Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Sa va scriu ceva si despre noi: suntem o buburuza de 11 ianuarie, nascuta la Filantropia cu 3800 si 54 de cm...Acum avem patru lunite, 6020gr si 64 cm. Crestem frumos, papam de la mami, dormim putin, avem chef de joaca tot timpul si vrem numai cu mami pe langa noi...suntem rasfatate deh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Bine ai venit, piscotel Ma bucur ca ai scos capul din umbra. Sa-ti traiasca buburuza.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Piscotelului meu...mie asa imi place sa o alint inca din burtica...ii place sa se ridice in fundulet deja...Aseara ta-su a invatat-o o smecherie pe care a prins-o numaidecat...ii tot arata degetele aratatoare sa se prinda de ele ceea ce a si facut...iar acum cand ii dam sansa de a se agata de ele nu pierde nici o secunda...e asa haioasa ca se prinde doar de unul din ele si tot vrea sa se ridice:)

Mergi la inceput

Multumim Mayane si Shines pentru primire Ce sa va mai spun? Se intoarce de pe burta pe spate ori de cate ori are ocazia si rade...Apuca jucariile si le duce la gurita si le umple de balute...De aia i mai zic si Baluta...:)Roade pumnul nonstop...inca nu a descoperit suptul degetului dar cine stie...

Mergi la inceput

Ah am uitat sa va spun ce e mai important...Picotelul meu se numeste Ioana Alessia. M-a luat valul...Acum stau cu ea in brate pentru ca nu e chip altfel...Suntem inainte de baita si e scandalul cat casa altfel...E si obosita pentru ca azi am profitat de vremea superba de afara si am stat vrei 4 ore, ocazie cu care m-am plimbat cu bebeii de mirelus si fetite de sugubine de la odiseea de nov dec:)

Mergi la inceput

Cu aceasta ocazie o salut si pe Mirela

Mergi la inceput

In rest, mami e cea mai cea jucarie...Cu toate celelalte se joaca cat se joaca si apoi le arunca...In schimb daca ii cant, vorbesc, maimutaresc, o iau in brate, dansam, facem sport, etc e cea mai fericita...

Mergi la inceput

Si inca o jucarie care ii mentine atentia un pic mai multe decat celelalte e catelul vorbitor de la fisher-price. Bineinteles trebe si el fluturat prin fata ei nu asa oricum...

Mergi la inceput

Aaaa si inca ceva important...Am devenit crestini pe 16 aprilie ...o petrecere micuta cu prietenii apropiati, dar am reusit cu aceasta ocazie sa ne mai incarcam si noi bateriile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mai fetelor, ma tot uit la poze si vad carucioare cu spatarul ridicat. Adicatelea al meu are 3 luni. Pot sa incep sa-i schimb unghiul la spatar?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput