Regasiri (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata fetele si poftiti la o cafea.
Caldura mare, nu gluma.
Roxana ce ati facut la dr? Bafta cu creditul si cu rezolvatul problemelor.
Maya distractie placuta la mare (inca de pe acum ca acolo imi sta gamndul). Si Erica merge la gradi toata luna. Imi pare rau de nunta ratata
Danita bafta cu reacomodarea la serviciu
Bambo ma bucur ca sunteti bine. Antonia este cam ca a mea, vad, din toate punctele de vedere

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Incerc sa scriu repede si scurt pentru ca citi ca forumul va fi in revizie dupa pranz.
Am venit de la mare vineri seara.
Am fost la Sunny Beach - Bulgaria, hotel Club Evrika (4 stele).
A fost foarte frumos. Iulia incepuse sa bazaie vineri dimineata cand a aflat ca trebuie sa plecam acasa.
Nu ne-am intalnit cu Danita pentru ca nu ne-am inteles cum trebuie (am crezut ca vom fi la acelasi hotel, dar n-a fost asa).
Am facut o gramada de poze. Insa astept sa strangem poze si de la ceilalti cu care am fost ca sa pot sa pun pe net ce este mai frumos.

Voi incerca sa citesc si din urma.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cand am intrat aseara sau dimineata, nu mai stiu cand, am vazut chestiile alea sub nume...poze sau...ce-or fii ele, iar acum, la Angi...o si vad ....credeam ca era din cauza somnului, dar le vad si acum

Am fost duminica pe seara la urgente....valeu...era o ditamai satra ("prietenii" mei)la intrare, iar cand am intrebat cine-i ultima persoana am vazut ca eram cam a 6-a....au intrat vreo 3-4 si cand sa numar - dupa ce mai aparusera cativa colorati cu puradeii din dotare....eram cam a 7-a, se luasera la cearta cu doctorita...aia nu mai voia sa consulte....m-am enervat ca mai aveam putin si explodam si am plecat.
Sa vedeti tupeu pe ciori: era una la vreo 15 ani -se vedea ca-i e rau ca de-abia se tinea pe picioare (sa ma ierte Dumnezeu dar n-am avut nici o farama de compatimire la adresa ei), venise cu vreo 3 "rubedenii" dupa ea. A intrat in cabinet , iar la iesire una din "rudili" ei s-a luat la cearta cu doctorita si cu asistenta ca ce, frate...i-a facut o injectie, i-a dat 2 "buline" si o trimite acasa????? Pai cum isi permite, domnle, trebuia s-o bage cu "prefuzie", nu s-o dea acasa ca doar ei au dat bani multi ....unde or fii dat....dracu sa-i ia....ma indoiesc tare ca lucreaza vreunul si plateste la asigurari...

Mda....am mai fost la urgente...dar niciodata n-am dat de atatia colorati adunati acolo.

Deci...am ajuns acasa, am continuat cu Aerius...iar ieri dimineata deja incepusera sa-i dispara din bubite, azi mai are cateva doar pe ici- pe colo. Adica vreau sa zic ca n-am ajuns nici la medicul de familie...si acolo mi-e drag rau sa ma duc....

V-am scris ca l-am tuns pe Calin? Dar m-am luat dupa el sa-l tund "fara par" si l-am tuns cu nr cel mai mic...cand mi-am dat seama era deja tarziu.... asta este...voi pune poze sa-l vedeti....dar ii va creste lui parul la loc...

Angi, cum e la Riu Evrika, acolo e varul meu acum, a plecat duminica, vine duminica viitoare...a prins o oferta, 7 nopti cu 720 euro sau...asa ceva. (2 adulti si un copil de 4 ani). Citisem ca-i ok si le-am dat "acceptul" (mai nou, sunt "consilier" pe Bulgaria si nu numai), sper sa nu fii gresit (sau nu rau)

Cu concediul...vom merge din 15 august ,daca vom mai gasi locuri pana ne hotaram definitiv , tot la Duni, la Pelican de data asta. Sau asa avem in plan... Si saptamana viitoare plecam la Fundata, la vila care v-am aratat-o, de-abia astept

Deocamdata ma gandesc daca sa-i fac ziua Oanei sau nu....cu colegii/prietenii, ca o vom serba la munte cu neamul , chiar nu stiu ptr ca marea parte din colegi vor pleca in tabara luni,altii pleaca cu parintii la munte/mare, as amana-o dar parca nu mai are farmec sa i-o fac dupa...nu stiu...vom vedea.
Sa n-o deochi...nu stiu ce-i cu ea...cred ca mi-a inlocuit careva copchilul....zau...sa fii trecut criza...mi-e teama tare sa ma gandesc...cred ca acel club e de vina.... daca-i asa....prefer s-o mai las din cand in cand (nu singura, bine-nteles) - de exemplu la sfarsitul vacantei cum i-am zis, apoi la sfarsitul semestrului.......daca....(fara DACA nu se poate)...daca asa e liniste....pe cuvant de pionier ca e si asta o solutie....traiasca clubul!!!!

Nu mai stiu daca v-am povestit...imi povestea colega mea -cu care a fost Oana -ca era cu ochii pe ea si daca i se parea ca a "ochit-o" vreunul...se ducea si ii spunea ca-i minora si ce varsta are , vorba ei..."parca eram cu pliciul lui Prigoana"

Trimit mesajul , mi-e frica sa nu-l pierd.

Mergi la inceput

Bambo, spuneai ca plecati in concediu in Grecia parca retin, unde anume si cand?

Maya, va descurcati voi cu drumul, plecati cu masina sau cu trenul? Daca puteti, plecati cat mai cu noaptea-n cap ca sa doarma fetele cat mai mult pe drum, apoi...ia-le sa aiba o ocupatie pe drum (carticele de colorat, jucarii, chiar o jucarie noua... sa aiba ce studia)
Analiza aia a ta cu colesterolul...poate ca au gresit pe undeva..sau poate ai mancat tu ceva atunci....nu stiu...imi dau cu parerea

Dastefa, ce faceti, se balacesc fetele in piscina, le place?

Dbunny, voi ce mai spuneti, de caldura nu intreb ca mi-e teama (de bine ce ma vaitam ca nu era destul de cald pe aici)

De Dolores mai stiti ceva, ce-o mai face ca nu ne-a mai spus nimic de Davidutu si nici pe mess n-am mai vazut-o.

Danita ...deci am vazut eu bine ca-i inaltut d-nul P, uite m-ati facut curioasa si ma duc sa-l masor si eu pe Calin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.
uite m-ati facut curioasa si ma duc sa-l masor si eu pe Calin.

107 cm...mai inalt cu 1 cm decat Ana ....si cu 1 kg mai gras , adica 18 kg...

Iar m-am pus pe scris...opriti-maaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ce ma binedispun mesajele Roxanei, tari ciorile cu prefuziile

angi sa ne pui pozici

ati vazut ca a nascut si Laura¿ sa-ti traiasca feciorasul, sa fie cuminte, somnoros si papacios!

vacanta placuta fetelor care pleaca in concediu! Noi nu cred ca apucam, paco ia concediu in septembrie, prea aproape de nastere, si vrem sa strangem bani de-o masina mai mare...deci ciuciu concediu!

Eu sunt toroita de caldura, noroc ca Dani e copil cuminte si sta in casa pana dupa 5, de atata aer cond ma cam doare spatele, ma simt ca si cum as avea 2o de kile la bordnu mai am mult si acolo ajung...

Vb de masuri, Dani are 112cm si 2o kg, mai nou nu rateaza ocazia de-a se cantari la farmacie de fiecare data cand ma cantaresc eu. Arata schilod, inalt cat varasa de 7 ani, dar are carlige in loc de picioare, coastele inca nu i se vad, acu parca mananca mai bine...

Roxana sa ne arati cheliosul

ce le mai dati de mancare puradeilor pe caldurile astea¿ al meu e mort duva salata de paste cu telemea, salata verde si porumb din conserva, ar cina zilnic asa ceva

Vroiam sa va mai intreb: ai vostrii mananca de toate¿ ca Dani refuza de cand lumea rosiile, castravetele, ardeiul...am reusit sa-i dau zilele trecute chiftelute de dovleac, mare minune, ca nici dupa alea de carne nu se omoara
25+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Neata fetelor.
Angi sa va fie de bine concediul. Asteptam pozicile,
Dbunny mare bucatareala la tine. Eu daca intru la 22 in casa la cina servim iaurturi, fructe si alte racituri gata de bagat in gura. Si ca sa raspund la intrebare: Erica mananca foarte putine lucruri, de exemplu: carne doar in sarmale, niciodata:fasole, mazare, ardei, dovlecei, conopida si multe alte legume. La ea singura salata e de rosii cu castraveti si cu ceapa. A...nici branza nu mananca si nici cascaval...
Roxana nu te opri din scris ca mie tare imi place sa te citesc
Important este ca lui Calin i-au trecut bubitele. Sa pui poze cu tunsulicul. Si eu am tuns-o pe Erica. David are parul mai lung acum, dar transpira prea rau.
Am vazut ca Laura are un baiat frumos foc. Sa-ti traiasca mami si sa fiti fericiti si sanatosi!
Dbunny la voi tot fata a ramas?
Dolores e bine, a fost in concediu, iar pe 7 a fost ziua ei. La multi ani draga noastra si sa mai treci si pe aici.
A...noi avem cca 1.12 inaltime si vreo16-17 kg.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Eu de dimineata am avut un meci cu vecina de langa, care a venit la lift dupa mine: de ce alearga copiii prin iarba din fata blocului, de ce rup frunze din pomi, ca oxigen, bla-bla, ca tipa pe afara, ca nu-i frumos, ca ea are studii, ca are 2 baieti ingineri si ca au fost tare cuminti, ca copiii nu trebuie sa alerge , ci trebuie sa aiba activitati gen sah,scris sau citit, si poate si saritul coarda din cand in cand, dar in locuri de joaca pentru copii imi venea sa o intreb daca spatiul din fata blocului e al ei cu acte si sa-i cer metoda prin care isi lega ea copiii de calorifer ca sa fie cuminti ca sincer eu nu pot sa o tin pe a mea in casa sa deseneze sau afara pe banca sa repetam poezii

Mergi la inceput

E ziua mea libera, asa ca la 8 jumate am fost in service cu masina , ptr ITP (expirase pe 24 iunie...daca ma prindea careva o pateam rau ca am tot mers ), revizia tehnica, schimbat ulei, filtru, au descoperit si-un proiector ars ( habar n-aveam, mi se parea mie ca-i cam intuneric pe drum), schimbat si filtrul de polen pe care nu l-am schimbat niciodata si noroc ca am mers cu masina de la firma , asa mi-am dat si eu seama ca-i ceva in neregula cu aerul meu conditionat ...si am cotizat 520 lei...ieftin (am mai avut si ceva reduceri ca Marius a lucrat o perioada la ei si sunt cunostinte vechi+clienti fideli).
Parbrizul....v-am spus ca acea crapatura a facut o bucla, nu s-a dus in sus,s-a intors in partea de jos de unde plecase... deci....merge asa...

Ank, nu i-ai zis nimic vecinei tale???? Spune-i ca au zis astia la radio ca mai sunt ceva locuri libere la spitalul nr 9....acolo e si liniste.. Si....vrei ceva musafiri, ca vin eu cu gasca mea....sa vezi atunci liniste...
Eu am vecini de treaba la capitolul asta...

Dbunny...lui Calin daca-i dai de 3 ori pe zi snitel si cu piure....e cel mai fericit. In rest...mai mananca mamaliga cu branza, inghetata, cascaval cu paine facute la toaster, inghetata , ii mai fac sandvis cu branza (am pe cineva de la care iau branza de oaie -care e cremoasa si i-o intind pe paine), inghetata , ....etc. Rosii, castraveti, ardei....nici gand, nu pune gura pe ele, doar cand sunt in mancare il pacalesc cu ele.
Inghetata nu trebuie sa-i dau eu ca se urca pe scaun la congelator si se serveste singur, sau cere bani si se duce la un magazin cu Ana, ii stie deja aia..... De cand i-au aparut bubitele alea nu i-am mai dat inghetata, l-am aburit cu injectii/doctor....ca parca prea luase avant, mancare manca-nu manca, dar inghetata era baza.
Pe mine ma enerveaza mama ca-l indoapa, degeaba-i zic sa-l lase in pace, mananca ce mananca si gata, nu alergat dupa el prin casa ca are aproape 5 ani....pana cand il alerg cu mancarea??? Si pus la masa singur cu farfuria si lingura/furculita.....ce naiba....nu mai e bebe. Cand e numai cu mine acasa...poate baiatul sa manance singur, daca e pe aproape mama sau Marius....gata.....nu mai stie Uffff....asa-i si la voi?

Acum imi dau seama ca e liniste cam multa pe aici, cred ca au plecat la verisoara-mea, ii face aleia capul avion, ma duc sa fac curat cat nu-s pe aici.

Mergi la inceput

Roxana Erica nu mananca la masa. Maxim se aseaza, ia o lingura si aude ea ceva ca sa plece. La tv mai mananca singura , da tot plimbatul e baza ca sa ajungem la 5-10 linguri. P[e nebuna aia am lasat-o in pace ca intr-o luna ma voi muta, asa ca...

Mergi la inceput