Regasiri (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si o saptamana buna va doresc ca nu stiu cand mai intru (si ce-i in mana nu-i minciuna)

Am mai avut o data o tentativa sa scriu dar am uitat sa trimit cred ca mesajul nu-i si eram sigura ca l-am trimis.

Ieri am avut ziua cea mai de kko...azi cred ca la fel ...am asa o stare aiurea....e 3 iulie doar (daca traia, primul meu baiat ar fii implinit 15 ani azi)

Gata, revin maine cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

roxana....
dastefa...e greu....tare greu sa gasesti oameni in ziua de azi...

all
La noi ploua de pe la 11 intr-o "veselie"...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata fetelor si dau o cafea
Roxana un mare de la noi.
Dodo ma bucur mult ca se vad progresele. Doamne ajuta!
Dastefa si la noi e la fel, s-a lasat chiar si de desene, ba mai mult nici nu ma aude cand vorbesc

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Apar si eu dupa cateva zile de absenta. A fost botezul nepotelei mele si am tot umblat de colo, colo. Azi am dus-o la gradi pe Ana, cu greu de altfel, se obisnuise acasa cu mine. Ma ingrijoreaza un aspect la Ana, face pipi foarte des, nu o ustura, nu o deranjeaza nimic, pur si simplu face pipi. Cred ca de 2 ori intr-o ora face. O sa ma duc maine cu ea sa-i fac totusi analize, sa vedem daca e ceva in neregula sau o fi pe fond psihic. Ii place sa faca. Am observat ca daca se joaca sau e atrasa de ceva uita sa mai ceara la pipi, face si la 4 ore. Noaptea nu se trezeste deloc sa faca. Nu stiu cum sa-i scot din cap cerutul asta la toaleta.
Thea e putin infundata iar, mi s-a luat de vremea asta ploioasa. Am tot tinut-o dupa noi, ba transpira, ba ieseam afara, am sensibilizat-o putin, sper sa fie ok.
Va pup pe toate, o zi buna!

Mergi la inceput

Am vrut sa scriu dimineata dar am avut treaba la servici, asa ca am renuntat.

Maya, cu pipi...Calin are zile cand face des, are zile cand face de putine ori. Initial am crezut ca depinde de cate lichide bea, dar....nu prea depinde de asta....nu-l doare, nu-l ustura, nu-l jeneaza....deci nu mai ma agit. Mai nou...chiar zilele trecute am avut o perioada si eu cand am fost foarte des la wc....
O analiza nu strica, ptr linistea ta si daca nu s-a mai intamplat pana acum.
Sa-ti creasca mare nepotica

Angi, ati fost la mare, cum a fost?

Mihaela....cu perseverenta....ce-i aia? La Calin nu exista asa ceva....in afara de uitatul la desene ca si Daria...n-are rabdare sa stea 5 minute in acelasi loc sa faca acelasi lucru. Am vazut ca se mai joaca cu masinutele/cetatea/jucariile uneori...le intinde toata sufrageria si sta si se joaca cam juma de ora- max o ora, dar rareori. Nu intrebati cine le strange..... strange si el...cand ma infurii eu si apar cu farasul.... si dupa ce-mi fac un car de nervi

Cu petrecerea aceea.....am schimbat multe: nu mai iau copiii- ma refer la prieteni/colegi de-ai Oanei....mergem doar noi , verii mei cu familiile , mama si cred ca o vom lua si pe matusi-mea, si bunica-mea daca vor vrea sa mearga (am un feeling ca nu vor spune nu) , inca nu le-am zis....Am platit avansul chiar astazi , ptr weekendul ala din 22-23 iulie, dar cred ca ne vom duce de joi, de pe 21 chiar.
Chiar acum vorbesc pe mess cu nevasta lui var-miu si mi-a dat ideea sa mergem cu copiii cu trenul pana in Brasov ca si asa n-au mers niciodata si sunt superincantati - i-am zis lui Calin si ma intreaba de juma de ora continuu "si cand plecam?"- si sotii nostri sa ne "pescuiasca" din gara din Brasov.

Apoi....cu clubul....parca Dbunny intreba- n-am fost inca, miercuri acum e in plan...vine Mandinga la unul din cluburile "cool" din oras, va fi ceva cu seara latino....initial am vrut sa o trimit cu colega mea ca ea e intr-una din scolile de salsa invitate si are intrare gratuita, apoi...chiar azi imi spunea ca imi rezolva si mie intrarea....ma umfla rasul....io si salsa... dar mai am timp de gandire ...parca nu m-as duce....nu stiu...daca-mi va placea? Glumesc, nu va alarmati....

Nu mai stiu cine scria de personalitate....ooooo.....aveti grija cu personalitatea asta....e bine sa aiba copilul personalitate....dar....cu limite daca se poate Oana a fost cel mai linistit copil al meu.....iar acum.....mi-a scos peri albi si continua sa-mi scoata.... Cu Ana....mi-e frica tare....ea are ceva personalitate....chiar ceva mai multa....iar Calin....nu mai zic....dar cica aceasta criza de la 14 ani e specifica doar fetelor..... deci mai ma linistesc ca altfel albesc instantaneu, numai gandindu-ma
Ma duc sa mai ma plang intr-un mail... anunt cand il trimit.

Parca mai aveam ceva de scris, dar nu mai retin...

Aaaa.....Dodo...ce atatea sedinte? Iarasi sedinta? Pai n-ati inceput scoala si va umple cu sedinte? Cand va va chema, sa te duci si cu portofelul.....asta daca n-ai fost deja la prima sedinta, oricum ...nu va iarta nici acum(fondul clasei, caiete speciale, carti si culegeri, gardieni....si lista continua...doar invatamantul e gratuit)

Gata, fug sa scriu ( m-am apucat...acum nu mai ma opresc)

Mergi la inceput

Am mai trimis un mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dastefa eu fondantul il cumpar gata facut, il intind doar cu sucitorul...dar angi are reteta de facut pasta respectiva acasa...Restul e floare la ureche, decupezi cu forme de plastelina sau similar si lipesti cu o picatura de apa. Daca dai ´tort fondant´ pe youtube gasesti si modele si tehnici.

roxana vai de palaria mea ce ma asteapta, oare scapa carevaż mai devreme sau mai tarziu o sa ajungem toate pe-acolo la mare nu mergetiż

pup

24+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Salutare fetele.
Eu la munci , copilu' la gradi ca asta este...
Dastefa reteta de fondant a lui Angi este pe mailul comun.
Roxana sa aveti distractie frumoasa. Incerc sa citesc e-mailul daca am timp.
Maya sa-ti traiasca nepotica si multa sanatate Theei. Cu terenu' ce ati mai facut?
Angi cum e la mare?
Dodo da o tineti intr-o sedinta continua
Maya Erica cand stam incasa si se plictiseste face pipi des, dar cand alearga cate 4 ore pe afara uita
Dbunny voi ce faceti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.
Aaaa.....Dodo...ce atatea sedinte? Iarasi sedinta? Pai n-ati inceput scoala si va umple cu sedinte? Cand va va chema, sa te duci si cu portofelul.....asta daca n-ai fost deja la prima sedinta, oricum ...nu va iarta nici acum(fondul clasei, caiete speciale, carti si culegeri, gardieni....si lista continua...doar invatamantul e gratuit)

Asa-i d-na noastra prima sedinta am avut-o si ne-a dat prima lista de rechizite iar luna aceasta trebuie sa mai avem o sedinta la care trebuie sa aparem cu min 100 pentru caietele speciale...pentru inceput.
Azi am fost chemati la scoala cu copii(in grupuri mici-in general) ca d-na sa cunoasca copii si invers...Noi am fost singur ca dumneaei sa poata vorbi cu mine si cu Bogdi mai mult .Am scris mai multe aici

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Azi am fost la analize cu Ana, am facut si eu daca tot am ajuns. Ank s-a deschis spital privat, stiai? Eu am aflat de curand de el si am fost acolo dimineata, f misto arata. Cu terenul ce sa facem, deocamdata lucram la gard care a costat destul de mult, parca nu-mi vine sa cred dar asta e. Apoi utilitatile, temelia daca vom reusi anul asta nu stiu, daca nu, la primavara.
Dbunny hai ca usor, usor, te apropii de marele moment.

Mergi la inceput