Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor.SELENAR stiu cum arata ceea ce spui tu. A avut o data dar s- a luat la baita. Acum este o umflatura mica alba, pare a fi puroi. Merg marti la pediatru sa-i arat.
MARI MARIUKsuper tare Vladut la masa.
CAMELUSKA am admirat pozele. F dulcica fetita ta.fetele

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna seara fetelor!
In sfarsit domnisoara D a stat in fundulet reprize de cateva secunde , destul cat sa imortalizam momentul .
Mananca in continuare putin ,azi iaurtul a salvat masa de legume cu carne , nu a vrut simplu , am pus iaurt si a dat gata tot .
unde gasesc baveta din plastic aceea care se si imbraca , dar fara material deasupra , ca m-am saturat de spalat 3 pe zi
CAMELUSKA -eu sunt nicoleta
Mari sa treaca nervii
O NOAPTE LINISTITA

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna seara! slabuta activitate, se vede ca a fost weekend! si noi am fost fff mult pe afara! ne-am obisnuit bine de tot cu caruciorul, f rar mai face scandal! daca ii dau cate un covrig in mana e cel mai fericit, se face ca purcelu pe la gurita si pe bluza si apoi adoarme! doar ca tare putintel doarme, cate o jum de h, dar deja m-am obisnuit! rar se intampla sa depaseasca 1 ora!
selenar, si Darius de cand s-a nascut si au inceput colicii, doar pe verticala a stat, dar nu mi se pare nimic in neregula si noi am fost si la controale mai amanuntite! mai cere o parere daca ti se pare ceva in neregula!
camelusk, sanatate Adelinutei(eu ii zic asa, nu Ioana )
Mari, pai Vladut e mare, si se ridica singur! selenar zicea de bebeii mai mici, daca e ok sau nu sa-i tinem in picioare! dar vb ei, cu moderatie, nu are ce sa le faca rau!

Am admirat pozici cu Adelina-Ioana si cu Eduard-Nicolae!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

buna seara!
azi Tavis a facut 7 luni, asa ca desi e tarziu va invit si pe voi sa papati ceva dulce si sa bem cate o cola. Daca ati adormit, le las pentru maine dimineata.
Am lipsit o vreme, nu am scuza, ci doar nu-mi ajunge timpul. Nici poze noi nu am mai facut de mult. Va citesc mai des de pe telefon cand suntem prin parc, mai greu cu scrisul.
Pupam mamicile si copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna seara!

la multi ani sarbatoritilor zilei! sa cresteti sanatosi si frumosi!

apropo de stat in fund, nici Tudor nu sta foarte bine, dar el se ridica totusi singur in pozitia asta. sta citeva secunde si apoi ori o ia in 4 labe, ori cade pe spate cit e de lung. nu are suficienta stare sa stea nemiscat si se dezekilibreaza.
dupa cum il vad de neastimparat, cred ca va fi vai de mine cind incepe sa umble si sa faca prostii
azi a tinut-o numai cu da-da da-da.
si am inregistrat si o premiera: am papat prinzul in prezenta si in casa socrilor. in 10 minute a terminat frumos tot! si mie care imi era frica ca nu o sa vrea deloc...

sa aveti o saptamina faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

In sfarsit reusesc si eu sa intru un pic. Azi am stat pe afara pana mai tarziu si ne-au piscat tantarii...Am pus si cateva pozici in album, dar tare greu s-au incarcat.
Va las acum, noapte buna!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Haideti la cafea.
Noi am dormit mult mai bine, Vlad s-a trezit o singura data, l-am pus langa mine si am dormit asa pana la 7 dimineata, fara scancete, fataieli sau treziri dese. A dormit cu piciorusele ridicate pe piciorul meu si cu manutele in sus, deasupra capului.
Eu nu cred ca voi avea o saptamana prea buna deoarece iar m-am certat cu sotul, pe acelasi motiv ca pana acum: nu ma ajuta cu copilul...ieri eram zombi ca nu dormisem bine, burta ma durea ca zilele trecute mi-au venit uratii, copilul urla, iar el si-a pus palma-n fund si a plecat la pescuit Asa ca i-am spus clar ca urmatoarea data cand vede ca sunt terminata fizic si psihic iar el pleaca, sa plece definitiv ca si asa nu ma pot baza pe el in cresterea copilului, ma voi descurca singura intr-un fel sau altul......si asa cred ca fac un mic bagaj si plec o vreme la ai mei la sat zilele viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Off Mari, cred ca as lua-o din loc daca nu m-ar ajuta sotul. Mergi la tara si poate va fi mai bine.
Analizele au iesit bune, in limite normale. Dar are eosinofilele mari si citind pe net m-am luat de ganduri. Nasa spunea ca este predispus la alergii, dar eu stiu ca copii alaptati nu au risc de alergii. Azi va merge sotul la medicul pediatru .

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Mari, multumim de cafeluta si un mare .

Noi de joi noaptea ne luptam cu febra,mucusori, tuse. Bine ca ieri nu a mai facut febra. Am fost vineri la medicul de familie si a vazut si putin rosu in gat, asa ca mi-a dat si antibiotic. Nu am vrut sa il dau, dar vazand ca tot face febra, am zis ca hai. Ieri am fost la pediatru si mi-a zis ca acest guturai e de la dintuci, ii ies 4 odata , si sus si jos. Gingia de sus aproape a spart, cea de jos e umflata tare. Si dintii se vor inmulti repede, pe langa cei 4 gingia de jos e cam toata alba. Vai de sanii mei.

Pe afara am tot iesit, asa cu tot cu febra. Acum de cand cu prob astea , doarme mai bine noaptea se trezeste o data ca nu poate respira, o mai trezesc eu o data pt medicament si cam atat, nu de 3 ori pe ora ca pana acum.

Felicit si eu bebelusii care au mai adaugat o lunita in cununa lor, acusica avem bebei mari de un anisor . Mie mi se pare ca trece mult mai repede timpul decat atunci cand eram cu burtica.

Va pupacesc.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

MARI, un pupic si o imbratisare de la noi! sunt sigura ca lucrurile astea vor trece, dar e bine ca esti ferma si nu accepti unele abateri ale sotului.
Si al meu are tendinta, daca ii spun ca un lucru trebuie facut altfel spre exemplu, de a-mi pune copilul in brate spunand sa ma descurc singura... eu sper ca l-am lamurit ca Tudor este in egala masura copilul amandurora si trebuie sa se implice la fel, daca eu fac efortul ca el sa nu-l auda noaptea, el trebuie sa suplineasca ziua cand este acasa.

ORAMONA, pupam Elisa dulce, sa treaca repede neplacerile... wow...4 dinti deodata... noi tot stirbi suntem...

Azi sunt cam in crize...o noua zi cu dureri crunte de spate, imi vine sa plang cand ma trezesc ... Mai vine cate un filozof si spune ca e de la greutate...perfect de acord, ce-as mai face o magie sa scap in 24 de ora de toate kg in plus....

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput