Prietene la bine si la greu - 119
Raspunsuri - Pagina 5
simina_kin spune:
imi pare ata de rau Many
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
many_bani spune:
Va multumesc mult, pt. mine maine o sa fie o zi foarte grea, apoi o sa-mi ling ranile departe de Buc. Sper sa pot sa va spun intr-o zi ce am patit, acum nu pot fi coerenta.
Multumesc
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Va multumesc mult, pt. mine maine o sa fie o zi foarte grea, apoi o sa-mi ling ranile departe de Buc. Sper sa pot sa va spun intr-o zi ce am patit, acum nu pot fi coerenta. Multumesc mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
suntem alaturi de tine
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 8+
monis5 spune:
Many nu am nimic de zis. Doar o imbratisare mare si calda . Imi pare enorm de rau.
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
eu nu stiu din ce motiv m-am uitat pe la pranz ce scriam noi acum 2 ani la odisee. Si m-am minunat ce fete faine scriau pe vremea aia si au disparut complet din peisaj.... Krelia, Simonette, Andrutza, Miramar etc etc... nu mai zic de Alunelsialbinuta... iaca s-au facut 2 ani de cand s-a dus si ea...
ma duc sa ma culc (daca as mai fuma, m-as duce sa fumez , asa de necaz)
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Many, ce spui tu acolo......... Te imbratisez... fii tare! Vlad are nevoie de tine optimista... Ufff Doamne! e cumplit....
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+
ionelamaria spune:
Many, maine vom fi si noi cu ganduri pozitive catre tine...
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+
Dozz spune:
Many, sunt si eu cu gandul la tine. Imi pare tare, tare rau. Sper sa ai puterea sa mai incerci si sa reusesti. Ma gandesc maine la tine, sa treaca repede ziua.
Dienutze, noi am fost la pensiunea panicel, langa Bran (au site chiar cu numele asta). E frumos acolo, dar putin izolat. Insa au cai, ponei, catei si gaste - un paradis pt prichindei. La mica distanta e Vila Bran (la fel, au site) unde e populat si au multe chestii pt copii, inclusiv program cu activitati.
Tina, Licurici, multumesc pt adrese. Dar ce complicat e cu comenzile astea online. Eu doream incaltari, dar cred ca ma las pagubasa.