Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ireth, da, tot acolo. e ok si acum e deschisa si terasa.

deci cine confirma pt intalnire, sambata ora 15 la restaurantul cantuccio langa parcul carol?

pana acum:
- eu
- ireth
- oxidoni ?
- thaimed ?
- babylicios ?

_

25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Gata, am pus si eu listuta cu ce am considerat eu ca este util pt noi .
ma uit si eu acum la ce a pus Roxy....sa vad ce am uitat.

asa nu mai am de cumparat decat pampers , medicamente ,pieptan,unghiera si alte maruntisuri.

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Arriana te-ai uitat daca exista compatibilitate intre sterilizatorul chico si biberoanele luate de tine? ca mie mi-au spus 2 prietene care au sterilizator chico ca daca imi iau trrebuie sa am grija ca si biberonele tre sa le iau tot de la ei ca nu intra cum trebuie altele in el si ca nu e practic :( asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

AZI E ULTIMA ZI DE SERVICIU !!!!! YUPIIII !

De maine (adica de ziua mea ) intru in concediu si ma apuc si eu sa citesc listutele voastre de pe mail si sa ma pregatesc ...

Raspund repede, la ce-mi aduc aminte, ca am o gramada de treburi de finalizat si de predat:

Suportul pt cadita - noi am folosit un gratar din ala de lemn care se foloseste la tara prin curte, pe care l-am pus in baie sprijinit de cada mare. Sincer, mie mi-a fost foarte util, pt ca aveam niste dureri de spate infioratoare; nu de la cezariana, ci probabil de la muschii din zona mijlocului si de la coloana, dupa ce a scapat de greutatea sarcinii probabil ca dureaza un pic pana-si revine la normal ...

Eu sunt adepta lucrurilor comode si practice, daca nu este necesar sa fac un efort, prefer sa nu-l fac. Ar trebui sa-mi pun ca motto proverbul acela arab "mai bine sa stai asezat decat in picioare; si mai bine sa stai culcat decat asezat" (parca asa suna). Asa ca, daca-mi face viata mai usoara, de ce nu ? Cu atat mai mult cu cat e si ieftin

Cadita - am avut una simpla, dar eu singura nu puteam sa-i fac baie bebelinei, pur si simplu imi aluneca din mana. Asa ca sotul o tinea si eu ii dadeam sapunul / gelul de dus si clateam bb. Ne-am luat din Cora un suport ca cel postat de voi, cu un prosop intins pe un cadru de sarma, cam 10-15 lei era, si a fost SUPER PRACTIC !!! Dupa 6 luni (cand sta in fundulet) i-am luat unul din plastic ce se punea in mijlocul caditei (mici sau mari) si in care statea in fundulet si a fost perfect si ala. cum cred ca o sa ne luam totusi o cadita "cu forme", ca nu sunt scumpe, si sa pot si eu singura sa-i fac baie (plus ca probabil o sa vrea si fii-mea sa ma ajute).

Locul de baie - fii-mea s-a nascut in MAI si i-am facut baie tot timpul in baia noastra (nu in dormitor, nu in alta camera). Mi s-a parut mai comod decat sa stau sa car ligheane cu apa de colo-colo si pe urma sa sterg baltoacele ... V-am spus ca eu sunt comoda !
Vara era destul de cald, iar iarna incalzeam cu caloriferul din dotare.

Irina (2006) si 27+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

by the way arianna..foarte practica lista ta si a roxanei...zilele urmatoare o sa-mi fac o lista cu ce mai am de cumparat dupa listele voastre ca urmeaza sa merg la targ si as vrea sa cumpar tot ce mai e de luat.
babylicious asteptam parerea ta despre mobila...si eu am dat comanda...sper sa fiu multumita ca in poza arata foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Buna ziua, burtici!
Multumesc tuturor fetelor care mi-au dat raspunsuri legate de concediul de maternitate si de CIC. Daca am citit legea cu atentie, inteleg ca daca intru in CIC de 2 ani pot fi intr-adevar concediata in timp ce sunt in CIC, dar numai dupa un an (ceea ce, oricum, sper sa nu se petreaca).
Am intrat in sapt. a 33-a, ma iau de mana cu Roxybarbu si voiam sa raportez ce-am aflat la ecografie: bebe este tot baiat , are 2000g +_ 300g (cam mare marja de eroare!), e tot cu capul in jos, cu fundul ma impunge in stanga, cu mainile si picioarele in dreapta. Placenta pare putin imbatranita, dar a masurat doctorita o gramada de alte valori si a zis ca-s toate bune si ca pur si simplu asta e "modelul" placentei . Deci m-a linistit. In plus, nu e placenta praevia, cum ma temeam, deci sper ca voi naste natural!
Bebe misca toata ziua, dar mai ales noaptea, insomniile ma termina in continuare, am devenit un zombi.
Sapt. viitoare - alte analize, de sange, sideremie, hemoglobina, anticorpi, bla bla bla, chestii d-astea.
Sanatate multa la burtici!

Apropo: cate camasi de noapte luati la voi, la spital? Una va fi de sacrificiu, din cate am inteles, cea in care vom naste.

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Anaemi de ce zici ca bebu tau e micut cu 1800 la 31s? E super ok. La mine era la 30s intre 1700 si 1940 ceva de genul si corespundea pt 31s2z si dupa lungimea femurului la 31s6z. Deci maricel. Pe la 32 de sapt trebuie sa ajunga in jur de 2kg. Acum evident ca sunt si bebei mai grasuti si mai slabuti, dar al tau e perfect in grafic. Mie mi-a zis ca greutatea de la 30 de saptamani se dubleaza pana la nastere, in consecinta ar trebui sa aiba minim 3400 pana undeva la 3800.
Si in cartile pe care le citesc eu, greutatea data la varsta asta e mai mica.
Al meu bebe isi schimba in continuare pozitia saptamanal si e tare ca nu prea mai are asa mult loc si se zbate pana se rasuceste. La eco era cu capul in jos, dadea sanatos in colul meu (se intorsese de 2 zile), acum si-a ridicat iar capul si e un fel de covrig in partea de jos si se impinge in laterale sa isi faca loc, da nu s-ar duce si mai in sus. La asa zbantuiala normal ca se contracta saracu uter.

Ramona nu mai vine mobila aia odata?
Va urez intalneala placuta.
Roxii sa fie intr-un ceas bun!
Felicitari celor care au mai fost la eco si bun venit noii burtici.
Krissy eu iau vitC la greu, pt trombofilie, ar trebui sa fixeze si mama lui de fier, plus ca manac fructe si legume care au si ele vit.C.
Ma doare un picior de mor, muschiul din fata sus la piciorul drept. Cred ca am facut o intindere, da unde pisici am facut+o, ca am fost doar pana la dr. Poate cand m-am chinuit sa ma urc pe capra aia minunata (o urasc). Va dati seama ca de la atata stat muschii mei se atrofiaza. O sa imi fie greu cu miscarea dupa nastere, da imi revin eu.

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Arriana te-ai uitat daca exista compatibilitate intre sterilizatorul chico si biberoanele luate de tine? ca mie mi-au spus 2 prietene care au sterilizator chico ca daca imi iau trrebuie sa am grija ca si biberonele tre sa le iau tot de la ei ca nu intra cum trebuie altele in el si ca nu e practic :( asa e?

intra toate , cele de sticla intra exact in suportul acela , iar alea de plastic puse in picioare fara acel suport.
intra 7 buc in el.
mie mi se pare practic....acum vom vedea la momentul potrivit.

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Am 2 invitatii pt targ daca le doreste cineva.

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Savvy felicitari pt baietelul grasut!
Apropo Anaemi, vezi 2000g la 33 de s.

30+

Mergi la inceput