Regasiri (55)
Raspunsuri - Pagina 12
ank999 spune:
Bravo Maya ma bucur mult ca sunteti bine.
Va doresc week-end placut!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Neata fetele! Dau o cafeluta calda, ca e luni si e mare nevoie si va doresc o saptaman frumoasa.
Va invit de asemenea la scris ca mare amortela e pe aici
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Salutare
Eu iar m-am enervat rau de dimineata, daca am timp trimit un mail iarasi catre adresa comuna. Sunt la servici pe tura lunga si cred ca pana plec, la 6, am timp sa scriu, va anunt inainte.
Ce-i cu linistea asta pe aici? Aloooooooo.....strig catalogul?
ank999 spune:
Sa va povestesc ce am mai facut...
Noi am fost in week-end la tara la Dragoslavele (la munte, de), vineri a fost frumos, da sambata si ieri sa vezi mama ce frig a fost (maxim 15 grade) si un vant. Pe Erica nu a fost chip sa o bag in casa, asa ca sper sa nu fie repercusiuni. A jumulit o pisica, s-a umplut de noroi prin gradina, a alergat dupa fluturi, a mutat pietrele de la straturile de flori, a avut o groaza de treaba. Azi de abia am trezit-o sa o duc la gradi.
Am avut aparatul la noi, da nu am facut nici o poza
Prezent Roxana la Mine tura normala e pana la 5.30-6
dastefa spune:
eu raspund prezent
dar greu cu scrisul
Miruna toata ziua ar urca/cobora scarile iar eu dupa ea.Nu am portite de alea de protectie pt scari asa ca nu-mi ramane decat alergatul dupa ea.Si al naibii macar de as slabi da ti-ai gasit
si tot dintr-ale Mirunei-are o faza acunm de manifestare a independentei la masa.Vrea sa manance ea cu lingura dar sa nu-i pun eu mana pe linguraAsa ca va dati seama ca din lingura ajunge continutul pe oriunde numai in gura nu.Ca solutie de rezolvare a problemei-stau in spatele ei,cu castronul sub barbie,ea din pozitia asta mai nimereste si prin gura cate ceva ca e distanta mica, eu mai pecuiesc cate ceva cu mana(ca nu ma suporta sa ma vada cu lingura in mana) si ii mai bag in gura.Si uite asa papam partea mai solida din supe,mancarici.Pt zeama merge paiul-si ce incantata e.Tot cu paiul mai bea iaurt cu fructe, cu mare placere,fructele le papa destul de bine.Deci ea papa ,bine cu mult mai multe mofturi si pretentii decat acum cateva luni,doar daca se poate servi singura daca incerc sa-i dau eu refuza.Faza aia cu ii dai ei o lingurita,mai mult de decor, si eu cu cealalta o hranesc nu tine acum la Miruna.Si nu-mi amintesc neam la Daria cand a inceput sa manance singura dar clar m-a acceptat pe langa ea pana a invatat sa tina singura lingura
maya ma bucur ca e Thea bine,
multumim de sfaturi,eu am inceput sa #537;le salvez ca le uit si cand am nevoie nu-mi mai amintesc nimic
acum dorm gazele,va dati seama ca altfel nu aveam eu cum sa scriu
si fug sa mai fac si ceva treburi
ank999 spune:
Neata si poftiti la o cafea.
Dastefa sportiva Miruna. E bine ca intentioneaza sa manance singura, desi imi dau seama ca e jale in jurul ei. A mea si acum ia 2 linguri singura si apoi ii dau eu ca se plictiseste
dastefa spune:
buna dimineata
e asa mohorat... haideti sa ne trezim cu o cafea
Ank pai cred ca mirunei i s-a facut mila de mine ca trebuie sa ii dau Dariei si a zis ca macar una sa manance singur.Dariei nu numai ca trebuie sa-i dau eu dar mai vrea si sub forma de joc-ba de-a hotul( eu tin lingura cu mancare si ma uit in alta parte si ea fura si eu ma intreb oare cine o fi luat) ba de-a catelul( vine in patru labute si hamaie cand vrea mancare).Ma rog te ia cu durere de cap nu alta.Uneori is mai razboinica si ii zic ca o las flamanda daca nu mananca singura dar de obicei se lasa cu scanceala dupa ce strang masa ca ei ii e foame .Asa ca daca nu ma mai tin nervii prefer sa ii mai dau si cu jucareala,mai ia si ea cate o lingura
eu nu am mai scos fetele de 3 zile azi e a 4 a si ma ia cu dureri de cap
deja am o ora de cand am inceput mesajul asta
ank999 spune:
DASTEFA ASA E SI LA NOI. NOROC AM CAND SUNT LA TV DESENE CARE II PLAC SI II BALOTEZ REPEDE. cU CIORBA CHIAR MA PLIMB DUPA EA PRIN CASA. SUPER RAR MANANCA LA MASA SI RAR II E FOAME DE CE TREBUIE
ank999 spune:
Ma nu stiu cum e la voi, dar la noi sunt vreo 23 de grade si vant. A mea e la gradi , dar pe la 18-19 sigur stam macar o ora pe afara ca alfel e jale.
dastefa spune:
m-am uitat acum la termometru-sunt 16 grade si ploua marunt
deci nu iesim nici azi
daca e asa si maine le pun pelerinele si cizmele de cauciuc(lui Daria) si Miru cu papuceii pe care ii are si iesim ca o luam razna toate trei
vreau o reteta de biscuiti de casa.Am incercat ceva de pe net dar au iesit f uscati.Vreau ceva probat de voi,care iese bine.Am luat forme de alea de prajituri(steluta,inimioara....) si Daria dar mai ales Miruna sunt mari amatoare de mototolit aluatul
am facut si variantasarata cu aluat de saratele si a iesit bine dar vreau si crantanele dulci