Prietene la bine si la greu - 119

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Floricik, stiam eu ca am uitat ceva...am vazut pozele cu Zburly, tare frumoasa mai este si ce par frumos are

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hello

Many sper sa gasiti vacanta perfecta

Miany la vizionare a fost ok, atata ca Iulian a mers incontinuu pe scari si eu m-am concentrat f f greu sa intreb una alta pe educatoarea care umbla si ea de nebuna dupa noi pe scari .

Dozz www.casutapiticilor.ro/" target="_blank">asta e gradinita

Lumi legat de lumea parcului si ce gasesti in ea, am scris si eu ieri pe blog

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Monis, te intreb pe tine, am observat ca esti total impotriva tv-ului ptr copilasi. Nu il lasi pe Iuli deloc la tv? Daca da, cum resusesti? Sunt constienta ca nu este bine ptr ei, dar cand avem vreme mai urata afara si stam in casa, la mine tv-ul merge aproape in permanenta si este inevitabil sa nu se mai uite si David.

Dana sunt impotriva tvului de spaima. Daca l-as lasa pe Iulian la desenele de pe ducktv, mi-e teama ca ar sta si 3 ore (tot zic sa fac odata un experiment dar nu ma lasa inima...). Fiind vorba de un copil care sta ocupat cu vreo jucarie doar cateva minute, mi se pare inspaimantator cum poate fi de atras de tv... Pe mine ma ajuta ca nu ma uit la tv deloc... stirile le citesc pe net - hotnews.ro de unde pot sa-mi aleg ce citesc nu sa stau asaltata de crime si violuri pana vine o stire care ma intereseaza; dimineata mergem 2-2,5 ore in parc, apoi pranz, somn si iar parc, iar seara joaca pana la baie, asa ca momentele de tv sunt limitate. Mai greu e cand e vremea mai proasta si stam mai putin afara... atunci mai da peste telecomanda si insista si ii dau drumul, dar ce-mi place si inca ma linisteste este ca daca schimb programul, pleaca la jucarii (apoi in 2-3 minute inchid de tot tv-ul).
Lasand asta la o parte, imi amintesc perfect de ultimii ani ai mamei inainte de pensie, cand imi povesteala de ultima clasa la care a fost diriginta, ca dupa-amiezile copiii se uitau acasa la telenovele!!! si la scoala ii auzea povestindu-si episoade .
In fine, sunt multe lucruri de care mi-e teama ca pot aliena un copil, dar noh, asta ma priveste. De aceea am si editat, apoi reeditat mesajul de ieri, cu tv-ul, ca doar nu e treaba mea cine si ce face, departe de mine gandul .

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Monis, mersi ptr raspuns
Pai la tine este bine ca nu te uiti la tv. Mie imi place sa ma uitAcum ce sa zic...nu stau nici toata ziua pe canapea si ma uit la telenovele. Dar imi place sa ma uit la o stire, la un videoclip, la cate un show, la Marutza si recunosc ca il mai las si pe David la desene dar nu mai mult de 15 minute.aaa...il mai las sa se uite pe Animal Planet.
Binenteles ca este treaba fiecaruia ceea ce face dar eu te admir ptr ca stii ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Ofer si eu un ceai sau o plajitulica (cum zicea un fost prof canadian de franceza insistand pe l cu mandrie)!

Miany

Monis, vazut si placut site-ul cu gradi, sper sa-ti fi placut si la fatza locului si daca da, sa gasesti si loc disponibil

In privintza TV-ului eu stau super linistita ca fii-mea nu se uita, este total paralela cu ce e la TV, singura reactie o are cand aude muzica si incepe sa danseze. Nici noi nu ne uitam la TV prea mult pt ca eu nu am timp si nici rabdare si la cata oboseala am la activ as adormi imediat.

Dankutza eu iti trimit si sa stii ca eu personal te inteleg si mai ales apreciez eforturile pe care le faci pt fetitza ta. Eu sunt alta fire si fiecare dintre noi are alta mentalitate si atitudine vis-a-vis diferite situatii si cand mai ziceam cate ceva nu este critica si pur si simplu schimbam pareri si conceptii. Pe mine ma ajuta enorm sa stiu si pctul de vedere al altei persoane indiferent de ce cred eu.

Dana, ma bucur ca esti mai bine si sa stii ca si Giulia este o mica mancacioasa, important este sa manance ce tb. Pup Davidul frumos si bretonat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna la toata lumea!!!!

floricick am admirat-o si pe zburly in pozicile Siminei; are o mutrita tare simpatica, o blondina reusita ..e absolut adorabila!

dana ce distractie pe piciul tau!!! ai grija de tine (imi pari tare obosita, e de inteles ce-i drept)

legat de TV,imi dau si eu cu parerea desi n-am fost intrebata:nici eu nu ii dau drumul peste zi(ma uit putin seara dupa ce il culc pe david,daca nu cumva cad franta langa el),ascultam muzica la DVD sau radio,ca si cristina..in rarele ocazii in care il deschid, merge pe animal planet sau minimax...am constatat cu satisfactie ca David nu are rabdare sa priveasca mai mult de cateva minute ,chiar daca e vorba de desene..
din punctul meu de vedere,TV nu este cel mai bun mod de a invata diferite lucruri...

apropo de ce zicea Monis, am ramas si eu socata sa aud fetite de 6-7-8 ani discutand despre ce se mai intampla in diferite telenovele si care ascultau pe telefoanele mobile manele

Mergi la inceput

Miany, desi evit sa judec oamenii in general, in ceea ce priveste atat comportamentul abuziv si obraznic al copiilor de cativa anisori cat si ascultatul manelelor pe telefon sau la TV de catre copii mai mari nu pot spune decat atat: atata vreme cat nu exista discernamant la asemenea varste reactiile si comportamentul sunt absolut copiate de la parinti, bunici si orice alta persoana care face parte din viata respectivului copil. Personal, ma rog la Dumnezeu sa-mi dea suficienta intelepciune si rabdare sa pot ghida minunea noastra catre un drum firesc si calcat de oameni echilibrati.
In alta ordine de idei, ce mai gatesti bun?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

apropo de ce fauna intalnesti prin parcuri..ma refer la mamici acum; deunazi eram intr-un parc langa noi si ne "conversam" cu niste "tipe"...ma lamentam ca nu-mi ramane mult timp la dispozitie sa-mi fac treaba,ca al meu pui vine si ma trage de pantaloni sa merg la joaca...la care una din ele "da ca cineva sta sa se joace cu el...",apoi vad copilul tipei luand-o la vale spre trepte..se repede la el ,il ia de o aripa si striga la el 'ti-am spus sa nu te misti de aici' si ii aplica o corectie la fund...copilul e cam de varsta lui david....am ramas fara replica...

din astfel de motive am ajuns sa evit parcurile din imediata vecinatate a casei..se pare ca e o "zona populata necorespunzator"...

Mergi la inceput

Laura, ca tot te-am prins pe aici...pe mine ma innebuneste o treaba: pe unde merg cu David, toata lumea il serveste cu haribo(bomboane din alea gumate) sau acadele ...inclusiv pediatrul. Cand le explic frumos ca nu ii dau dulce...ii aud: saracul copil!
La voi este asa?

Mergi la inceput

Scuze Many, tb sa dau mielul sau vitelul?

Am aburit toate numele.....
Edit doi: Dana, pe mine ma omoara cu feliile de parizer sau salam.....La gradi le-am spus clar ca nu mananca dulciuri si s-au conformat iar la pedi exista urmatorul ritual: la finalul consultatiei ii pune niste figurine din plastic si caramele intr-o cutie speciala ca sa-si ia singura "recompensa". O las pt ca nu le mananca, le arunc dupa. Fa si tu la fel la pediatru sau da-i una singura!

Mergi la inceput