Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Mi-am sters si eu albumul ,imi pare rau de ce se intampla .
Eu tind sa cred ca e eroare de la ei ,eu sunt inca logata ,am dat regresh si totul e ok ,nu pricep nimic !!!!!!!!!

Fetelor , eu n-am folosit si nici nu stiu sa foloses bine Picassa,dar ce inseamna
Recent Activity Following 1 person | Show All Activity
Am apasat pe acea persoana si e nume de turc si apar niste bijuterii .Cineva dintre noi urmareste acea persoana sau ea ne urmareste pe noi ?
Scuze dar nu pricep !

19+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Si inusic e cineva de printre noi ? Ca apare la Recent activity si nu i-am gasit albumul pe la noi ,ci e public .
Am dat un print screen,sper sa se inteleaga ceva
http://imageshack.us/f/706/picassa.jpg/

19+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

o seara buna fetelor...am intrat putin sa va citesc si nu ma asteptam sa va gasesc la ora asta pe forum..si din ce am citit am vazut k sunt probleme cu picassa...nici eu nu ma pot loga...daca mai este cineva momentan logata pe picassa o rog sa mi stearga si mie albumul...multumesc...pupici dulci pt toate si imi pare rau k nu va pot vizita prea des dar am probleme cu pc-ul.(astept sa mi trimita sotul unul mai bun :D)

cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 12+

Mergi la inceput

Annare,ti-am sters albumul
Mi-e frica sa inchid pagina,mai sunt prin zona daca mai pot ajuta cu ceva

19+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

alayna...si-al meu te rog

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

alayna...si-al meu te rog

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

L-am sters

Ma bag la somnic,somn usor

19+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

maaiii fetelor mult ati scris in ultimele zile!!Am recuperat cu greu!!
Noi nu prea am mai intrat ca am fost tot pe afara, azi am stat muult in parc si in curte, ca e asa de cald!!
dupa toate mes voastre nu ma pot gandi decat la branza (Apropo, feta e din lapte de capra), la cirese si la capsuni.Azi s-a copt prima capsuna, i-am dat-o sa o pape George, dar am salivat uitandu-ma in gurita lui.La cires inca dam tarcoale(eu cu baiatul meu) ca graurii, dar mai dureaza cateva saptamani .
Cu lactatele, eu trebuie sa recunosc ca mama cumpara branza de la niste cunostiinte din piata, oua de la vecina (fiindca nu le da la gaini furaje si stie ca dam la copil, de aceea ne da doar ouale de maxim 1, 2 zile), iar laptele tot de la niste vecini, care il aduc proaspat muls, iar noi il fierbem.Mie mi se pare totusi ca e mai bun ce e natural, doar sa poti avea incredere in vanzatori.
AAA inca ceva, la voi uterul nu a ajuns la buric?Ca eu am aproape 19 saptamani si il simt pana la un deget sub buric..Eu stiam ca la 5 luni ajunge la buric..Poate depinde de inaltime...eu am 1,63.

18+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Poftiti la o ca eu sunt chiauna
Mei, iar sunt probleme cu picassa? Nush ce sa zic... Nu m-am logat pe gmail , adica pe contul comun de alaltaieri, ca eu asa intru pe picassa, de pe gmail

inusic sunt eu, si NU sunt pe public albumele mele, v-am dat voua share la cateva poze ca sa ne vedeti fata.
Daca e cineva "follower" se poate f usor sterge. Sa vad daca pot intra si sa-l sterg. Daca e "follower" inseamna ca ne urmareste pozele de pe contul comun, dar nush daca le poate vedea daca albumele sunt pe private. Ei na, ca nu ma pot loga.... Mda, nasol, acum tre sa schimb iar setarile de securitate de pe contul meu...

alayna turcul ala care e follower are cumva si poze cu mancare? Am mai vazut la nush ce odisee, probabil ca a fiica-mii, un follower de genul asta, cu bijuterii si mancare la poze. Acum nu mai e follower, cred ca a fost sters

didiana si la mine uterul a ajuns f aproape de buric, si am si 1,63 m, dar eu am 20 s acum

de si20+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

NEatza.. si eu vreau albumul sters.. nici de dimineata nu merge picassa..

Fac casuta noua

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Casuta noua

Mergi la inceput