Unde trimit un e-mail in Buc. pt. printare/ centru

Unde trimit un e-mail in Buc. pt. printare/ centru | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Exista cumva in Bucuresti un centru la care pot trimte e-mailuri pentru cineva si ei sa le tipareasca acolo contra cost?

Mama nu are computer, apelez la unii, altii, as vrea sa o trimit la un centru, sa plateasca si sa ia mesajul meu, cam ca la faxuri. Se poate?

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,
depinde in ce zona din bucuresti... eu am lucrat cu cativa ani in urma la o astfel de firma. acum am vazut ca si posta primeste prin fax. posibil si prin e-mail. n-am intrebat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Zona Pieptanari/Berceni, eventual in centru.
Sa intrebe la posta? Nu m-as fi gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

ML, poti sa i-l timiti unui user DC care este din Bucuresti si sa il listeze. Sau poti sa mi-l trimiti mie si ti-l listez si i-l trimit mamei tale, dar dureaza vreo 3 zile pana ajunge, cu posta normala. Si o fac cu tot dragul!

Mergi la inceput

Multumesc, Ella, prea mult de cerut. Am sa rezolv cumva, poate prin fax daca se strang prea multe info de trimis (eu n-am insa fax acasa , ma voi duce la un centru pe aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

mama ta nu are in bloc o vecina de incredere, al carei copil (elev sau student) are computer, imprimanta si acces la internet ? ma gandesc ca ai scuti-o in felul acesta de drumuri prin oras, platind eventual doar o suma simbolica pentru hartie si cerneala imprimantei.
sau poate apela la persoana care tine evidenta contabila a asociatiei de proprietari, imposibil sa nu aiba calculator si acces la internet.

mai e o varianta : nu stiu daca mai este valabila oferta celor de la Romtelecom, care ofereau gratuit un laptop la achizitionarea serviciilor de internet. sau poate e o oferta similara la furnizorul de cablu din zona unde locuieste mama ta.

Chiar asa, daca Romtelecomul si furnizorul de cablu au oferta de servicii internet, n-ar fi oare posibil sa primeasca mama ta mailuri acolo, la unul dintre sediile lor ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am fost azi la posta ca aveam drum pe acolo si am intrebat. au zis ca au serviciul acesta si se numeste PostScan. primesc documentul prin e-mail si il scot la imprimanta...
sper ca nu m-au informat gresit.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Corina, are vecine amabile, dar parca tot mai usor e fara "codite" (de ex acum ii trimit info prin fratele meu, el pleaca uneori din Buc., ce-i scriu trebuie sa ajunga mai repede, apelam si la o prietena de-a ei care intra in panica si ma intreaba de ce nu trimit, cand trimit, mai trimit?)- eu tot aflu chestii pe care nu le stiam inainte, nu-mi vine sa-i trimit cu taraita si s-o frec toata ziua).
Plus nu vrea computer, mama...

Mady, multumesc de intrebat! Ii spun mamei si probabil ca il vom folosi.

Mergi la inceput