Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Mancai si eu ca purcica acuma (ghiveci de legume cu ardei copti si telemea). am bagat si o banana si-s ca un greiere.. Cand plec de la munca o sa caut capsuni , vreau sa iau 2 kile si sa le mananc singura pe amandoua.

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Poti manca aceste capsuni care se gasesc acum pe piata? Mie mi se pare ca au doar miros, gust...de carton. Si cred ca au si multe chimicale prin ele, mie mi-a fost rau de cate ori am mancat capsuni din astea. Ultima data cand am luat chiar le-am aruncat, miroseau a azot sau a ceva de genul asta cand muscam din ele...Mai bine le asteptam pe cele de la sf lui iunie, sunt mai bune.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

O,daaa,capsuuuni , le tot urmaresc pe alea din gradina soacra-mii, au inflorit deja de o saptamana...

Pe blogul gabrielei cara nu pot intra,cica nu am invitatie...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mie imi plac capsunile astea , chiar mi se par bune
eu mananc si pepene rosu , f des , si spre surprinderea mea , este delicios , f dulce si zemos

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

si eu manac capsuni cam de cand au aparut. imi iau numai in wk ca imi e si mie teama de chimicalele pe care le contin...

lali asa e, nu se mai poate accesa blogul gabrielei cara... adica nici eu nu pot si nu stiu de ce... pacat. poate ca o fi o problema temporara.

20+

Mergi la inceput

Se pare ca eu nu am noroc la fructeAm cumparat si eu pepene ca muream de pofta dar era fara gust, parca mancam apa in stare solida. Cred ca astia la noi aici aduc numai rebuturi.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Sunt fffffff dezamagita Cica doctori cu prestigiu care te trateaza cu fundu....Scuze de expresie Dar chiar imi vine sa plang.

Am venit de morfologia fetala, daca pot sa-i spun asa.Pe fata care a fost inaintea mea a tinut-o o ora si 30 minute iar pe mine 10 minute.Nu-mi venea sa cred cand mi-a zis gata totul este bine.Ce este bine nu stiu ca la toate scrie normal

Mai fetelor la voi cum a fost?Mie nici macar nu mi-a zis cate degetele are la maini si picioare, la mana dreapta i le numarai eu

Mi-a aratat si mie femurul 40,1mm mi-a zis ca este normal dar eu stiu...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Despre ce vorbiti voi aici ...

SI eu am avut retinere cu capsunii. insa ultimi pe care i-am luat au avut si gust si miros si culoare.. la fel si pepenele verde.. cel luat din carrefour, ca cel din cora a fost execrabil..

Zubi.. asa zici .. dupa cum ti-am facut noi calculele, ma simt mare functionara publica Ps nu e de bine...

JAde eu ciresele le astept e can am ramas gravida.. insa cele de copac.. ca primele cu 30 50 lei / kg.. nu le-as lua nici batuta.. si piersicile..

HElenutza 23.. si ce ti-a zis contabilul ce a zis si noi sau noi am gresit?

Eu azi fac pui cu fasole verde scazuta ..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

doar ce am papat si eu 500g capsuni cu zahar

si mergand eu pe strada vad un om care culegea cirese (nu erau coapte bine) si ma dusei la el si ii cerui ca muream de pofta

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Aoleu, de cirese uitasemAcum mi-e pofta si de cireseNu mai vine vara asta !

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

rach .. doctori si doctori .. nu fi trista.. din experienta mea cu cei 5 dr la care am fost de la inceput.. pot sa iti zic ca daca zica cae bine e bine.. daca zice ca e normal e f bine.. mcar ti-a aratat-o pe baby? ti-a zis cat timp are? eu de asta mi-am schimbat dr renumit nu numai ca era superficial dar nici nu zicea nimik...

PE fetal biometry calculator am descoperit ca bebelina ta corespunde dupa FL de 40,1 la 22,5 S... http://www.perinatology.com/calculators/biometry.htm
cat stiai ca ai? oricum unvarf de ac poate face diferenta de 3 zile... am invatat pe propria-mi piele

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput