ma uit la tv si nu am timp de citit presa pe net
. Pupam apasat si cu dor familia de trandafirasi 
Mara 
Ceamica, nu vrei sa vii si tu duminica sa ne vezi ? Care mai pofteste, care mai doreste ? Maine o contactez telefonic si pe doamna care ne-a lasat seduse si abandonate ![]()
Gata, fug la somn ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Alinkav, multa sanatate Oliviei, sa scapati cat mai repede de febra!
Yaia, multa sanatate si ousa si sa gasiti tratamentul bun pt Alexia.
Adimercedes, ce frumos ai povestit despre activitatile copiilor.
Roxana, acomodare usoara Alexandrei cu aparatul.
Luy, multumim pentru initiativa cu intalnirea. Incercam sa venim si noi daca sunt copiii sanatosi, momentan sunt raciti amandoi, dar Antonia e spre finalul racelii, azi merg cu ei la dr.
In alta ordine de idei, ne pregatim de serbarile de la gradi, caci o sa fie 3, una de 1 iunie, una la engleza+dans si una de final - serbarea florilor. Printesuca mea o sa fie fluturas, avem o rochie cu buline, mai ramane sa ii caut niste aripioare si sa ii confectionez niste antene. Ceva idei pentru antene?
Peste o luna, pe 18 iunie, plecam si noi in Grecia cu copiii pentru 2 saptamani de mare si relaxare, de abia astept sa ne reincarcam bateriile, iar apoi cred ca o sa mai mergem la Sinaia.
alinkav spune:
Neata!
Dragelor, multumim!
E mult mai bine!A mai facut ieri seara febra, dar nu tare.Gatul e inca plin de puroi, dar mergem spre bine.
Ieri m-a sunat si educatoarea ei de la gradi, daca nu am mai dat pe acolo de 1.5 sapt, se ingrijora, mai ales ca azi au plecat in excursie la o ferma din Giurgiu.
Alex ieri a facut la scoala vaccinul ROR(de 7 ani), a zis ca "mare branza a fost vaccinul asta"![]()
, zici ca un sarpe l-a intepat
. A avut si concurs la lb.romana, si evident(eu iarasi cu ale mele
) a luat 19 din 20.Offfffffffff!
Duamna Ceamica te-am visat azi noapte...evident ca totul se desfasura in magazin de incaltaminte, cica te-am vazut cum iti probai niste sandale!![]()
![]()
![]()
Ce mai faci?
Rox, cum se simte Alex cu aparatul dentar?Sper ca e ok!
Pupici, ma duc sa mai muncesc nitel!![]()
crishtina spune:
Mandarinutza am eu o idee, poate iti prinde bine
Prinse de o coronita, 2 sarme din alea ce se indoaie usor, invelite in panglica colorata si la varf bile din burete colorat sau ceva crosetat rotund sau ...material colorat lipit, sau... ![]()
Crishtina cu Robert , Nicole &

Roxana_G spune:
Alina, multa multa sanatate fetei. Sper sa fie mai bine, dar aveti rabdare ca astea cu puroi in gat dureaza ceva. Bravo lui Alex, eu zic ca e f bine. 
Alexandra nu e ok cu aparatul, a plans rau ieri ca o doare. Estetic e ok, insa acomodarea e grea. Nu prea mananca, tot fosfaie din buze si plange de durere. Sa vedem, dupa 2-3 zile ar trebui sa fie ok.
Sabina spune:
Alina, recuparere rapida Oliviei!
Cat despre Alex, o sa te cert.
Iti dai seama sper cat de nociva e oftica asta ta, choiar daca nu i=o spui, el tot simte presiunea.
De aia se duce la concursuri acuma, sa vada care-i treaba si sa devina din ce in ce mai atent.
20 de puncte nu ii garanteaza fericirea in viata, in schimb 19 il vor tine vigilent.
(zise capo di tutti capi :D)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Sabina, ai dreptate, sunt eu ca o pasarica in cap, pe moment!![]()
Dar nu pot tot timpul sa-l scuz, pe 25 are la mate...![]()
Nu stiu cum se va comporta pe viitor, dar momentan nu il afecteaza tare, cateodata am impresia ca nici nu ii pasa. ![]()
Ieri mi-a zis ca nu vrea sa mearga la FTK, ca intarzie la dans(dansul incepe la 7.30, iar ftk se termina tot la ora aia si intarziem 15 min), si ca nu mai vrea sa intarzie. Ii zic nu iti mai place la FTK? Si el ba da, ca ii place, doar ca ii place si dansul.![]()
Catelul a inceput sa faca si pe presulet....o data da, o data nu!E un progres!
Sabina spune:
deci:
(trag aer in piept)
la varsta asta se duce la concursuri daca ii place si ca sa se obisnuiasca cu atnmosfera.
daca mai nimreste si ceva raspunsuri, e un mare plus fata de castigul scontat.
asa ca gata cu presiunile astea, e f f destept si echilobrat ca nu e afectat.
sa fii mandra de el ca nu e ca noi, speriat de bombe ca nu are numa 10 pe linie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna dimineata!
Alina ce bine ca a mai cedat febra!!! Sa fie bine blonduta frumoasa!!!
De acord cu ce spune Sabina despre rezultatul lui Alex.
Roxana, era de asteptat sa se acomodeze greu. si cind ai o lucrare noua simti un disconfort apoi la aparat cu asa tensiuni in dinti.
Sper sa fie bine repede.
Mandarinuta cum spune Cristina niste pipe cleaners pe o diadema sunt super!!! Aripi se gasesc in H&M. Se anunta super vacanta la voi. Abia astept si eu alea 7 zile...
Salutam pe toat lumea fara exceptie!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.